Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:30

9.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlubočky přestřílely Dubicko


Branky


0

V devátém kole ALEA sportswear 1.A tř. sk. A se střetly týmy Hluboček a Dubicka. Oba celky se před utkáním nacházely ve spodních patrech tabulky s rozdílem jediného bodu, a tak byl bodový zisk z tohoto zápasu pro oba soupeře nesmírně důležitý. Ve vypjatém utkání diváci viděli sedm branek, ale šťastnější byli nakonec domácí hráči, kteří svého soupeře porazili 4:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu lépe vyšel hostujícím fotbalistům, kteří se dokonce dostali do vedení. Domácí hráči podobně jako v posledních odehraných zápasech byli myšlenkami zřejmě ještě mimo hřiště, zbytečně chybovali ve středu hracího pole, a po rychlém brejku se trefil hostující Sládek - 0:1. Hráče Hluboček však inkasovaná branka nijak nepoznamenala, a aktivní hrou se snažili dostat do brankových příležitostí. I přes časté chyby v kombinaci a velký počet nepřesných přihrávek domácích hráčů, dělali svým pohybem velký problém hostující obraně. A gólových šancí se dočkali také. Ve 23. minutě Lukáš Dulin zatáhl míč po pravé straně, přesnou přihrávkou našel Hlaváče, a ten suverénně vyrovnal na 1:1. Aktivita domácích hráčů po vstřelené brance byla za velké podpory svých fanoušků ještě intenzivnější. Hosté hrozili pouze z brejků, do kterých se dostávali po chybách domácího týmu. Ve 38. minutě Hlubočky otočily vývoj zápasu. Lukáš Ferenčík dostihl zdánlivě ztracený míč, stříleným centrem oslovil opět Hlaváče, který se v zakončení ani podruhé nemýlil - 2:1. Tento stav vydržel až do poločasové přestávky. 

Do druhého poločasu domácí nastoupili se záměrem pojistit hubené vedení, ale hlavně neinkasovat. Hned v úvodu mohl Hlaváč zkompletovat hattrick, ale zcela sám před brankářem Nesétem netrefil branku. V 51. minutě se v další šanci objevil domácí Pospíšil, Krbečkův centr však hlavou nedokázal usměrnit mezi tři tyče. Neproměněné šance domácí zamrzely v 56. minutě, když se z ojedinělé šance trefil z 28 metrů dubický Hýbl - 2:2. Odpověď Hluboček mohla přijít o čtyři minuty později, Pospíšil ale Neséta ani tentokrát nepřekonal. Domácí ale šli stále úporněji za vítězstvím. Vedení zpět na stranu svého týmu strhl v 66. minutě domácí Henkl, který zužitkoval krásnou Ferenčíkovu přihrávku a střelou z hranice pokutového území nedal brankáři Dubicka šanci. V domácích řadách ještě ani nestačila opadnout euforie, a Dulin po Hlaváčově přihrávce zvyšoval na 4:2. Do té doby poměrně neškodní hosté ale ještě nesložili zbraně. V 84. minutě hostující Jedelský pěknou ranou z dvaceti metrů překonal Koláře a ještě tak živil naděje svého týmu na bodový zisk. Domácí si již ale zbytek zápasu pohlídali a připsali si tak velmi důležité tři body za výhru 4:3. 



Sestavy


FK Hlubočky
J. Kolář [-] - J. Karas [-] , M. Goldscheid [-] , B. Pudil [-] - L. Dulin [-] , M. Krbeček [-] , J. Stloukal [-] (89. T. Šertler [-] ) , L. Ferenčík [-] , J. Henkl [-] - D. Hlaváč [-] , B. Pospíšil [-] (69. T. Oral [-] ) -

FC Dubicko
J. Nesét [-] - J. Urbášek [-] - J. Selinger [-] , L. Hýbl [-] - J. Bittner [-] , J. Hajtmar [-] - S. Březina [-] , M. Prchala [-] (76. J. Korviny [-] ) , T. Sládek [-] , L. Jedelský [-] , K. Plechatý [-]

ŽK: 52. M. Krbeček , 88. T. Oral - 49. S. Březina , 50. J. Urbášek .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Adamec Jiří - PŘIKRYL Roman, BALÚN Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.