Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:00

11.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlubočky vyhrály potřetí v řadě


Branky


0

V jedenáctém kole ALEA sportswear 1.A tř. sk. A Hlubočky přivítaly na svém hřišti soupeře z Loštic. Fotbalisté Hluboček v této sezoně ještě nepoznali hořkost porážky na své půdě, a tak se očekávalo, že si poradí i tentokrát se soupeřem, který si z venkovních zápasů ještě neodvezl ani bod. Domácí nakonec všechny předpoklady naplnili, a i když neproměnili několik vyložených šancí, svého soupeře zdolali 4:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodní desetiminutovce byli aktivnější hosté z Loštic, a domácím trvalo delší dobu, než se dostali do tempa. Postupně se ale začali vyrovnávat s těžkým tereném a přebírali iniciativu na své kopačky. Výsledkem této aktivity byla 15. minuta, kdy Dulin potáhl míč po pravé straně, přesnou přihrávkou po zemi našel v pokutovém území Hlaváče, který si s touto pobídkou věděl rady a poprvé v tomto zápase rozvnil síť za zády bezmocného brankáře Václava - 1:0. Vstřelená branka domácí fotbalisty uklidnila, a od té doby byli domácí jasně lepší. Ve 24. minutě Pudil z přímého kopu protáhl loštického brankáře, ten však stihl míč vyrazit na roh. Z následného rohového kopu Stloukal minul zcela odkrytou branku domácího týmu. Ve 26. minutě to bylo již o dvě branky. Míč stejně jako při první brance putoval od Henkla na Dulina na pravé straně, ten předložil do šestnáctky na Hlaváče, a útočník hostů se trefil podruhé v zápase - 0:2. Hosté po druhé vstřelené brance nepolevili a pokračovali v aktivní hře. Ve 31. minutě Stloukal vybídl ke skórování aktivního Dulina, ten ale v samostatném úniku nastřelil jen tyč Václavovy branky. Do kabin tak šli šťastnější hosté, kteří se v první půli ujali vedení 2:0. 

Do druhého poločasu loštický lodivod změnil rozestavení týmu se záměrem alespoň zdramatizovat utkání. Hosté víc drželi míč na kopačkách, počínali si důrazněji v osobních soubojích a byli pro hráče Hluboček lepším soupeřem, než v první pětačtyřicetiminutovce. V 50. minutě měl šanci ke zkompletování hattricku Hlaváč, svou šanci ale neproměnil, Václav jeho střelu vyrazil na roh. O deset minut později se ale domácí třetí branky dočkali, když Dulin zužitkoval přihrávku Jiřího Henkla - 3:0. Mohlo se zdát, že hráči Hluboček touto brankou definitivně zlomili odpor hostujícího celku, ti se však ještě nehodlali vzdát. Jiskřičku naděje vykřesal v 63. minutě Miler, který, dle názorů členů domácího kádru z ofsajdové pozice, vstřelil kontaktní branku - 3:1. O minutu později to mohlo být opět o tři branky, Hlaváč ale místo přihrávky na lépe postavené spoluhráče volil pouze střelu, která se nevešla mezi tři tyče. V 71. minutě mohl Henkl potrestat špatný odkop brankáře Václava, jeho pokus ze třiceti metrů jen těsně minul branku Loštic. Hosté se domácím na dostřel dostali patnáct minut před koncem zápasu, když Ďurček nadvakrát dokázal překonat brankáře Plcha a snížil na rozdíl jediné branky. Domácí se i v této situaci dožadovali odmávání a následného odpískání postavení mimo hru. Branka ale byla uznána, a domácí ještě měli slušnou porci minut ke vstřelení vyrovnávací branky. Veškeré obavy ale zahnal v 87. minutě obránce domácích Goldsheid, který využil Pudilův perfektně zahraný rohový kop a přesnou hlavičkou nedal brankáři nejmenší šanci - 4:2. Tato branka tak definitivně vzala hostujícím fotbalistům veškeré naděje na bodový zisk. Utkání se již pouze dohrávalo, a domácí si po závěrečném hvizdu připsali zaslouženou výhru 4:2, i když rozdíl ve skóre mohl být značně vyšší. 



Sestavy


FK Hlubočky
T. Plch [-] - J. Karas [-] , M. Goldscheid [-] , B. Pudil [-] - M. Krbeček [-] , L. Dulin [-] , J. Stloukal [-] (60. J. Frýdek [-] ) , L. Ferenčík [-] , J. Henkl [-] - D. Hlaváč [-] (87. T. Oral [-] ) , B. Pospíšil [-] -

SK Loštice
A. Václav [-] - L. Miler [-] , D. Vyroubal [-] , M. Kneifel [-] (85. P. Pivoňka [-] ) , T. Pekarovič [-] (46. A. Novák [-] ) , J. Hejný [-] , J. Fritsch [-] (62. T. Ďurček [-] ) , J. Fialek [-] , J. Ďurček [-] , M. Dajčar [-] , J. Mikeš [-]

ŽK: 87. B. Pospíšil .
Místo: tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: ANTONÍČEK Ivo - DOKOUPIL Petr, PERUTKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.