1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 10:00

5.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Janov roli favorita nepotvrdil, béčko Zavidova urvalo cenný a první bod


Branky


12

V dalším kole přivítala zavidovská rezerva na svém hřišti ambiciózní celek Janova, který vyhrál oba dosavadní zápasy. Domácí béčko bylo doposud bez bodu, ale proti silnému soupeři se semklo a alespoň jeden bod z těžkého zápasu urvalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorit šel do vedení

Do zápasu vstoupil lépe papírový favorit z Janova. Kail šel po povedené individuální akci sám na Krause, ale zavidovský brankář hned na začátku utkání svůj tým podržel. To ale Sokol nemuselo mrzet. Ve 13. minutě podklouzl míč pod kopačkou L. Jelínka a Konvalinka svůj nájezd po přihrávce z kopačky M. Bradáče zakončil přesně - 0:1. Po první brance se hra obou celků srovnala a hrálo se převážně mezi vápny.

 

I Zavidov si vytvořil svou první šanci, ale Hanych svou hlavičku po rohovém kopu poslal do dobře postaveného Melče. Janov byl velmi blízko druhé brance. Brankář Kraus si neporozuměl se stoperem Pšeničkou, ale vzápětí své zaváhání napravil a v obrovské šanci vychytal M. Bradáče. Střelecký pokus Kaila zpoza šestnáctky prostor branky nenašel, a tak šli hosté do kabin s těsným náskokem.

 

Hanych trefil první bod

Na Zavidovu byla od úvodního hvizdu druhého dějství vidět chuť se zápasem něco udělat a urvat v nové sezoně první body. Do první příležitosti se dostal dobře hrající Vanický, ale Melč vytáhl dobrý zákrok. Janov dostal také prostor k navýšení vedení, ale Zuskův pokus zastavila tyč a v druhém případě jeho střelu vyškrábl Kraus na břevno. A když tváří tvář zavidovskému brankáři selhal M. Bradáč a Kail mířil zpoza vápna nad, přišel trest.

 

V 72. minutě se k přímému kopu domácí rezervy postavil Hanych a střelou na stranu Melče tak trochu janovského brankáře překvapil - 1:1. A nechybělo mnoho, aby Zavidov urval vedení na svou stranu! To by ale nesměl Horvát z malého vápna přestřelit branku. V další dobré pozici byl Vanický, ale branku o něco minul. Na domácím celku byla znát chuť urvat vítězství na svou stranu, na což málem Zavidov doplatil.

 

Otevřená obrana zívala na Kaila, který překonal Krause, ale za pět dvanáct se objevil u brankové čáry mladík Bohuslav a rozhodl o tom, že se body budou dělit. Pro hosty, kteří vstupovali do utkání v pozici favorita, je bod málo. Naopak pro zavidovskou rezervu je zisk prvního bodu v soutěži důvodem ke spokojenosti.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Aleš Kraus, brankář: Opět jsme měli problém se sestavou, ale musím před všemi, co nastoupili, smeknout. Kluci doslova vydřeli bod a mohly být klidně tři. Takhle je potřeba bojovat v každém zápase.

Sokol Janov
Jakub Kail, záložník: Zápas se nám povedl, první poločas byl super, druhý už horší. Zavidov ve dvou klíčových momentech podržel brankář Kraus a to bylo pro soupeře klíčové. Z mého pohledu musím říct, že se mi nelíbil výkon rozhodčího, který co měl písknout, tak nepískl a zase naopak. Zavidov si za druhý poločas remizu zasloužil. Měli jsme šance, které jsme nedali a tohle je trest. Příští zápas k nám jedou Roztoky, tak se na to musíme dobře připravit a zvládnout to.



Sestavy


FC 05 Zavidov B
A. Kraus [-] - L. Jelínek [-] , E. Pšenička [-] , M. Horvát [-] , Q. Tran [-] , T. Sejpka [-] , R. Vanický [-] , J. Hanych [-] , V. Bohuslav [-] , P. Pešek [-] (46. J. Kraus [-] ) , T. Diepold [-]

Sokol Janov
J. Melč [-] - M. Bradáč [-] , R. Konvalinka [-] , J. Kail [-] , T. Kačírek [-] , V. Zuska [-] , F. Houda [-] , A. Alijevič [-] , M. Amler [-] , J. Koukal [-] (61. V. Kinter [-] ) , J. Melč [-]

ŽK: 66. T. Sejpka , 80. T. Diepold - 10. M. Bradáč , 86. R. Konvalinka .
Hráči zápasu: R. Vanický , A. Kraus - M. Amler .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - JASANSKÝ Petr, ŠAROCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Adam Mašek
Tip experta: výhra hostů

V tomto utkání očekávám jasnou výhru hostí, s aktuální formou nemohou prohrát.

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Zavidov B už by sice potřeboval vyhrát zápas, ale Janov je aktuálně na vlně a Zavidov B porazí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů