0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:00

8.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotín je po výhře první


Branky


0

Celek Rapotína, který po zaváhání v České Vsi zvítězil ve všech třech následujících utkáních, se v osmém kole ALEA sportswear 1.A tř. sk. A představil na hřišti Dubicka, tedy týmu, který ze zápasů na domácím hřišti vyšel jen jedinkrát jako vítěz. Hráči hostujícího Rapotína v tomto utkání dokázali potvrdit roli favorita a po zaváhání lídra z Haňovic se dostali na první místo tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí mohli jít do velice rychlého vedení, Šlesingerova šance z první minuty ale ještě zůstala nevyužita. V 8. minutě se k prvnímu ohrožení soupeřovy branky dostali také hráči Dubicka, když se Cejpek protáhl kolem hostujících stoperů, svou střelu však poslal jen do brankáře Anděla. V 10. minutě se do zakončení dostali Březina a Vicenec, obě jejich střely byly zblokovány domácími obránci. V 15. minutě se fotbalisté Rapotína objevili v další dobré příležitosti. Horák ale po rohu z dobré pozice netrefil branku. Hosté měli do té doby jednoznačně navrch. Ve 26. minutě se do zakončení dostal rapotínský Indra, Kunčarovu branku ale netrefil ani on. Ve 30. minutě ale mohli jít do vedení hráči domácího celku. Po mnoha odrazech v pokutovém území se do míče opřel Němec, Anděl mu ale skvělým zákrokem překazil radost. Na řadě už ale poté byli opět hosté. Heblákovi chybělo po centru Šlesingera jen pár centimetrů. Ve 34. minutě se Rapotín konečně dočkal. Březina využil chyby domácího týmu na útočné polovině, kličkou se zbavil obránce a přízemní střelou překonal brankáře Dubicka. O pět minut později bylo pro hosty ještě veseleji. Štěpán Hudec si narazil s Březinou a postupoval sám na Kunčara, kterému nedal přesnou střelou k pravé tyči šanci. Zbylé minuty prvního poločasu se odehrály výhradně ve středu hřiště, a hosté tak šli do zaslouženého poločasového vedení 0:2.

Hostující hráči nechtěli ponechat nic náhodě a od začátku se hrálo hlavně na jejich útočné polovině. Domácí se ale přece jen dostali do další šance, Anděl byl však opět pozorný. V 60. minutě zvonilo břevno domácí branky po Indrově přímém kopu, ke štěstí hostujících hráčů se ale míč odrazil k volnému Vicencovi, a ten bez problémů zvýšil na 0:3. V 72. minutě přichází mírná komplikace pro hráče hostů. Šlesinger v přerušené hře nakopl protihráče, a rozhodčí ho poslal předčasně do sprch. V 83. minutě ještě mohl navýšit vedení střídající Trunkát, brankář Kunčar ale jeho pokus o obstřel dokázal vykopnout špičkou kopačky mimo. Další šance už zápas nenabídl, a Rapotín si tak připsal poměrně pohodlné vítězství 0:3. 



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Rapotín
Tomáš Indra - kapitán hostů: Zápas jsme kontrolovali a domácí hráči odpadávali minutu po minutě. Z výkonu hráčů jsem spokojený, ale pořád je co zlepšovat. V neděli nás čeká daleko těžší soupeř, a budeme se snažit do toho dát maximum.



Sestavy


FC Dubicko
L. Kunčar [-] - J. Kupka [-] , J. Urbášek [-] , E. Skácel [-] - L. Plhák [-] , L. Hýbl [-] , L. Cejpek [-] - J. Bittner [-] (66. J. Hajtmar [-] ) , M. Grohar [-] , M. Němec [-] - K. Plechatý [-] (80. M. Prchala [-] )

TJ Jiskra Rapotín
T. Anděl [-] - L. Zajíc [-] (46. L. Střelec [-] ) , T. Indra [-] , J. Heblák [-] (66. M. Kocourek [-] ) , O. Vicenec [-] , Š. Hudec [-] (80. O. Trunkát [-] ) , R. Šlesinger [-] , Z. Horák [-] , M. Holomek [-] , M. Březina [-] , B. Hudec [-]

ŽK: 35. J. Bittner , 59. M. Němec , 72. M. Grohar , 81. J. Urbášek - 72. Š. Hudec , 90. O. Vicenec . ČK: 72. R. Šlesinger .
Místo: Dubicko. Počet diváků: 60. Rozhodčí: LIZNA Oldřich - KAŠPAR Jaroslav, MILEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.