Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 15:00

9.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí žízeň po vítězstvích pokračuje! Ujčov v prvním poločase čtyřmi góly přestřílely Hamry!


Branky


20

Hamry do Ujčova přijely jako favoriti a to i potvrdily. Ujčov chtěl ale i přesto vyhrát, aby získal první domácí vítěztví! Nakonec se i díky hattricku Dominika Havlíka toto ale nepodařilo a tři body si odváží kladiváři!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre rozhodnuto

Do zápasu Hamry nastupovaly se ztrátou šesti bodů na vedoucí tabulky z Rudolce a v tomhle utkání se jim určitě chtěly přiblížit. Ujčov do zápasu šel už s třemi výhrami, žádná ale nebyla v údolí Svratky. Začal slibně až do 25. minuty. V ní dostal ve vápně Dominik Havlík přihrávku a prostřelil gólmana Františka Bureše a otevřel tím své střelecké skóre. Tím začala děsivá část zápasu pro domácí, protože hned minutu potom přišel další gól, když se pěkně z 25 metrů trefil Vít Podsedník. Ve 33. minutě pokračoval Dominik Havlík, zasekl si gólmana a trefil se do prázdné. Skóre 0:3 ale nebylo konečné. Před koncem poločasu se totiž k balónu znovu dostal Havlík a křížnou střelou znovu zavěsil a zakončil skóre celého zápasu se svým třetím gólem, tj. hattrickem na 0:4.

Do druhé půlky naskočil lepší Ujčov, Hamry si ale poctivě bránily své skvělé skóre. Do zápisu utkání se tak dostaly už jen střídání a žluté karty Oskara Jančíka z Ujčova a kladiváře Víta Fraňka. Skóre tak skončilo 0:4 pro Hamry, které si tak přiblížily prvnímu místu.



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Oskar Jančík (vedoucí mužstva): Další ztracený domácí zápas. V rámci rozehrané sezóny jsme potřebovali konečně uspět doma. Bohužel ani poměrně rozsáhlý řez sestavou nepřinesl kýžené oživení. Slibný začátek jsme pohřbili inkasovanými brankami ve střední pasáži první půle, a i když snaha byla, poločasové skóre bylo děsivé. Druhá půle přinesla vyrovnaný boj, kdy hosté s přehledem bránili vzniklý náskok a my jsme se sice možná opticky se zlepšili, nicméně momentálně nejsme v pohodě, řešíme si to a uvidíme co dál...

FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík (kapitán): Utkání jsme začali aktivně a brzy jsme se prosadili. Do půlky jsme dali čtyři branky a ještě alespoň další tři jsme mohli přidat. V druhé půli už jsme utkání pouze kontrolovali a v klidu si došli pro tři body.



Sestavy


SK Ujčov
F. Bureš [-] - R. Čuhel [-] , V. Šikula [-] (46. Z. Bednář [-] ) , Z. Josífek [-] (76. J. Mareš [-] ) , J. Nedoma [-] , P. Mitáš [-] , M. Dvořáček [-] , P. Ryba [-] (55. M. Loukota [-] ) , P. Mitáš [-] (61. P. Mareš [-] ) , O. Jančík [-] , J. Štourač [-]

FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] - D. Havlík [-] , V. Öner [-] (82. J. Lóži [-] ) , V. Podsedník [-] , D. Russ [-] , L. Dobrovolný [-] , R. Koutník [-] , J. Zábranský [-] , I. Sojma [-] , V. Franěk [-] , P. Vašek [-] (69. M. Ptáček [-] )

ŽK: 47. O. Jančík - 63. V. Franěk .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: SÝKORA Jiří - NEČESÁNEK Miloš (N), LOUKOTA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Luboš Zbytovský
Tip experta: výhra hostů

Tady tipuji výhru hostů (úsměv). Minimálně o 2 branky.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

26. 9. 2023 00:06
Tady tipuji výhru hostů:) minimálně o 2 branky