J. Krč 29.
J. Krč 77.
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.03.2024 14:30

16.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lanžhot potvrdil roli favorita a Speřice porazil 2:0


Branky


29. J. Krč , 77. J. Krč
8

V prvním jarním kole se proti sobě postavily týmy Lanžhota a Speřic. Domácí tým byl v utkání jasným favoritem a to také potvrdil, když duel ovládl v poměru 2:0 a to hlavně zásluhou Jakuba Krče.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný zápas odstartovala branka Krče

V údvodu se hrál poměrně opatrný fotbal. Lanžhot měl sice více ze hry, nicméně obrana hostů pozorně bránila a soupeře do šancí nepouštěla. Domácí však našli skulinku ve 28. minutě, kdy se po centru Svobody v první vážnější šanci ocitl Jakub Krč a ten se zblízka nemýlil - 1:0.

Hosté hrozili z ojedinělých brejků, brankář Riška si však se všemi náznaky šancí poradil. A když neuspěl ani ve 38. minutě Balážik, šlo se do šaten za stavu 1:0 pro Lanžhot.

Výhru Lanžhotu pojistil Krč

I ve druhé půli měli domácí více ze hry. Šancí ale bylo poskromnu. Na rozdíl dvou branek mohl po individuální akci navýšit Richard Svoboda, nicméně jeho střela proletěla kousek vedle zadní tyče.

V 76. minutě pak domácí dostali výhodu přímého kopu. Balážik rozehrál míč nakrátko, přičemž posléze se po nacvičeném signálu dostal míč na kopačky Jakuba Krče a ten přízemní střelou k tyči zvýši na 2:0. Tento gól definitivně rozhodl o osudu utkání. Domácí už soupeře do žádné větší šanci nepustili, dvoubrankové vedení si tak pohlídali až do závěrečného hvizdu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lanžhot
Jaroslav Hílek (trenér): Nakonec se nám sestava za ten týden nějak dala do kupy, i když někteří kluci jsou v tréninku teprve pár dní. S tím jsme do toho ale šli. Čekali jsme možná trošku lehčí zápas, že ten první gól dáme dříve, a tím se hra víc otevře. Ale kluci k tomu přistoupili dobře, byli trpěliví, kombinovali, drželi balon. I když funkcionáři dělali, co mohli, ten terén v tomto ročním období prostě nebude ideální a trošku nás ty nerovnosti v kombinaci s větrem limitovaly. I tak jsme si těch šancí pár vytvořili a měli jsme dát trošku dřív i ten druhý gól. Spokojený ale jsem, potřebovali jsme do jara vstoupit za tři body, první zápas je vždycky takový ošemetný, ale zvládli jsme to a budeme se snažit dál.




Sestavy


TJ Sokol Lanžhot
E. Riška [-] - T. Kollár [-] (46. E. Burac [-] ) , P. Šenk [-] , A. Pidruchnyi [-] , A. Rampáček [-] (77. R. Ciprys [-] ) , J. Krč [-] (87. T. Jirava [-] ) , T. Milota [-] , P. Mikúšek [-] , P. Balážik [-] , M. Totka [-] , R. Svoboda [-]

TJ Dálnice Speřice
D. Švec [-] - P. Honzárek [-] , M. Řezáč [-] (63. P. Jiřík [-] ) , P. Šíma [-] - M. Eremiáš [-] (71. N. Vrána [-] ) , J. Merunka [-] , D. Vlček [-] , P. Pech [-] , V. Cajz [-] - V. Zach [-] , P. Soukup [-]

ŽK: 82. A. Pidruchnyi - 66. P. Soukup , 76. V. Cajz .
Počet diváků: 245. Rozhodčí: PROKŮPEK Kamil - ŠIMONÍK David, HAVRLANT Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích