2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohuňovice potvrdily roli favorita


Branky


0

V desátém kole ALEA sportswear 1.A tř. sk. A nečekal na fotbalisty Slovanu Černovír, kteří v dosavadní části soutěže uhráli na hřištích soupeřů jediný bod, nikterak lehký úkol. Před sebou totiž měli zápas s druhým týmem aktuální tabulky, týmem Bohuňovic. Domácí hráči prakticky po celých devadesát minut kontrolovali vývoj zápasu a po brankách Martina Fryčáka a útočníka Lukáše Veselského svého soupeře porazili 2:0 a upevnili si druhé místo v tabulce s tříbodovou ztrátou na první Rapotín. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již začátek utkání naznačoval, jakým směrem se bude utkání ubírat. Bohuňovičtí drželi míč na svých kopačkách, a hostující fotbalisté se bránili jejich útokům, na vyloženější šance se ale ještě čekalo. O první střelecký pokus se postaral Fryčák, branku Černovíra ale netrefil. Poprvé se skóre mohlo měnit po patnácti minutách hry, když se Vašenka z úhlu řitil na Grosse. Svůj pokus o obstřel však nasměřoval pouze do boční sítě. Další šance přišla o několik minut později. Domácí rychle rozehráli rohový kop, a po centru Mojmíra Fryčáka zazvonilo za již překonaným Grossem břevno po hlavičce Veselského. V další šanci se objevil opět Veselský, ale jeho střelu zblokovala obrana hostů na roh. Rohových kopů měli domácí fotbalisté v první půli několik, ale k ohrožení branky se po žádném z nich nedostali. Hráči Bohuňovic se dočkali ve 24. minutě. Po rychlé akci si míč na hranici šestnáctky našel Martin Fyrčák a technickou střelou za pomoci tyče překonal Grosse. Černovírští se do hry prakticky nedostávali. V jediné nadějné příležitosti zmařil Havelkovu dobře vyhlížející pozici zvednutý praporek pomezního rozhodčího, rychlý brejk o pár minut později zase hasil faulem domácí obránce. První poločas tak ovládli domácí hráči, kteří vstřelili zatím jedinou branku zápasu. 

Druhý poločas se nesl prakticky ve stejném duchu, jako půle první. Domácí hráči předváděli kompaktní výkon, drželi míč na svých kopačkách a nepouštěli svého soupeře do žádných šancí. I když postupem času začali více bránit své vedení a hosté se přece jen dostali do mírných náznaků šancí. Nejprve ale mohli jít do dvougólového vedení domácí, Gross se však vyznamenal po hlavičce Martina Fryčáka. O pár minut později se řítil do šance Veselský, brankář Černovíra ale zažehnal nebezpečí včasným vyběhnutím.  Na druhé straně se do nadějné příležitosti dostal Pulkert, jeho pobídka ale nenašla adresáta a prolétla napříč celým pokutovým územím. V 70. minutě to bylo již o dva góly. Gross neudržel centr snášející se na penaltový puntík, míč se dostal k volnému Fryčákovi, který nezazmatkoval a posunul na zcela volného Veselského, který bez problémů obstřelil na čáře stojícího Murárika. O zápis do utkání se pokusil také střídající J. Špička, jeho střela ale znamenala nebezpečí spíše pro zvěř přebývající v lesním porostu za brankou Bohuňovic. Poslední slovo ale měli opět domácí. Václavský vysunul Mojmíra Fryčáka, který se ocitl tváří v tvář hostujícímu Grossovi, kterého se snažil obejít kličkou na pravou stranu, černovírský brankář však včasným pádem pod nohy znemožnil záložníkovi Bohuňovic zákončení. Další šance sudí Hodaň promrzlému obecenstvu nedopřál, a Bohuňovice si tak po závěrečném hvizdu připsaly tři body po poměrně jednoduché výhře 2:0. 



Sestavy


TJ Sokol Bohuňovice
Z. Telíšek [-] - M. Fryčák [-] (89. F. Machala [-] ) , L. Veselský [-] , J. Vašenka [-] (75. M. Gold [-] ) , L. Václavský [-] , M. Fryčák [-] , M. Štýbnar [-] (86. D. Fryčák [-] ) , M. Jurčík [-] (62. I. Riedl [-] ) , M. Kouřil [-] , M. Klobouček [-] , L. Veselský [-]

TJ Slovan Černovír
J. Gross [-] - M. Géc [-] , L. Murárik [-] - P. Ježo [-] , M. Kuba [-] (62. J. Špička [-] ) , J. Kvapil [-] , T. Kesler [-] (46. R. Nestrojil [-] ) , M. Ševčík [-] , D. Zdráhal [-] - E. Pulkert [-] , M. Havelka [-] -

Místo: Bohuňovice,tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hodaň Martin - SVOZIL Petr, ŠTEIER Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.