2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravský Beroun zvládl zápas s Černovírem


Branky


0

Velice důležité utkání čekalo ve dvanáctém kole ALEA sportswear 1.A tř. sk. A na fotbalisty Moravského Berouna a Černovíra. Oba celky se totiž nacházely ve spodních patrech tabulky, a případná výhra by mohla jeden z týmů posunout do bezpečnějších vod. I přes úvodní velký nápor hostů se nakonec ze tří bodů radovali berounští, kteří vstřelili v každém z poločasů po jedné brance a radovali se tak z výhry 2:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo jasnou herní převahou hostujícího týmu, který si v první půli vytvořil i několik slibných příležitostí. Do té první, velice nadějné, se dostal hostující Kuba, po vynikající zpětné přihrávce od Havelky ale trefil jen přesouvajícího se brankáře Žáčka. Fotbalisté Černovíra drželi míč i nadále převážně na svých kopačkách a nepouštěli domácí do kombinace. Branku ale hosté nevstřelili ani z další šance, když Kuba z deseti metrů trefil jen obránce před sebou. Následně se pokusil brankáře Berouna překonat Kvapil, nedokázal však trefit branku domácích. Obrovskou šanci měl o pár minut později hostující Havelka, po kličce berounskému brankáři ale neusměrnil míč mezi tři tyče. Domácí se k první střele odhodlali až po dvaceti minutách hry, Vlčkův pokus ale skončil několik metrů vedle Grossovy branky. Další šance domácích hráčů už ale byla mnohem nebezpečnější, když Malinovský po pěkné kombinaci trefil břevno hostující branky. Klusákova střela o několik minut později svůj cíl nenašla. Následně musel brankář Černovíra hasit výběhem šanci Malinovského. Malinovský se do náznaku šance dostal i do třetice, tentokrát musel po dlouhém míči za obranu odkopávat před útočníkem domácích na poslední chvíli Murárik. Z následné příležitosti už ale domácí udeřili. Šlížek si našel centrovaný míč do šestnáctky hostů a těsně před černovírským brankářem usměrnil míč do brány - 1:0. Hosté mohli vyrovnat o několik minut později, po Havelkově vysunutí byl ale brankář Žáček u míče dřív než dobíhající Pulkert. Domácí tak přežili drtivý tlak hostujícího celku a navíc z ne příliš nebezpečně vyhlížející situace dokázali vstřelit prozatím jedinou branku zápasu. 

Se začátkem druhého poločasu se čekalo, že hosté napodobí výkon z úvodu první půle a poženou se za vyrovnáním. Berounští ale poměrně s přehledem odráželi veškerou snahu hostů, kterým se nedařilo propracovat do zakončení. Domácí hrozili hlavně díky dvojici Malinovský - Klusák, kteří zejména svým důrazem a pohybem dělali domácím obráncům velké potíže. Prvně jmenovaný se ve své první šanci druhého poločasu ještě mýlil, ta druhá již skončila druhou brankou v černovírské síti. Nestrojil ztratil míč pár metrů před vlastní šestnáctkou, míč se přes Frančáka dostal až k Malinovskému, a ten neortodoxně bodlem přesně k levé tyči zvýšil na 2:0. Hosté byli v těchto chvílích absolutně bezzubí a bez nápadu. Černovírský lodivod postupně využil všech pět možných střídání, ale ani to nedovedlo hosty k zázraku. Naopak. Malinovský se ještě probil do dalšího zakončení, tentokrát jeho šance skončila ''pouze'' rohovým kopem. Sudí Křepský následně ukončil poměrně nudný druhý poločas, ve kterém domácí přidali druhou branku a porazili tak svého soupeře 2:0. 



Sestavy


TJ Granitol Moravský Beroun
M. Žáček [-] - T. Vlček [-] , J. Šlížek [-] , J. Mikulanin [-] , R. Pavlas [-] - R. Vlček [-] , P. Frančák [-] , P. Pohanka [-] , R. Švanda [-] - N. Malinovský [-] (88. L. Baroš [-] ) , T. Klusák [-] -

TJ Slovan Černovír
J. Gross [-] (46. J. Sedlář [-] ) - P. Ježo [-] , M. Géc [-] , L. Murárik [-] , P. Švajda [-] (63. R. Nestrojil [-] ) , M. Ševčík [-] - E. Pulkert [-] , M. Kuba [-] (63. T. Kesler [-] ) , D. Zdráhal [-] - M. Havelka [-] (74. K. Okleštěk [-] ) - J. Kvapil [-] (74. R. Pučálka [-] )

Místo: tráva. Počet diváků: 56. Rozhodčí: Křepský Michal - ADAMEC Jiří, EHRENBERGER Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.