2:1p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 14:00

2.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Penaltová loterie nakonec přisoudila výhru domácím Krakovanům! Nová Ves i přes sympatický výkon bez bodu


Branky


8

Vyrovnané utkání nabídlo klání mezi domácími Krakovany a hosty z Nové Vsi. Šancí bylo spoustu, ale činili se především oba brankáři. Jak Douděra na domácí straně, tak i Hrabák v hostující svatyni. Duel nakonec dospěl až do penalt, ve kterých byli lepší domácí a odnesli si o bod více než soupěř. Jaký to byl zápas?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé branky

Utkáním nás provede detailní report z pera domácího obránce Ondry Černého. 

 

 

V posledním zápase tohoto roku jsme na domácí půdě přivítali Novou Ves, cílem bylo plně bodovat, abychom právě našeho soupeře dostali v tabulce pod sebe. Začali jsme velice dobře, byli jsme aktivní, a dokonce již v šesté minutě se nám podařilo vstřelit první gól, a to, když odražený balón krásně z voleje napálil za bezmocného Hrabáka Novotný. Bohužel hned o minutu později hosté vyrovnali, a to, když našeho špatného autového vhazování dokázal využít hostující Fiala jedna jedna. Po této brance se hra vyrovnala, ba dokonce hosté byli i o něco lepší, do šancí se však příliš nedostávali a když už se do nějaké dostali tak zakročil opět výborný Douděra. Jelikož se ani nám nepodařilo zužitkovat některou ze slibných akcí tak se do kabin šlo za remízového stavu jedna jedna.

Bez branek

Ve druhém poločase jsme chtěli urvat vítězství stůj co stůj, čemuž odpovídala i naše hra, hosty jsme příliš nepouštěli k naší brance, a tak se snažili hrozit spíše střelami z velké dálky, které však nebyly příliš nebezpečné. Na druhou stranu však hosté dobře bránili, a tak našich šancí bylo pomálu, přesto nějaké byly. Ve slušné příležitosti se zjevil Novotný, složitý kop však nezvládl, v další šanci pálil z vápna L. Chvojka bohužel trefil pouze Hrabáka, několik dalších střel netrefilo branku a ani zakončení ze standardek neměla dostatečnou kvalitu. Utkaní tím pádem skončilo remízou a šlo se na penalty

Faktor Douděra

V penaltách jsme byli bezchybní a jelikož jedním zákrokem pomohl Douděra a jednu penaltu hosté zakopli, tak si cenný bod do tabulky připisujeme my.



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Obránce Ondřej Černý: Remíza asi spravedlivá, musím hosty pochválit, velice mile mě překvapili svou kvalitou, škoda, že nám tam něco druhý poločas nespadlo, ale i tak jsme za dva body spokojeni. Pozápasovou rozlučku jsme si parádně užili, přes zimu pořádně potrénujeme a na jaře doufám, že se s přehledem zachráníme.




Sestavy


TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - P. Myška [-] , P. Strejcius [-] , V. Novotný [-] (85. V. Šanc [-] ) , M. Věříš [-] - P. Kozel [-] (80. A. Dostál [-] ) , L. Chvojka [-] , O. Beneš [-] , T. Sixta [-] - L. Neruda [-] , O. Černý [-]

TJ Sokol Nová Ves I
D. Hrabák [-] - D. Kopecký [-] , M. Adámek [-] , L. Vokřál [-] , J. Vokřál [-] - T. Cupák [-] , P. Linart [-] (88. R. Kadečka [-] ) , J. Čech [-] (60. J. Belza [-] ) , K. Šmejkal [-] , D. Starý [-] (46. A. Pena [-] ) - J. Fiala [-] (37. J. Březina [-] ) -

ŽK: 73. P. Myška - 17. K. Šmejkal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VOLF Zdeněk - KUBIČEK Luboš (N), LINHART Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 23:36

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů