Šenov vyloupil hrušovskou škváru, vyhrál už podruhé v řadě a opět rozdílem gólu


Branky


8

Hrušov doma po heroisckém výkonu podlehl Šenovu vezoucímu se na vítězné vlně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chybovat je lidské, první poločas byl tedy plný člověčenství

V prvním poločase se urodilo mnoho individuálních chyb a bylo k vidění mnoho neyvužitých šaqncí ze strany domácího týmu. Přesto nabídla první pětačtyřicetiminutovka vyrovnanou partii. Domácí muužstvo ne dopouštělo větších nepřesností a celkově více kazilo hru. Hned v samém úvodu nezvládl svoji práci domácí bek, jenž přímo ukázkově poslal balón na pravého obránce soupeřovy jedenáctky, od kterého se míč dostal dostal na levou stranu k tamnímu wingbackovi, jehož oslovení k zakončení provedl dokonale šenovský forward Smajdor, který tak otevřel skóre zápasu. Tato situace ovšem hosty na kolena nesrazila. Už po pár minutách se dopustil zásadní minely hostující brankář Pilch, když při svém odkopu netrefil míč, ale domácí Kozel nevyužil luxusní příležitosti vsítit snadný gól a zapsat se tak do listiny střelců. Tohle pochybení si asi bude ještě dlouho vyčítat. 

Hrušov zlepšil hru, k bodům to ale ani tak nevedlo

Od začátku druhé půle si Hrušov vytvořil územní převahu a po nádherné individuální akci se k zakončení prosadila velká letní posila Nikolas Horváth. Prázdninová akvizice dokázala, že je už pně aklimatizována v celku Jiskry a nepotřebuje více času na sžítí se s týmem, neboť střela nepozbyla fotbalové přesnosti a zapadla mimo dosah a přesně za tyč pilchovy svatyně. Jiskra ve druhé půli rozehrála více než konkurenceschopný part, ale rozhodující úder zasadit ani ve velkých ohroženích soupeřovy branky nedokázala. A tak se urodilo na druhé straně. Po standardní situaci se do vzduchu nejvýše vyšrouboval kapitán šenovského výběru a i s pomocí teče bránícího soupeře se zasadil o průběžné vedení svého klubu. Jelikož už se do konce zápasu nic zvláštního nestalo a Šenov pozorně a trpělivě bránil průběžné vedení o jednu branku, odvezli si nakonec hosté z těžké hrušovské škváry plný bodový zisk.



Ohlasy k zápasu



SK Šenov
Petr Klimša, trenér Šenova: Musím pochválit všechny hráče za dobrý výkon, zejména však celou obranu a střední zálohu. Hrušov se prakticky nedostál k ničemu. Hřiště nebylo dobré,ale pro každého stejné.



Sestavy


Jiskra MCHZ Ostrava Hrušov
M. Kadura [-] - M. Mayer [-] , D. Kozel [-] , N. Horváth [-] , F. Dubnický [-] , F. Dubnický [-] , M. Josefofský [-] , J. Kotlář [-] , D. Pekara [-] , J. Hurta [-] , J. Mrázek [-]

SK Šenov
O. Pilch [-] - R. Koloničný [-] , M. Smajdor [-] , T. Franek [-] , A. Hruška [-] , R. Beránek [-] , D. Burkert [-] , J. Smetana [-] , R. Hubinec [-] , T. Lebduška [-] , M. Račko [-]

ŽK: 15. J. Smetana , 52. R. Beránek .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: HERMAN Pavel - FRÝBORT Robert, LANGER Vlastislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Jan Grossmann

Expert: Jiří Lavický
Tip experta: výhra hostů

Kdyby se hrálo v Šenově, tak je to jednoznačné, ale na trávoškváře v Hrušově se může stát cokoliv. Kdyby pískal sudí Paták, zkusil bych remízu, ale protože (naštěstí) nepíská, dávám dvojku.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích