5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:30

8.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kanonádu ve Velkém Oseku odnesla Kouřim!


Branky


10

 

Utkání plné šanci nabídl duel Velkého Oseka s Kouřimí. Zatímco domácí tým se učí hrát bez klíčového Ondry Sodomy, který odešel před půl rokem, Kouřimi chybí klíčoví hráči. První poločas nabídl vyrovnanou podívanou, avšak dějství druhé patřilo domácím. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lekce z produktivity

Úvodní, zhruba půlhodinová pasáž, byla vyrovnaná. Oba týmy střídali dobře a špatné pasáže a na výraznější šanci se čekalo. Ke konci poločasu však udeřili domácí. Ve 32. minutě se trefil Hushcha, kterýžto využil chybičku v hostující obraně, aby o deset minut svůj počin zopakoval a zvýšil vedení svého týmu na 2:0. Více branek nepadlo a do kabin se tak šlo za stavu 2:0 pro domácí Osek.

Csaplárova past, nebo ne

Druhé dějství nabídlo zmar a neštěstí v hostujícím týmu. Kouřimi se zkrátka nedařilo nic. Hned v 51. minutě využil další chyby domácí mladík Adam Novák, který, stejně jako Hushcha v prvním dějství, svůj čin zopakoval o chvíli později, konkrétněji v minutě sedmdesáté.

 

Pozitivem na hře hostujícího celku by mohl být fakt, že po zranění se vrátil stěžejní střelec Dufek a odehrál zhruba dvacet minut. Ale zpět k domácím.

 

Těm se dařilo a v závěru zápasu dokázali předat ještě jednu branku. Dvě minuty před koncem základní hrací doby upravil na 5:0 střídající Koška. Více branek nepadlo a domácí si tak připsali všechny tři body za výhru 5:0.

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Kouřim
Trenér Martin Snížek: Půl hodiny to bylo v pohodě, nehráli jsme vůbec špatně, ale pak přišly první úplně zbytečné chyby a prohrávali jsme. Měli jsme tři šance na vyrovnání, ale místo toho, po další chybě v rozehrávce, to bylo z protiútoku 2:0. Druhá půle už byla z naší strany čistá tragédie, předváděli jsme něco, co by nestačilo ani ve trojce. Domácím jsme prakticky přímo nahráli na další dva góly. Kdyby to bylo alespoň pod tlakem, ale my děláme chyby bez toho, aby nás k nim někdo donutil. Tohle byl nejhorší výkon za hodně dloubou dobu.



Sestavy


FK Viktorie Velký Osek
R. Durdil [-] - T. Kalaš [-] , A. Šátek [-] , M. Svoboda [-] - A. Hushcha [-] (77. F. Řehák [-] ) , J. Žilka [-] , A. Novák [-] , M. Koška [-] (81. M. Černý [-] ) - A. Tvrzník [-] (84. J. Koška [-] ) , Z. Novák [-] (69. J. Velechovský [-] ) , S. Karban [-] (77. M. Šamša [-] ) -

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - M. Varyš [-] (61. P. Huml [-] ) , P. Farkaš [-] (52. J. Hampl [-] ) , J. Keltner [-] , M. Navrátil [-] , D. Zahradníček [-] , R. Světnička [-] , T. Valenta [-] , M. Tománek [-] , D. Procházka [-] , T. Novák [-] (71. T. Dufek [-] )

Počet diváků: 50. Rozhodčí: BABÁK Jan - HOŠEK Václav (N), KOSMATA Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích