1:2
(1:0)
55. M. Michalčák
80. M. Uvízl (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:00

8.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Haňovice poprvé padly


Branky


29. T. Přikryl - 55. M. Michalčák , 80. M. Uvízl (vl.)
0

V osmém kole ALEA sportswear 1.A tř. sk. A se utkaly týmy, které měly v této sezoně zcela opačné starosti. Zatímco hráči Haňovic si užívali skvělý vstup do soutěžního ročníku, celek Maletína byl navzdory velkým očekáváním na úplném dně aktuální tabulky. Všechna očekávání ale vzala v tomto utkání za své. Maletín svého soupeře totiž dokonale zaskočil a odvezl si výhru 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byli podle všech přepokladů lepší domácí hráči, kteří během čtyř zápasů na domácí půdě zatížili konta soupeřů čtrnácti brankami. O své šance se ale přihlásili i hosté. Fotbalisté Haňovic měli v první půli několik nadějných střeleckých příležitostí, hostující Pagáč si ale téměř se všemi poradil. Nestačil až na pokus T. Přikryla, který ve 29. minutě z hranice velkého vápna poslal svůj tým do vedení. Z týmu Maletína byl jako již tradičně velmi aktivní Lukáš Michalčák, který se několikrát pokoušel překonat domácího brankáře Šikla. Jeho nejnebezpečnější ránu musel až na brankové čáře krotit domácí obránce Sobota. Poločas tak skončil hubeným vedením favorita. 

Do druhého poločasu vstoupili o poznání lépe hosté, a domácí obrana chvílemi nevěděla, kam dřív skočit. Tlak hostů také vyústil ve vyrovnávací branku, když Lukáš Michalčák vysunul svého bratra Milana, a ten přehodil brankáře Haňovic. Hosté byli i nadále lepší, a domácí se nemohli vymanit z maletínského tlaku. Aktivita hostům přinesla další možnost ke skórování, tentokrát v podobě pokutového kopu po Uvízlově faulu na Hlaváče. Míč si na značku postavil L. Michalčák, ale jeho bomba skončila pouze na tyči. Poté se dění na hřišti opticky vyrovnalo, a domácí si opět řekli o pozornost. Přikryl ovšem svou střelu pouze otřel o tyč Pagáčovy branky. Obrovskou šanci měl chvíli poté domácí Krajc, kterého našel před bránou střídající Procháska, ve velké šanci ale z deseti metrů netrefil bránu. Zápas rozhodla 80. minuta. Maletínský Havlík směřoval svůj centr do šestnáctky domácích, kde si jej domácí stoper Uvízl hlavou srazil do vlastní brány - 1:2. Domácí hráči v závěru už hráli prakticky vabank, a hosté se tak dostali ještě do dvou stoprocentních šancí. Jurášovu nepovedenou malou domů vystihl M. Michalčák, Šikl ale jeho nájezdu dokázal odolat. V poslední možnosti se na penaltě objevil zcela osamocený Beran, ten však vůbec netrefil domácí branku. I tak si ale Maletín odvážel z Haňovic velmi cenné tři body za vítězství 1:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Doubrava Haňovice
Pavel Přidal - obránce domácích: Myslím, že diváci viděli kvalitní zápas. V prvním poločase jsme hráli dobře a zaslouženě vedli. Začátek poločasu druhého nám ale vůbec nevyšel, a Maletín měl hodně navrch. Myslím, že zápasu by více slušela remíza. Hosté byli šťastnější, ale ve druhém poločase šli výkonem štěstí naproti a tak si tři body zasloužili.




Sestavy


TJ Doubrava Haňovice
L. Šikl [-] - R. Sobota [-] , P. Přidal [-] , M. Uvízl [-] , D. Juráš [-] - M. Krajc [-] , M. Vilímec [-] , D. Zavadil [-] , T. Přikryl [-] (53. R. Bednář [-] ) - T. Přikryl [-] , D. Merten [-] -

TJ Maletín
R. Pagáč [-] - M. Beran [-] , M. Michalčák [-] , L. Michalčák [-] , D. Beran [-] , P. Havlík [-] (84. T. Wolf [-] ) , M. Chudáček [-] , O. Klimeš [-] (90. O. Gronych [-] ) , P. Hlaváč [-] , J. Mičker [-] , J. Dittrich [-]

Místo: Kluzovo 30,tráva. Počet diváků: 126. Rozhodčí: Jílek Petr - HAMPL Evžen, PETR Zdenek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.