3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:00

7.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohuňovice doma nezaváhaly


Branky


0

Řetězárnu, která se po ne příliš povedeném startu soutěže nyní prezentuje dobrými výsledky, čekal v rámci sedmého kola ALEA sportswear 1.A tř. sk. A velmi těžký zápas na půdě Bohuňovic, které zatím na domácím hřišti neztratily ani bod. Domácí si připsali tři body i tentokrát, když po bezbrankovém poločase vstřelili tři branky a svého soupeře tak porazili poměrně jednoznačně 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trenér Řetězárny se v tomto zápase musel obejít bez pěti hráčů základní sestavy, a i když toho první poločas pro oko diváka příliš nenabídl, bylo od prvních minut jasné, s jakou taktikou se hosté hodlají v tomto zápase prezentovat. Hostující fotbalisté se zaměřili hlavně na defenzivu s tím, že se budou případně branku hostů snažit ohrozit z rychlých brejků. Domácí fotbalisté tak měli kvůli obrannému valu před šestnáctkou hostů velké problémy dostávat se do šancí. Celý první poločas se tak nesl v duchu snažení bohuňovických o prolomeních obranné tvrze hostů, která ale směle odolávala. V první pětačtyřicetiminutovce se tedy nedala vypíchnout jediná šance, která by alespoň náznakem mohla znamenat nebezpečí pro jednoho z brankářů. Po fotbalové nudě, která však vyhovovala hostům, se šlo do kabin za bezbrankového stavu. 

Se začátkem druhé půle se čekal naprosto stejný obrázek jako v poločase prvním. Tedy míč v držení domácích, kteří se snažili kombinacemi probít před Tillovu branku. Domácí se ale přece jen začali do šancí dostávat, byť zatím jen spodaricky, bez většího ohrožení branky hostů. Bohuňovičtí si z obrovského tlaku vypracovali hlavně několik rohových kopů, po jednom z nich se za Tillem rozezvučela tyč. V 66. minutě se domácí ujali rozehrávky dalšího rohového kopu, který už znamenal první branku v síti hostů, když Veselský přesnou hlavičkou otevřel skóre zápasu. V 78. minutě se domácí radovali podruhé. Obrana hostů nepochopitelně zaspala, a na Tilla se řítili dva hráči Bohuňovic, z čehož rezultovala druhá Veselského branka v zápase. O dvě minuty později domácí hráči zřejmě definitivně zlomili odpor hostů. Bartoš zastavil průnik domácího hráče do pokutového území pouze za cenu faulu, a rozhodčí tak nařídil pokutový kop. K tomu se postavil bohuňovický brankář Telíšek a s přehledem zvýšil na 3:0. Utkání se pak dohrávalo jen z povinnosti, a domácí si po závěrečném hvizdu připsali zasloužené tři body za výhru 3:0. 



Sestavy


TJ Sokol Bohuňovice
Z. Telíšek [-] - M. Fryčák [-] (84. M. Gold [-] ) , L. Veselský [-] , J. Vašenka [-] (76. E. Jasenský [-] ) , L. Václavský [-] , M. Fryčák [-] , M. Štýbnar [-] (67. M. Jurčík [-] ) , F. Machala [-] , M. Kouřil [-] , J. Beneš [-] , M. Klobouček [-] (82. D. Opletal [-] )

SK Řetězárna
J. Till [-] - Z. Opravil [-] , M. Lukáč [-] , B. Bartoš [-] - M. Chromek [-] , J. Babčák [-] , R. Zrník [-] , J. Nováček [-] - F. Jati [-] , J. Grimm [-] (12. D. Čzedroň [-] ) , R. Michálek [-] -

ŽK: 62. M. Štýbnar , 65. L. Veselský - 44. R. Zrník , 74. B. Bartoš .
Místo: Bohuňovice,tráva. Počet diváků: 101. Rozhodčí: Molík Jan - VRBA Mojmír, PITÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.