Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 15:30

12.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedm branek i gól hýžděmi! Ratboř vyloupila Cerhenice


Branky


12

Zajímavé utkání se odehrálo v Cerhenicích. Proti tamnímu výběru nastoupil hostující tým Ratboři. Zaujali především čtyři branky Marka Hrstky, či krásný gól Jakuba Kovaříka z přímého kopu. O jaký šlo zápas?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól hýžděmi

Vhled do zápasu nám nabídne pěkný report z dílny hostujícího střelce Davida Zdeňka.

 

Zápas se nám podařil začít velice aktivně, kdy hned po úvodní rozehrávce vyslal Víťa Švarc dlouhý balón mě za obranu, kde jsem byl následně na hranici pokutového území faulován. Z přímého kopu, ke kterému se postavil Jakub Kovařík a svým centrem našel v pokutovém území úplně volného Radka Biška, který se hlavou nemýlil. Domácí rozehrávali po inkasovaném gólu na své stopery, kteří ale po našem presinku ztratili balón a Marek Hrstka v sólovém uniku zvýšil ve třetí minutě na 2:0. Již v 8. minutě Marek Hrstka zvýšil na 3:0 golem z půlky, kdy ho domácí brankář při odkopu nastřelil do zadku a míč skončil v síti. Poté jsme přestali hrát a soupeř se snažil tvořit, ač jim to moc nešlo. Většina jejich akcí končila cca 30 metrů od naší brány. Ve 34. minutě domácí zahrávali rohový kop, ale z jejich nedůrazu na našem velkém vápně míč uzmul Lukáš Horák a přihrál krásnou kolmici na soupeřovu půlku, na kterou si seběhl opět Marek Hrstka a v sólovém úniku se nemýlil.

Přímák

Druhý poločas bych nazval strašnou kopanou, ale i tak se nám podařilo vstřelit 3 branky. První z nich vstřelil znovu Marek Hrstka, který po krátké kombinaci našeho mužstva se ocitl v přečíslení tři na jednoho, vzal to na sebe a překonal brankáře mezi nohy. V 61. minutě jsem z dorážky prostřelil bezmocného brankáře a zvýšil na 6:0. Gólový účet tohoto zápasu uzavřel v 63. minutě nádhernou brankou z přímého volného kopu Jakub Kovařík. 



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Ratboř
Útočník David Zdeněk: Další plus tohoto zápasu je uzdravení Michala Kopeckého, který nastoupil do zápasu asi po roční pauze. Kdybychom nebyli dřeváci, mohl by zápas skončit mnohem větším rozdílem, šancí bylo dost, ale i tak výsledek hovoří za vše.



Sestavy


Olympia Cerhenice
A. Link [-] - P. Klucska [-] , T. Mojko [-] (64. J. Čerych [-] ) , P. Charouzek [-] (78. J. Čerych [-] ) , P. Gacka [-] , M. Novotný [-] , R. Link [-] , K. Charouzek [-] , J. Puk [-] , D. Nykodym [-] , L. Hart [-]

TJ Slavoj Ratboř
T. Černohlávek [-] - M. Uher [-] , D. Zdeněk [-] , V. Švarc [-] , M. Hrstka [-] (78. T. Smolík [-] ) , L. Horák [-] (74. R. Labai [-] ) , J. Svoboda [-] (71. M. Kopecký [-] ) , D. Kemza [-] , J. Kovařík [-] , R. Biško [-] , M. Adámek [-]

ŽK: 35. T. Mojko .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: TRUMPUS Zbyněk - SEMERÁD Josef (N), SEMERÁK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 13:46

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 07:06

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 20:35

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 11:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 08:46
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2023 11:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2023 10:15

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2023 09:01

Tip: výhra hostů