3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:30

9.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotín ovládl šlágr kola


Branky


0

Deváté kolo ALEA sportswear 1.A tř. sk. A nabídlo jedno z nejočekávanějších utkání podzimu. A to zápas mezi domácím Rapotínem, který až na jediné zaváhání v utkání s Českou Vsí vyšel pokaždé v této sezoně ze zápasu jako vítěz, a velmi příjemným překvapením tohoto ročníku, celkem Haňovic. Šlo tedy o přímý souboj o první místo průběžné tabulky. Zápas nakonec ovládli domácí fotbalisté, kteří dokázali třikrát skórovat, zatímco svému soupeři nedovolili ani jeden přesný zásah a zvítězili 3:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jak už bývá zvykem, do utkání vstoupili hodně aktivně domácí fotbalisté z Rapotína. Do první možnosti ke změně skóre se dostal Indra, jeho rána ale byla sražena obranou Haňovic. Ve 3. minutě se poprvé měnilo skóre zápasu. Březina se Štěpánem Hudcem se dostali do protiútoku dva na jednoho, prvně jmenovaný nakonec zvolil přihrávku na lépe postaveného spoluhráče, a Hudec bez problémů uklidil míč do odkryté brány - 1:0. Rapotínští byli v první desetiminutovce jednoznačně aktivnější, většina pokusů domácích hráčů je ale zblokována obranou soupeře. V 10. minutě Březina po vysunutí Stanislavem Hudcem postupoval sám na brankáře Šikla, střela domácího útočníka ale končí pouze vedle. O minutu později poprvé vystrčili růžky také hosté. Daniel Zavadil však svou střelou z voleje jen o pár centimetrů minul Andělovu branku. V 15. minutě měla Jiskra po faulu na pronikajícího Vicence výhodu přímého kopu. K jeho exekuci se postavil Tomáš Valenta a krásnou střelou do levého horního rohu poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. Ve dvaatřicáté minutě se do nadějné šance dostal opět hostující Zavadil, jeho hlavičku ale výborně vyrazil rapotínský brankář. Po hrubé chybě domácí obrany měli hosté příležitost k rychlému brejku, ten ale skončil jen střelou do rukou brankáře Anděla. Těsně před koncem poločasu utekl haňovickým obráncům Indra, předložil míč volnému Březinovi, Šikl ale tentokrát podržel svůj tým. Do šaten se tak odcházelo za stavu 2:0. 

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji hosté, kteří v úvodních minutách přehrávali domácí hráče. Do výraznějších gólových příležitostí se ale nedokázali propracovat. V první šanci domácích ve druhé půli se ocitl Štěpán Hudec po centru Zdeňka Horáka, hráč Rapotína si ještě potáhl míč do lepší střelecké pozice, jeho záměr ale skvěle přečetl brankář Šikl, který včasným vyběhnutím likviduje tuto příležitost. V 66. minutě pouze vedle tyče Šiklovy branky hlavičkoval Bohuslav Hudec. O dvě minuty později už ale bylo v Rapotíně opět veselo. Štěpán Hudec našel svým centrem zcela volného Březinu, který v poklidu zvýšil náskok Rapotína na třígólový. Poté se ještě rapotínský Vicenec dostal k hlavičce po centru Valenty ze standardní situace, domácí záložník ale hlavičkoval mimo. Zbytek utkání se již dohrál ve středu hřiště, a po závěrečném hvizdu si domácí hráči, kteří se touto výhrou osamostatnili na první příčce tabulky, mohli užít vítězné oslavy s početným táborem svých fanoušků. 



Sestavy


TJ Jiskra Rapotín
T. Anděl [-] - D. Boško [-] (83. L. Zajíc [-] ) , T. Indra [-] (49. O. Trunkát [-] ) , T. Valenta [-] , O. Vicenec [-] , Š. Hudec [-] (90. J. Heblák [-] ) , Z. Horák [-] , M. Kocourek [-] , Z. Třetina [-] (80. L. Čech [-] ) , M. Březina [-] , B. Hudec [-]

TJ Doubrava Haňovice
L. Šikl [-] - R. Sobota [-] , D. Juráš [-] , P. Přidal [-] , M. Uvízl [-] - R. Bednář [-] , M. Vilímec [-] , D. Zavadil [-] , T. Přikryl [-] (51. L. Grossmann [-] ) - T. Přikryl [-] (74. L. Přikryl [-] ) , M. Procháska [-] -

ŽK: 90. M. Březina - 65. D. Juráš , 85. D. Zavadil .
Místo: Šumperská,tráva. Počet diváků: 200. Rozhodčí: BARTUNĚK Jaroslav - KŘEPSKÝ Michal, JANUŠ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.