2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 10:00

13.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černovír uhrál s Českou Vsí důležité tři body


Branky


0

Trápící se Slovan Černovír hostil ve třináctém kole ALEA sportswear 1.A tř. sk. A soupeře ze sto kilometrů vzdálené České Vsi. Pro domácí bylo téměř povinností připsat si v tomto utkání tři body, jelikož se začali nacházet v nezáviděníhodné pozici, a navíc je čekaly předehrávané zápasy s Maletínem a Rapotínem. Černovírští nakonec úkol splnili, svého soupeře zdolali 2:0 a posunuli se na desáté místo tabulky. Česká Ves podzim zakončila na osmé příčce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodu zápasu se na promrzlém trávníku hrála poměrně ofenzivní partie, a na šance fanoušci nemuseli dlouho čekat. První příležitost ke změně skóre měli domácí po pěti minutách hry, Pulkert ale po Havelkově vysunutí poslal svůj pokus o přehození vyběhnutého brankáře Dostála mimo tři tyče. Poté se o slovo přihlásili také hostující hráči, Michálek ale svou hlavičkou netrefil Sedlářovu branku. O pár minut později se do zakončení dostal domácí Kvapil, ani on však nemířil přesně. V 15. minutě byli opět blízko úvodní brance fotbalisté Černovíra, Ševčík v těžké pozici nastřelil tyč. O deset minut později bylo rušno pro změnu na druhé straně, Málek ale v dobré pozici trestuhodně minul. Z následující akce Kvapil svou nepříliš razantní střelou Dostála neohrozil, podobně si vedl o pár minut později Špička, který vystrašil spíše majitele bytů v bezprostřední blízkosti hřiště. Ve 33. minutě přišla zřejmě největší příležitost hostů. Jati se uvolnil na pravé straně hřiště, poslal míč do šestnáctky domácích, kde zcela volný Michálek z voleje napálil míč tvrdě na černovírskou branku. Sedlář však byl na svém místě a míč reflexivně vyrazil. Závěrečné minuty ale patřily domácím. Nejprve Havelka nedokázal v těžké pozici využít chybu brankáře Dostála, z další šance už ale černovírští otevřeli skóre. Kuba hledal na přední tyči nabíhajícího Havelku, míč se odrazil na hranici šestnáctky na volného Zdráhala, který  trefil pouze blokujícího hráče hostů, od kterého se míč dostal k Pulkertovi, který technickou střelou z patnácti metrů poslal svůj tým do vedení - 1:0. Do konce první půle již zbývala pouhá minuta, a domácí si poločasové vedení dokázali pohlídat. 

Úvod druhého poločasu nezačal v takovém tempu, jako první pětačtyřicetiminutovka, a hrálo se spíše ve středu pole. První šance přišla až po čtrnácti minutách hry, ale hned z toho byla druhá branka domácích. Švajdův nákop se štěstím doputoval až na volného Kubu, který poslal míč do šestnáctky hostů, kde ho na zadní tyči nabíhající Špička dokázal usměrnit za Dostálovy záda - 2:0. Hráči Černovíra po této brance začali více bránit výsledek a dopředu vyráželi do rychlých brejků. Po jednom z nich se v dobré příležitosti objevil Havelka, z úhlu ale mířil pouze nad. Hosté se mohli dotáhnout na rozdíl jedné branky v  60. minutě, Babčák ale nastřelil pouze tyč. Další možnost měli hráči České Vsi o pět minut později, Sedlář se však vyznamenal při hlavičce Macečka. V následné šanci poslal střílený centr před branku hostů Havelka, dobíhajícímu Keslerovi ale chyběl krok, a míč jen prolétl napříč celým pokutovým územím. Chvíli poté se v dobré pozici objevil střídající Gross, ten ovšem nedokázal zužitkovat Murárikovu přihrávku. V závěrečné šanci zápasu se objevil hostující Zrník, ani on ale svou střelou Sedláře nepřekonal. Domácí tak dokázali ubránit dvougólový náskok a připsali si důležité tři body. 



Sestavy


TJ Slovan Černovír
J. Sedlář [-] - L. Murárik [-] , P. Ježo [-] , M. Ševčík [-] , P. Švajda [-] - M. Kuba [-] (67. R. Pučálka [-] ) , J. Kvapil [-] , D. Zdráhal [-] , E. Pulkert [-] (62. T. Kesler [-] ) , J. Špička [-] (77. K. Okleštěk [-] ) - M. Havelka [-] (89. J. Gross [-] )

SK Řetězárna
J. Dostál [-] - O. Maceček [-] , Z. Opravil [-] - R. Zrník [-] , K. Bajza [-] , M. Málek [-] (62. J. Nováček [-] ) , A. Obšil [-] , D. Mravec [-] - F. Jati [-] , J. Babčák [-] (66. J. Hanúsek [-] ) , R. Michálek [-] -

ŽK: 27. D. Zdráhal , 60. P. Švajda - 31. A. Obšil , 37. Z. Opravil , 55. R. Zrník , 57. R. Michálek .
Místo: Tvrdíkova 10,tráva. Počet diváků: 111. Rozhodčí: VRÁNA Stanislav - KONEČNÝ Miroslav, SLOTA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.