Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 15:30

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křoví nastoupilo pouze v deseti a domácí kladiváři pohodlně ovládli zápas


20

Do Hamrů přijelo pouze deset hráčů Křoví, kteří pak i odjížděli s prázdnou. Domácí jim totiž vstřelili hned sedm gólů. Přečtěte si i, co k zápasu říkají kapitáni - Dominik Havlík a Josef Bartošek!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohodlné skóre pro Hamry už v prvním poločase

Kladiváři přivítali na svém hřišti hráče z Křoví, kterých ale těch se sešlo pouze deset. Domácí vstoupili do utkání aktivně a již ve 4. minutě šli do vedení. David Russ trefil zpoza vápna tyč, míč se odrazil před prázdnou bránu a Dominik Havlík otevřel skóre na 1:0. Ve 12. minutě si všiml Zdeněk Šerejch, že je brankář hostí více vpředu a ranou pod břevno z 25 metrů zvýšil na 2:0. Ve 20. minutě se nadechl k sólu Vít Podsedník, prošel přes dva obránce a zakončil přesně pod břevno - 3:0. Takhle se, během dvaceti minut, uzamčelo skóre prvního poločasu a hráči šli tak do kabin právě za tohohle stavu.

Snížení, ale další čtyři góly kladivářů

Po poločase dál domácí utkání kontrolovali. V 53. minutě se podruhé prosadil Dominik Havlík, když si obhodil obránce a střelou na přední tyč zvýšil na 4:0. V 63. minutě se konečně prosadili i hosté, šikovně se uvolnil Rolín a snížil na 4:1. Žádný obrat nebo změna ve vedení hry se nekonala, v 71. minutě se totiž ve vápně nejlépe zorientoval Lukáš Dobrovolný a nedal gólmanovi šanci - 5:1. Ten samý hráč zvýšil o 6 minut později na 6:1, když si naběhl na přízemní centr a z malého vápna propálil mezi nohama brankáře. V 83. minutě zakončil účet utkání Volkan Öner, když se trefil z vápna na přední tyč - 7:1. Domácí si tak bez problému dokráčeli pro vítězství, nutno však podotknout, že hosté odehráli slušný zápas, na to že byl celý pouze v deseti.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík (kapitán): Hosté se schází pravděpodobně pouze na domácí utkání a ven se jim moc nechce, proto v tréninkovém tempu nebyl zas takový problém vyhrát. Na druhou stranu se snažili i v deseti lidech, což nebylo jednoduché.

TJ Sokol Křoví
Josef Bartošek (kapitán): Deset odvážných vyrazilo na zteč do Hamrů, kde jsme i tak chtěli zabojovat o body. Bohužel nás hned na začátku srazily laciné branky, které byly při průběhu hry nevyhnutelné. Poločas jsme ubránili s pouze 3 obdrženými brankami. Do druhé poločasu jsme šli, že se pokusíme utkání zdramatizovat. To se nám i na chvíli povedlo gólem Kuby Rolína. Ale na více jsme se nezmohli a postupně jsme fyzicky odpadli. Díky přístupu některých spoluhráčů a rozšiřující se marodce v týmu, jsme Hamrům 3 body naservírovali na zlatém podnose. Nyní si kolo odpočnem a za 14 dní si v hodovém špílu napravíme reputaci s Ujčovem. Díky bujaré sobotě, začátek až v odpoledním čase.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou
M. Srnský [-] - D. Havlík [-] (57. V. Öner [-] ) , J. Vavřínek [-] , V. Podsedník [-] , D. Russ [-] , L. Dobrovolný [-] , R. Koutník [-] (57. M. Ptáček [-] ) , M. Gabaš [-] , Z. Šerejch [-] , T. Novotný [-] , P. Vašek [-] (57. A. Zátopek [-] )

TJ Sokol Křoví
F. Mičánek [-] - J. Mejzlík [-] , . Maloň [-] , J. Bartošek [-] , J. Dolníček [-] - L. Valach [-] , J. Rolín [-] , L. Mencler [-] , J. Smutný [-] - M. Urbánek [-]

ŽK: 39. V. Podsedník - 75. L. Mencler .
Hráči zápasu: Z. Šerejch , L. Dobrovolný .
Počet diváků: 51. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - SKRYJA Stanislav, DOLEŽAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Jiří Kasal
Tip experta: výhra hostů

Záleží, jak se vyspí domácí střelec Havlík, ale Křoví je lídr tabulky a potvrdí to i v Hamrech, i když to bude těsně.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Doufám že nějaký bod z Hamrů dovezeme pač už se množí omluvenky buď ze zdravotních důvodů nebo těch pracovních. Sobotní termíny zápasů jsou pro některé budovatele z týmu NEDOBRÉ.