Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:30

8.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedm gólů a červená karta! Polepy přestřílely Krakovany


Branky


10

Do Krakovan přijel nováček z Polep. Oba týmy preferují ofenzivní fotbal, a tak si necelá stovka diváků jistě přišla na své. Do poslední chvíle nebylo jasné, kdo bude brát všechny tři body, ale nakonec to byli hosté z Polep. Jak zápas probíhal?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásné góly

Vhled do utkání nám nabídne velmi povedený report domácího beka Ondry Černého.

 

K dalšímu domácímu zápasu jsme nastoupili proti Polepům, proti kterým jsme chtěli bodovat a odpoutat se od spodku tabulky. Začátek zápasu nabídl vyrovnanou podívanou bez větších šancí. Hned z té první se hostům podařilo skórovat, a to, když Kmoch krásnou přízemní přihrávkou skrze vápno vybídl ke skórování Dohaniče, který si položil brankáře Trojana a poslal míč do odkryté brány. Následně jsme přebrali iniciativu my a ve třiadvacáté minutě jsme vyrovnali, a to, když krásnou přízemní souhru zakončil ranou na zadní tyč Dostál - 1:1 V osmadvacáté minutě bylo ještě veseleji, a to, když David Chvojka rozvlnil síť přímákem, za který by se nemusel stydět ani Leo Messi – dva jedna pro nás. Bohužel v pětatřicáté minutě hosté vyrovnali, a to, když na sebe veškerou pozornost stáhl Slezák, aby následně vybídl ke skórování téměř z rohu vápna Kmocha, který krásnou placírkou uklidil míč do šibenice – 2:2 Když už to vypadalo, že se půjde za remízového stavu do šaten, tak využili hosté poprvé své výškové převahy a po standardce otočili skóre, a to konkrétně Kuchař, který se ve vápně zorientoval nejlépe. Do šaten se tak šlo za stavu tři dva pro hostující mužstvo.

Velký Boj

Do druhého poločasu jsme šli s odhodláním skóre otočit a již v padesáté minutě jsme byli blízko vyrovnání, Dostálova rána bohužel orazítkovala jenom tyčku, která se ještě teď třese.

V následujících minutách hosté zalezli a dopředu se již moc nedostávali, bránili však pozorně, a tak jsme měli velký problém si vytvořit nějakou kloudnou šanci. Čas plynul a nevypadalo to s námi vůbec dobře. V šestasedmdesáté minutě bylo ještě hůře, a to, když hosté opět využili své výškové převahy, a to konkrétně Hynek, který po rohu hlavičkou překonal Trojana. Naději vykřesal o tři minuty později Dostál, který se prosadil po krásném centru D. Chvojky a snížil tak na 3:4. Závěr byl již hektický, snažili jsme se hru zjednodušit pomocí nakopávaných balónu, to si však urostlí hosté pohlídali a odvážení nám sebou všechny tři body.

 



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Obránce Ondřej Černý: Bohužel jsme opět bez bodu, směrem dopředu to nebylo špatné, dostat však čtyři góly je moc, na obraně musíme do dalších zápasů určitě zapracovat. Příští týden jedeme do Brodu. Jsem zvědavý, v jaké sestavě tam budeme hrát, jedenáct nás snad bude, když nám béčko a dorost pomůže. Bohužel rozhodčímu se zápas moc nepovedl, L. Chvojka jede po jednom ze zákroku hostů do nemocnice a rozhodčí neodpískal ani faul, tak snad měl jenom špatný den a příště to bude lepší.




Sestavy


TJ SK Krakovany
M. Trojan [-] - O. Černý [-] , A. Dostál [-] , L. Chvojka [-] (86. V. Šanc [-] ) , P. Kozel [-] , D. Chvojka [-] , P. Myška [-] , M. Věříš [-] , T. Sixta [-] (66. V. Novotný [-] ) - P. Strejcius [-] - L. Neruda [-]

TJ Polepy
A. Hruška [-] - T. Jelínek [-] , L. Slezák [-] (90. Š. Jindra [-] ) , D. Pych [-] , M. Dohanič [-] , L. Kmoch [-] , D. Kuchař [-] , M. Sixta [-] (53. T. Hynek [-] ) , O. Richter [-] , T. Exner [-] , M. Kvasil [-] (59. V. Kruliš [-] )

ŽK: 13. T. Sixta , 33. O. Černý , 44. P. Myška , 71. P. Kozel - 47. M. Sixta , 58. T. Hynek , 68. V. Kruliš , 93. O. Richter . ČK: 85. T. Sixta .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VOLF Zdeněk - KUBIČEK Luboš (N), VOPĚNKA Oldřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích