4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 10:00

9.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černovír si poradil se Štěpánovem


Branky


27. J. Kvapil , 35. M. Havelka , 60. J. Kvapil , 88. T. Kesler - 38. J. Zachar
0

Velice důležité vzájemné utkání čekalo v devátém kole ALEA sportswear 1.A tř. sk. A na týmy Černovíra a Štěpánova. Oba celky se totiž nenacházely ve zrovna optimální situaci a případná výhra je mohla posunout do klidnějších vod. Zápas nakonec poměrně jasně ovládli domácí hráči, kteří zatížili konto soupeře čtyřmi brankami, za hosty se trefil jednou Zachar. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre zápasu se poprvé mohlo měnit hned ve 3. minutě, domácí Géc ale po standardní situaci poslal svou hlavičku pár decimetrů nad břevno Hložkovy branky. Do první šance hostujícího týmu se dostal aktivní Zachar, Sedlář však svůj tým podržel. Štěpánovský útočník zahrozil i o pár minut později, jeho pokus ale na poslední chvíli zblokovala obrana domácích. A když svou šanci nedokázal proměnit ani hostující Rak, přihlásili se o slovo domácí hráči. Ve 27. minutě Pulkert nepříjemně dotíral na hostujícího brankáře Hložka, kterého tak donutil k chybě, míč se dostal na dvaceti metrech k volnému Kvapilovi, a ten uklidil míč do odkryté brány - 1:0. O osm minut později se domácí dočkali podruhé. Donda poslal velmi nepovedenou malou domů, hbitý Havelka se natlačil před stopera Štěpánova a přízemní střelou překonal Hložka. Domácí se tak po dvou hrubých chybách hostujících fotbalistů dostali do vedení 2:0. O tři minuty později ale euforii černovírských zmírnil Zachar, když z hranice pokutového území z přímého kopu překonal Sedláře. K téměř totožné situaci se dostal před poločasovou přestávkou ještě jednou, tentokrát však branku Černovíra trefit nedokázal. 

Do první šance druhého poločasu se dostali hosté. Sedlář ale dokázal svůj tým podržet a pod břevno mířící hlavičku vytěsnil nad. V 60. minutě se ale opět radovali domácí. Zdráhal potáhl míč do šestnáctky Štěpánova, přihrál volnému Pulkertovi, který ovšem nedokázal zakončit přes dotírajícího obránce, odražený míč se však dostal k volnému Kvapilovi, který přesnou ranou k tyči podruhé v zápase překonal Hložka. V další šanci domácí Havelka nedokázal v těžké pozici usměrnit Švajdovu střílenou přihrávku na zadní tyč. Deset minut před závěrečným hvizdem se hosté po ruce Sedláře mimo pokutové území dostali k dalšímu přímému kopu z hranice šestnáctky. Ševčík ale po Zacharově střele skvěle na čáře zastoupil černovírského brankáře. O poslední branku zápasu se postarali dva střídající hráči. Pučálka vybojoval na pravé straně míč, poslal ho před branku hostů, kde už si s ním číhající Kesler věděl rady a udělal tak tečku za dnešním zápasem, ve kterém domácí Černovír zvítězil 4:1. 



Sestavy


TJ Slovan Černovír
J. Sedlář [-] - A. Špička [-] , M. Géc [-] , P. Švajda [-] , L. Murárik [-] - P. Ježo [-] (80. R. Pučálka [-] ) , M. Kuba [-] (63. M. Ševčík [-] ) , D. Zdráhal [-] , J. Kvapil [-] - M. Havelka [-] (86. T. Kesler [-] ) , E. Pulkert [-] (70. K. Okleštěk [-] )

TJ Štěpánov u Olomouce
J. Hložek [-] - J. Zachar [-] , R. Tuška [-] , D. Smrček [-] , Z. Donda [-] (76. M. Stejskal [-] ) , P. Rak [-] , M. Černošek [-] (81. P. Stodola [-] ) , J. Novák [-] , J. Všetečka [-] , J. Hladiš [-] , J. Hubáček [-] (60. M. Chládek [-] )

ŽK: 47. E. Pulkert , 65. J. Kvapil , 68. P. Švajda - 27. P. Rak , 63. M. Černošek .
Místo: Tvrdíkova 10,tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: GREČMAL Michal - POSPÍŠIL Michal, VRÁNA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.