1:1
(0:1)
11. J. Rus
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:00

7.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plch vychytal Hlubočkám remízu


Branky


69. J. Stloukal - 11. J. Rus
0

Sedmé kolo ALEA sportswear 1.A tř. sk. A svedlo dohromady celky Hluboček a Konice. Domácí si chtěli spravit chuť po dvou nepovedených venkovních utkáních, zatímco hosté chtěli odčinit domácí prohru s Rapotínem. Koničtí si v zápase vytvořili více brankových příležitostí, ale díky výbornému brankáři Plchovi domácí jen jednou inkasovali, a body se tak po brankách Ruse a Stloukala dělily za remízu 1:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již od úvodního hvizdu sudího Kouřílka začali hostující fotbalisté prokazovat své kvality. Zatlačili domácí celek do obrany a vytvářeli si jednu šanci za druhou. Na domácích hráčích byla patrná absence soustředěnosti, odhodlání a zápalu, a hosté se tak několikrát řitili na domácího brankáře Plcha, který ale skvělými zákroky držel svůj tým nad vodou. I tak se ale hráči Konice dostali poměrně brzo do vedení. Probíhala 11. minuta, a Konice měla výhodu rohového kopu, který Jaromír Rus dokázal přetavit v úvodní branku zápasu. Festival neproměněných šancí hostů a skvělých zákroků brankáře Plcha pokračoval i nadále. V 17. minutě domácí přišli s odpovědí. Míč putoval po ose Frýdek - Dulin - Stoukal, a posledně jmenovaný zakončoval do prázdné konické branky. Ke smůle domácího týmu ale tato branka nebyla pro ofsajd uznána. Zhruba po půlhodině hry, kdy náskok hostů mohl být výrazně vyšší, než jednobrankový, se hra začala vyrovnávat, domácí hráči zlepšili pohyb a drželi častěji míč na svých kopačkách. Ve 34. minutě z této aktivity mohla rezultovat vyrovnávací branka, Hlaváč ale nadvakrát nedokázal překonat hostujícího brankáře Machače, když jednou vyšel z tohoto souboje vítězně brankář Konice, podruhé nedokázal útočník Hluboček z dorážky trefit opuštěnou klec. Krásný fotbalový moment přišel ve 41. minutě. Domácí stoper Henkl se rozhodl vyzkoušet pozornost konického brankáře z dobrých čtyřiceti metrů, pod břevno směřující střelu ale dokázal Machač s velkou námahou vytlačit na roh. Z následného rohu trefil Goldsheid pouze břevno, a do kabin se tak šlo za stavu 0:1. 

Do druhého poločasu domácí hráči doslova vlétli jako polití živou vodou. Zvýšili důraz v osobních soubojích, získávali odražené míče a lépe kombinovali. Na řadu přišly i šance. Ve 49. minutě se znovu radoval z gólu domácí Stloukal, ale stejně jako v prvním případě jeho radost překazil zvednutý praporek pomezního rozhodčího. Domácí byli momentálně lepším týmem, a bylo tak jen otázkou času, kdy přijde vyrovnání.  Radovat se domácí mohli v 69. minutě, když se konečně regulérní branky dočkal Stoukal, který využil pěkné přihrávky od Frýdka. Koničtí byli i nadále pod neustálým tlakem a na útočnou polovinu se dostávali jen sporadicky. Žádnou z šancí ale nedokázali domácí přetavit ve vedoucí branku. V 76. minutě Hlaváč doslova zazdil velkou šanci svého týmu, když místo přihrávky na zcela volného spoluhráče volil pouze nedůraznou střelu do náručí brankáře Machače. Hráči Hluboček nedokázali skórovat ani z následných standardních situací, a když gólem neskončila ani poslední šance hostů, se kterou si jako tradičně v tomto zápase poradil brankář Plch, bylo jasné, že zápas skončí remízou 1:1. 



Sestavy


FK Hlubočky
T. Plch [-] - M. Goldscheid [-] , F. Liďák [-] (24. M. Svozil [-] ) , J. Henkl [-] , J. Karas [-] - L. Dulin [-] , B. Pudil [-] , L. Ferenčík [-] , J. Stloukal [-] (86. T. Oral [-] ) - J. Frýdek [-] , D. Hlaváč [-] -

Sokol Konice
P. Machač [-] - J. Burget [-] (73. M. Gottwald [-] ) , L. Blaha [-] , J. Rus [-] , J. Vogl [-] , F. Drešr [-] , P. Antl [-] , T. Sedláček [-] , F. Bílý [-] , R. Řehák [-] , J. Kořenovský [-]

ŽK: 84. L. Ferenčík .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOUŘÍLEK Martin - ŠTĚTKA Zdeněk, FRAIS Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.