0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 10:00

7.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černovír opět doma padl, tentokrát s Haňovicemi


Branky


0

Fotbalisty Černovíra, kteří z posledních tří kol dokázali uhrát jediný bod za remízu v Dubicku, nečekal v sedmém kole ALEA sportswear 1.A tř. sk. A vůbec lehký úkol. Na jejich půdu totiž zavítal současný lídr tabulky, celek Haňovic. Hostující hráči byli po celý zápas lepší, a po jedné vstřelené brance v každém z poločasů si odvezli z Černovíra zaslouženou výhru 0:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu nabídl vyrovnanou partii, ve které oba týmy spíše zjišťovali, co od svého soupeře očekávat. Domácí měli výhodu zahrávání několika rohových kopů, ale k ohrožení brankáře Šikla to nevedlo. Hosté se prezentovali velmi pohlednou hrou, která dělala domácím fotbalistům velké problémy. Zejména agilní Krajc představoval velké nebezpečí pro obranu Černovíra. Skóre se poprvé měnilo po čtrnácti minutách hry. Zavadil zahrával rohový kop, domácí brankář Sedlář míč pouze vyrazil před sebe, a hostující stoper P. Přidal propálil hradbu těl před sebou - 0:1. Haňovičtí, povzbuzení vstřelenou brankou, se i nadále drali do zakončení, a další šance málem znamenala dvoubrankové vedení, Krajcova pumelice ale orazítkovala pouze spojnici břevna a tyče branky domácích. Krajc byl při chuti i nadále, svou další střelu bodlem ale nenasměřoval mezi tři tyče. O několik minut později se po šikovném Krajcově přeběhnutí míče dostal do samostatného úniku Procháska, svůj pokus o přehození domácího brankáře však poslal vysoko nad. Krátce před poločasovou přestávkou se do větší šance dostali i domácí. Havelka se vyhnul ofsajdové pasti, dostal pěknou přihrávku od A. Špičky, ale kličkou nedokázal vyzrát na brankáře Šikla. Poločas tak skončil nejtěsnějším vedením hostů. 

Hosté ve druhé půli spíše spoléhali na rychlé brejky, a domácí se snažili kombinací propracovat do zakončení. Fotbalisté Černovíra ale působili poměrně bezradně a žádnou z šancí nedokázali dotáhnout do finální fáze. Svou nemohoucnost nejlépe vyjádřili při jednom ze závarů ve vápně hostů, kdy se míč odrážel od jednoho hráče k druhému, ale ani jeden z černovírských nedokázal brankáře hostů ohrozit. O několik minut později hostující Šikl vytěsnil Pučálkovu střelu na roh. I přes defenzivnější styl byli ale stále fotbalovějším týmem hosté a vypracovali si i několik výborných příležitostí ke skórování. Nejprve po centru Zavadila dostal hlavou míč za Sedlářova záda Uvízl, branka ale nebyla pro ofsajd uznána. Hostům se podařilo pojistit vedení v 67. minutě. Krajcův centr prodloužil na přední tyči P. Přidal, a zcela osamocený Bednář na zadní tyči bez problémů doklepl míč do sítě - 0:2. Krátce po Bednářovi se mohl do listiny střelců zapsat také Procháska, to by ale nesměl ve vyložené pozici trefit ze dvou metrů pouze břevno. V závěru zápasu se do samostatného úniku dostal ještě Krajc, jeho kličku mu však skvělým zákrokem vypíchl brankář Sedlář. To ale hosty už nemuselo mrzet, jelikož chvíli na to sudí ukončil zápas, ve kterém si haňovičtí fotbalisté připsali tři body za výhru 0:2. 



Ohlasy k zápasu



TJ Doubrava Haňovice
Petr Přikryl - hráč Haňovic, momentálně hostující v Mladči: Nedělní zápas v Černovíře hodnotím velice kladně. Haňovice zodpovědně bránily a soupeře po celý zápas nepustily do větší šance. Výsledek 0:2 je zasloužený, i když tento zápas mohl skončit 0:5, každopádně fanoušci z Haňovic museli být velice spokojení. Jen tak dál.



Sestavy


TJ Slovan Černovír
J. Sedlář [-] - D. Zdráhal [-] (46. R. Pučálka [-] ) , P. Švajda [-] , M. Géc [-] , A. Špička [-] - M. Kuba [-] , J. Kvapil [-] (64. T. Kesler [-] ) , M. Ševčík [-] , P. Ježo [-] - E. Pulkert [-] (64. J. Gross [-] ) , M. Havelka [-] -

TJ Doubrava Haňovice
L. Šikl [-] - M. Uvízl [-] , P. Přidal [-] , R. Sobota [-] - D. Zavadil [-] , R. Bednář [-] , M. Krajc [-] , M. Vilímec [-] , T. Přikryl [-] - D. Merten [-] (46. T. Přikryl [-] ) , M. Procháska [-]

ŽK: 81. J. Gross , 89. A. Špička - 2. T. Přikryl .
Místo: Tvrdíkova 10,tráva. Počet diváků: 130. Rozhodčí: ANTONÍČEK Ivo - DOKOUPIL Petr, SEDLÁČEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.