Csaplárova past pro domácí Tuchoraz rozesmutnila Ratboř! + FOTO


Branky


12

Zajímavé utkání přineslo nedělní klání v Tuchorazi. Před klasicky bouřlivou diváckou kulisu dorazil tým Ratboř. Zatímco první poločas byli lepší hosté, ve druhém dokázali domácí srovnat krok a v penaltách dokonce zvítězit celé utkání. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlavně v klidu

Vstup do zápasu vyšel lépe domácím. Mladík Benc otevřel skóre již po třinácti minutách. Ratboři se dařilo kontrolovat hru, ačkoliv domácí měli také své vyložené šance, které, bohužel pro ně, v gól přetavit nedokázali. Trestali tak znovu v koncovce efektivní hosté.

 

Ve 29. minutě navýšil skóre Ratboři rychlík Zdeněk a rozjásal hrstku hostujících fanoušků podruhé. Více branek již v prvním dějství nepadlo a tak se šlo do kabin za stavu 2:0 pro hosty.

Csaplár na scéně

Druhé dějství nabídlo diametrálně odlišnou podívanou. Vysoké nasazení domácích donutilo hosty přizpůsobit se jejich soubojové hře, což Ratboři příliš nevyhovovalo. V rozmezí 5 minut se na začátku druhé půle podařilo domácím srovnat skóre. Nejprve se trefil Votoček, na kterého navázal mladík Vopařil a remíza byla na světě.

 

Hostujícímu týmu se nedařilo a přišla další velká rána. Klíčový hráč Michal Kesner si v 62. minutě přetrhl achilovku a musel střídat. Přejeme brzké uzdravení!

 

Ačkoliv se oba týmy hnaly do zakončení, žádná další branka do konce druhého dějství nepadla, což znamenalo, že utkání rozhodne penaltový rozstřel.

Penaltová loterie

V kopech z pokutové značky byla úspěšnější domácí Tuchoraz a z utkání si tak odnesla o bod více než soupeř z Ratboři.

 



Ohlasy k zápasu


FC Tuchoraz
Trenér Tomáš Liga: První domácí utkání pro nás nezačalo dobře, nedokázali jsme proměnit vyložené šance, naproti tomu soupeř nás dvakrát potrestal nekompromisně. První poločas tak patřil soupeři. V druhém jsme trochu změnili taktiku a povedlo se nám vyrovnat. Remíza je zasloužená a myslím, že diváci mohli být spokojeni s výkonem obou mužstev. Co mě hodně potěšilo, byla úroveň trenérů a protihráčů. Bylo to opravdu jen o fotbale bez zbytečných nadávek a komentářů. Emoce dělají své, ale nyní to bylo ve vší slušnosti. Přejeme zraněnému hráči brzké uzdravení a děkuji mému mužstvu za nasazení, které do utkání dávají.

TJ Slavoj Ratboř
Trenér Tomáš Kratochvíl: Do utkání jsme nastoupili skvěle, podařilo se nám vstřelit dvě branky a měli hru pod kontrolou. Bohužel druhé dějství nám přineslo smutek. Za prvních deset minut jsme obdrželi dvě branky, přizpůsobili jsme se flákání domácích a to nejhorší přišlo záhy, jelikož jsme přišli o Michala Kesnera, který si přetrhl Achillovu šlachu. Abych řekl pravdu, tak už jsem byl od té chvíle myšlenkami jinde. Michalovi přejeme všichni brzké uzdravení a snad se ještě s klukama uvidí na hřišti.



Počet diváků: 65. Rozhodčí: DVOŘÁK Jiří - ŠIMŮNEK David (N), SEMERÁK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jonathan Mensatoris

Expert: Lukáš Chvojka
Tip experta: remíza

Těžké na posouzení, oba týmy předchozí kolo vyhráli. Tipuji remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Těžké na posouzení oba týmy tohle kolo vyhráli. Tipuji remízu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza