Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrušov přestřílel nováčka ze Svinova na jeho půdě a přeskočil ho v tabulce


Branky


8

Ostravský Hrušov si ve venkovním zápase poradil se zvedajícím se nováčkem ze Svinova. Hrušovští tak v ligové tabulce přeskočili právě svého sobotního soupeře a s pěti body už nejsou poslední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Atmosféra byla před zápasem i během něj poměrně třaskavá. Důvodem k tomuto jevu bylo to, že se ještě před necelým měsícem téměř polovina hráčů základní jedenáctky dnešního Svinova proháněla po ligových hřištích v dresu svého předvčerejšího soupeře hrušovské Jiskry. O motivaci bylo chtě nechtě postaráno, ačkoli se nejedná o žádné velké derby, o kterém by měli půl týdne psát okresní plátky ve svých sportovních rubrikách. Do zápasu vstoupili lépe hosté, když se dostali do postupného dvoubrankového vedení zásluhou zkušeného Kozla. Nemuselo zůstat jen u této podoby průběžného stavu, protože hosté si vypracovali daleko větší penzum šancí, ale v koncovkách byli jaloví. Domácím se navíc pokaždé podařilo snížit nepříznivý stav na rozdíl jediného, kontaktního gólu. ještě před koncem poločasu se do míče z dobrých 25 metrů opřel navrátilec a klubová legenda Jurášek. Výstavní projektil s ukázkovou trajektorií se poté snesl až za záda brankáře Svinova.

Druhá půle nebyla pastvou pro oko

Druhá půle byla amatérská holomajzna bez fotbalové krásy. Hra byla převážně rozkouskovaná a hráči si to nejlepší z první půle jakoby zapomněli přibalit do pokračující fáze utkání po výměně stran.Domácím se také podařilo nastřelit brankovou konstrukci, a dokonce vsítit branku. Ta se ale ukázala být neregulérní, a jelikož v tomto zápase nebyl k dispozici VAR, takse Svinov z vyrovnávací branky dlouho neradoval. Nakonec prohrál těsným rozdílem 2:3 a zůstáva poslední na dvou bodech.



Ohlasy k zápasu



Jiskra MCHZ Ostrava Hrušov
Břetislav Jiřičný, trenér Hrušova: Byl jsem rád, že se i na nás trošku usmálo štěstí. A dávám za vzor bojovnost a zapálení pro hru našeho veterána Michala Juráška. Super souhru v útoku. Kozla a zmiňovaného Juráška.



Sestavy


TJ Vítkovice - Svinov
D. Vojtál [-] - F. Dubnický [-] , O. Bobčiak [-] , F. Dubnický [-] , P. Čonka [-] , J. Tomek [-] , J. Lichovník [-] , N. Horváth [-] , D. Vaněk [-] , Š. Sedlačík [-] , P. Olšar [-]

Jiskra MCHZ Ostrava Hrušov
M. Kadura [-] - V. Kotsovskyi [-] , D. Kozel [-] , M. Jurášek [-] , F. Kadura [-] , D. Pekara [-] , J. Dudek [-] , M. Josefofský [-] , J. Muržin [-] , J. Kotlář [-] , J. Hurta [-]

ŽK: 56. J. Tomek , 69. Š. Sedlačík , 73. F. Dubnický , 82. M. Kusyn , 86. P. Čonka - 55. F. Kadura , 65. D. Vybíral , 75. M. Jurášek , 90. D. Kozel , 90. D. Pekara .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: FRÝBORT Robert - ŘIČICA Lubomír, KEMPNÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Grossmann

Expert: Petr Boháč
Tip experta: remíza

4:0. Oba celky jsou zhruba nastejno. Svinov je posílen ze své první výhry, Hrušov mimo domovskou škváru na hřišti nováčka sebere bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích