0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Konice doma poprvé ztratila


Branky


0

Ve šlágru šestého kola ALEA sportswear 1.A tř. sk. A se utkaly celky Konice a Rapotína, tedy třetí s druhým týmem průběžné tabulky. Fotbalisté Konice chtěli i ve čtvrtém domácím utkání naplno bodovat, ale letos výborně hrající Rapotín byl již nad jejich síly, a hosté si tak po gólech Indry a Březiny v rozmezí deseti minut připsali tři body za výhru 0:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do první nadějné příležitosti se dostal již ve třetí minutě hostující Indra, dalekonosná rána rapotínského fotbalisty ale skončila pouze nad břevnem domácí branky. O chvíli později vystrčili růžky také domácí, Antlova střela však proletěla jen těsně kolem levé tyče. V 16. minutě měli domácí další velkou šanci ke vstřelení první branky zápasu. Po pěkně rozehrané standardní situaci se míč dostal k neobsazenému Antlovi, který okamžitě poslal míč do pokutového území, kde našel volného Bláhu, ten však šancí trestuhodně pohrdl. Po chybě v rozehrávce hostujícího týmu se střelou nad břevno branky Rapotína prezentoval domácí kapitán Kořenovský. Oba soupeři, vědomi si důležitostí tohoto zápasu, vycházeli hlavně ze zabezpečné obrany, a hrálo se tak převážně ve středu hřiště. Ve 35. minutě se do rychlého protiútoku dostal hostující Březina, pěkně obešel domácího stopera Řeháka, ale místo přihrávky na zcela volného Indru volí střelu přímo do domácího brankáře Machače. Ve 37. minutě se hosté dopustili další chyby v rozehrávce, Bláhův samostatný postup na hostujícího brankáře Anděla však na poslední chvíli zastavil vrátivší se Holomek. Domácí měli v prvním poločase více ze hry, branky se ale nedočkal ani jeden z týmů. 

I do první šance druhého poločasu se dostal hostující Indra, tentokrát jeho střelu po pěkné individuální akci dokázal Machač vytěsnit na roh. Z toho také Rapotín zahrozil. Martin Kocourek ale hlavou jen těsně minul šibenici domácí branky. Hosté byli v úvodu druhého poločasu jednoznačně aktivnějším týmem, zejmény díky Tomáši Valentovi, který do druhého poločasu nahradil na hřišti Mrázka. V 60. minutě se hosté dostali do vedení. Velmi aktivní Valenta si zpracoval míč ve středu hřiště, posunul ho na nabíhajícího Indru, a ten nádherným technickým lobem přehodil konického brankáře - 0:1. Rapotín mohl navýšit náskok o pár minut později. Parádní akce Štěpána Hudce a zakončujícího Indry však skončila jen pár centimetrů vedle odkryté brány soupeře. V 70. minutě se opět dostal k míči Tomáš Valenta a krásnou přihrávkou vybídl ke skórování volného Březinu. Ten se neunáhlil a s přehledem obstřelil domácího brankáře. Koničtí se ještě snažili něco s výsledkem udělat, ale dobře pracující obrana hostů veškeré útočné snahy domácích zarazila. Hosté vedení 0:2 udrželi až do závěrečného hvizdu, po kterém si za výborný druhý poločas připsali zasloužené tři body. 



Sestavy


Sokol Konice
P. Machač [-] - L. Blaha [-] , J. Rus [-] , J. Vogl [-] , F. Drešr [-] , P. Antl [-] , T. Sedláček [-] (73. D. Laštůvka [-] ) , F. Bílý [-] (65. M. Gottwald [-] ) , R. Řehák [-] , J. Kořenovský [-] , P. Sedláček [-] (66. J. Burget [-] )

TJ Jiskra Rapotín
T. Anděl [-] - B. Hudec [-] , M. Holomek [-] (83. L. Střelec [-] ) , Z. Horák [-] , R. Šlesinger [-] - M. Kocourek [-] , T. Indra [-] , V. Mrázek [-] (46. T. Valenta [-] ) , O. Vicenec [-] , Š. Hudec [-] (66. M. Kocourek [-] ) - M. Březina [-] (88. J. Heblák [-] ) -

ŽK: 33. R. Řehák , 80. F. Drešr , 90. P. Antl - 48. R. Šlesinger , 87. B. Hudec .
Místo: Konice, UMTRA. Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOPECKÝ David - ŠTEIER Michal, BALÚN Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.