2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Haňovice si poradily i s Moravským Berounem


Branky


0

Haňovice, které v minulém zápase poprvé v sezoně ztratily body v zápase v Troubelicích (0:0), hostily v rámci šestého kola ALEA sportswear 1.A tř. sk. A Moravský Beroun, který se krčil na předposledním místě tabulky s pouhými dvěma body na kontě. Haňovičtí potvrdili roli favorita, i když ne tak přesvědčivě, jako v předchozích domácích zápasech, ale tři body za vítězství 2:1 si přece jen připsali. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali rozpačitě, a v celém zápase jim hodně vázla kombinace, a tak bylo k vidění hodně zkažených přihrávek. Hosté hráli jednoduše a několikrát domácí obraně zatopili, ale do šancí se dostávali ztěžka. Haňovice otevřely skóre ve 23. minutě, když Zavadil zakroutil míč z kraje šestnáctky přímo do šibenice Žáčkovy branky. Domácí toho ve hře dopředu taktéž příliš nepředvedli. V nadějné šanci uvnitř šestnáctky se pro přihrávce Krajce objevil domácí útočník Přikryl, ale obrana hostů stačila jeho střelu zblokovat. Střelou zpoza šestnáctky se později prezentoval Zima, jeho rána však brankáři Berouna příliš starostí nenadělala. Více toho ani jeden z týmů divákům za pětačtyřicet minut nepředvedl, a první půle tak skončila za stavu 1:0. 

Do druhého poločasu vstoupili lépe hráči Haňovic a po jedné z mála pěkných akcí se dostali do dvoubrankového vedení. Zavadil vysunul na levé straně záložníka T. Přikryla, a ten přesnou přihrávkou šajtlí našel ve vápně volného Mertena, který už si věděl rady a prostřelil brankáře Žáčka. Hosté zahrozili po rohovém kopu, Klusák ale Šiklovo nedůrazné vyboxování míče nepotrestal a v těžké pozici přestřelil. Velkou šanci měl poté útočník domácího týmu Přikryl, který se zjevil zcela osamocený před hostujícím brankářem, své zakončení však poslal těsně vedle. Hosté se do zápasu vrátili v 61. minutě. Přízemní Horákův centr se dostal až na hranici šestnáctky k volnému Malinovskému, a ten zamířil přesně k tyči - 2:1. Vstřelená branka hosty povzbudila, a ti tak měli do konce zápasu optickou převahu. Šanci na vyrovnání měl střelec prvního gólu, Nikos Malinovský, nedokázal ale v dobré pozici levou nohou zamířit mezi tři tyče Šiklovy brány. Domácí Zavadil o několik minut později nastřelil tyč přímo z rohového kopu. V závěru po jednom z brejků vnikl do šestnáctky hostů Zavadil a byl faulován. Penaltu z pověrčivosti přenechal Vilímcovi, který s ní naložil hodně bídně, a Žáček jeho nepříliš umístěnou střelu dokázal vyrazit. K dorážce se ještě dostal Krajc, skóre se již ale nezměnilo, a domácí si i přes mírné trápení připsali další tři body do tabulky a udrželi první místo. 



Ohlasy k zápasu


TJ Doubrava Haňovice
Pavel Přidal - obránce domácích: Dneska jsme nehráli dobře, kombinace vázla, a hodně přihrávek jsme kazili. Byl to spíše boj. O to cennější je dnešní výhra, pro diváky to dnes ale bohužel moc nebylo.




Sestavy


TJ Doubrava Haňovice
L. Šikl [-] - R. Sobota [-] , P. Přidal [-] , M. Uvízl [-] , D. Juráš [-] - D. Zima [-] (51. M. Vilímec [-] ) , M. Krajc [-] (90. M. Procháska [-] ) , D. Zavadil [-] , T. Přikryl [-] (55. R. Bednář [-] ) - T. Přikryl [-] (75. L. Grossmann [-] ) , D. Merten [-]

TJ Granitol Moravský Beroun
M. Žáček [-] - J. Mikulanin [-] , R. Pavlas [-] , D. Machala [-] , J. Šlížek [-] - R. Švanda [-] (55. R. Horák [-] ) , P. Pohanka [-] , P. Frančák [-] , R. Vlček [-] - N. Malinovský [-] , T. Klusák [-] -

ŽK: 85. R. Sobota - 14. J. Šlížek , 88. M. Žáček .
Místo: Kluzovo 30,tráva. Počet diváků: 200. Rozhodčí: DORUŠÁK Jiří - VOJTEK Jaroslav, KUČERA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.