Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2023 15:30

8.kolo, Středočeský | Praha - východ | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Šlágr kola suverénně ovládly Dobřejovice


Branky


6. T. Haken , 32. T. Haken , 38. T. Haken , 58. J. Petrák , 60. M. Maštalíř (vl.) , 87. O. Rosák , 93. J. Petrák - 17. A. Hořický
1

V neděli se v rámci 8. kola okresního přeboru střetl první a druhý tým tabulky. Dobřejovice hostily Struhařov, který v minulém kole nasázel deset branek do sítě Senohrab.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick pro Hakena

Za deštivého podzimního odpoledne začal zápas, který řídila jako hlavní rozhodčí Nicol Moravcová. Od začátku měla dost práci zkrotit hráče z obou týmu. Domácí šli velmi rychle do vedení a to už v 6. minutě zásluhou útočníka Hakena - 1:0. Hosté zareagovali a za dvanáct minut dokázali vyrovnat, když se prosadil Aleš Hořický - 1:1.

 

Hra se vyrovnala, dlouho jsme museli čekat na šanci. O to se postaral skvěle hrající krajní záložník Tomáš Meszáros, když se po jeho akci dorážel do prázdné brány Tomáš Haken - 2:1. Na dvoubrankový rozdíl zvyšoval opět domácí útočník Haken, když velmi chytře vystřelil k tyči - 3:1. Tímto dovršil svůj hattrick. Nutno zmínit, že tomu předcházelo zbytečné slovní napadení rozhodčího hostujícím hráčem.

Dobřejovice si zastřílely

I do druhého poločasu nastoupili lépe domácí hráči, když neustále hrozili z protiútoku. Když domácí Dobřejovice během dvou minut přidaly dvě branky, bylo prakticky rozhodnuto. Byl to kapitán Dobřejovic Jan Petrák a Matěj Maštalíř, který si srazil míč do vlastní branky - 5:1. V závěru byl vyloučen kanonýr hostů Luboš Horáček, když dostal druhou žlutou kartu. Na konečných 7:1 zvyšoval Ondřej Rosák a podruhé Jan Petrák. FK Dobřejovice díky výhře jdou do čela tabulky s čtyřbodovým náskokem právě na Sokol Struhařov.

 

Autor galerie a článku: Long Nguyen



Ohlasy k zápasu


Dobřejovice
Pham Tuan Hoang, obránce: Výsledek vypadá docela jednoznačně, ale určitě tomu tak nebylo. Dnes to tam zase napadlo nám, hosté měli docela smůlu. Takové maličkosti někdy rozhodují, ale Struhařov bude určitě hrát vysoko.

Struhařov
Josef Marek, záložník: Výsledek je pro nás krutý, ale za to, jak jsme to nezvládli v hlavě, jsme si to zasloužili.



Sestavy


Dobřejovice
J. Hanuš [-] - O. Rosák [-] , T. Haken [-] (87. J. Prokop [-] ) , J. Schuster [-] (52. T. Voves [-] ) , T. Meszáros [-] , J. Petrák [-] , A. Kopecký [-] , D. Nguyen [-] (81. V. Poustecký [-] ) , M. Olmr [-] , O. Renský [-] , T. Pham [-]

Struhařov
L. Knap [-] - A. Hořický [-] , L. Horáček [-] , M. Kuchař [-] (80. L. Kratochvíl [-] ) , J. Marek [-] , O. Marek [-] (68. M. Polesný [-] ) , M. Boubín [-] , M. Veselý [-] , J. Šticha [-] (76. L. Chalupecký [-] ) , M. Maštalíř [-] , P. Bečvář [-]

ŽK: 7. M. Olmr , 33. A. Kopecký , 53. O. Renský , 55. T. Haken - 26. A. Hořický , 34. L. Horáček , 37. M. Veselý . ČK: 86. L. Horáček .
Hráči zápasu: T. Haken .
Počet diváků: 143. Rozhodčí: LOŽKOVÁ Nicol - ŘEHÁK Marek, NOVÁK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 13:10

Tip: výhra hostů