2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlubočky otočily zápas s Bohuňovicemi


Branky


0

Hlubočky nečekal ve třináctém kole ALEA sportswear 1.A tř. sk. A vůbec lehký úkol. Jejich posledním soupeřem podzimní části byl totiž celek Bohuňovic, který se nacházel na druhé příčce za vedoucím Rapotínem. Domácí ale dokázali potvrdit dobrou formu na svém hřišti, a i když prohrávali, podařilo se jim vývoj zápasu otočit a svého soupeře zdolali 2:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už od úvodních minut utkání hráči Bohuňovic prokazovali svoji kvalitu. Drželi míč na svých kopačkách, dobře kombinovali, ale to vše v uctivé vzdálenosti od branky domácích. Paradoxně to teda byli právě fotbalisté Hluboček, kteří se jako první odhodlali k ohrožení soupeřovy branky. Ve 12. minutě putoval míč po osvědčené ose Dulin - Hlaváč, ale druhý jmenovaný nemohl svým slabým zakončením vylekat Telíška v brance hostů. Prvních dvacet minut se tak odehrálo až na jedinou výjimku bez většího vzrušení před kterýmkoliv z brankářů. Ve 21. minutě se ale skóre poprvé měnilo, když bohuňovický útočník Lukáš Veselský využil nedůrazu domácích hráčů ve vlastní šestnáctce a vstřelil první branku zápasu. Domácí hráči po inkasované brance zvýšili aktivitu směrem k soupeřově brance, a zhruba od pětadvacáté minuty byly Hlubočky lepším týmem. Ve 26. minutě se ocitl v dobré pozici uvnitř pokutového území Pospíšil, jeho střela ale skončila mimo. Ve 35. minutě se zrodila krásná fotbalová akce, když Telíšek parádním zákrokem vytěsnil mimo tři tyče Pudilovu bombu z dvaadvaceti metrů. Z následného rohového kopu hlavičkoval Goldsheid mimo. Ve 42. minutě se ale domácí dočkali vyrovnání. Lukáš Dulin odcentroval z pravé strany, a opět Goldsheid nechytatelnou hlavičkoval srovnal na 1:1. Do konce první půle se již nic podstatného neudálo, a tak oba soupeři odcházeli do kabin za nerozhodného stavu. 

Do druhého poločasu vstoupili domácí hráči s odhodláním strhnout vítězství na svou stranu a připsat si cenný skalp. Dařilo se jim držet míč na polovině soupeře, a za stálé podpory vynikajícího publika tlačili fotbalisty hostujícího týmu před vlastní pokutové území. Šance ke vstřelení vedoucí branky si ale nedokázal dlouhé minuty vytvořit ani jeden tým. Bohuňovičtí se směrem dopředu osměili jen sporadicky. Až v 72. minutě přišla velká šance domácího celku, ale v tomto utkání velmi aktivní Goldsheid svou trvdou ranou cíl netrefil. V 75. minutě se konečně přihlásili o slovo také hosté, a hned bylo v šestnáctce Hluboček pořádně horko, když za brankářem Plchem zvonilo břevno. Zlomový okamžik přišel v 80. minutě zápasu. Střídající Tomáš Šertler využil parádní přízemní centr Lukáše Dulina a ve skluzu prostřelil Telíška. V domácích řadách zavládla obrovská euforie, ale hosté měli stále ještě deset minut a po inkasované brance se začali více tlačit dopředu. Utkání mělo náboj až do závěrečného hvizdu. Dvě minuty před koncem měl pojišťovací branku na kopačce Henkl, Telíšek ale tentokrát byl na svém místě. Skóre se již nezměnilo ani o minutu později, tentokrát selhal Dušan Hlaváč. Domácí hráči dokázali taktickým výkonem ubránit výsledek až do konce a připsali si velmi cenné tři body, když porazili soupeře z Bohuňovic 2:1. 



Sestavy


FK Hlubočky
T. Plch [-] - J. Karas [-] , M. Goldscheid [-] , B. Pudil [-] - M. Krbeček [-] , L. Dulin [-] (85. F. Liďák [-] ) , J. Stloukal [-] (76. M. Svozil [-] ) , L. Ferenčík [-] , J. Henkl [-] - D. Hlaváč [-] (90. T. Oral [-] ) , B. Pospíšil [-] (58. T. Šertler [-] ) -

TJ Sokol Bohuňovice
Z. Telíšek [-] - L. Veselský [-] , M. Klobouček [-] , J. Vašenka [-] (46. M. Gold [-] ) , L. Veselský [-] (75. D. Fryčák [-] ) , M. Fryčák [-] , M. Štýbnar [-] , F. Machala [-] , M. Kouřil [-] , L. Nesvadba [-] , I. Riedl [-]

ŽK: 75. L. Dulin , 82. B. Pudil - 72. L. Veselský , 89. L. Nesvadba , 89. M. Kouřil .
Místo: tráva. Počet diváků: 105. Rozhodčí: Drápal Petr - SEDLÁČEK Libor, VRBA Mojmír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.