M. Žák 87.
1:1
(0:0)
52. V. Öner
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 16:30

4.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohledec remizuje s Hamry


Branky


87. M. Žák - 52. V. Öner
22

Pro favorita soutěže to je první zaškobrtnutí, když remízu zajistil až v 87. minutě hráč Pohledce. Hamry tedy s Pohledcem remizují a oba tými připisují jeden bod!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez gólů

Hamry, favoriti soutěže s jedenácti vstřelenými góly ve dvou vyhraných zápasech, zavítaly v neděli na hřiště domácího Pohledce. Ten neprožívá snový start do sezóny, za dva zápasy obdržel již devět gólů a získal jeden bod za remízu proti Březí-Březskému. První poločas nepřinesl žádné góly ani žluté karty, byl vyrovnaný a plný nepřesností na obou stranách. Jediným záznamem bylo jenom střídání Dominika Bártka už v 38. minutě za Bohumila Puchýře. Do kabin se tak šlo o sedm minut později za stavu 0:0.

Vyrovnání v závěru

Druhý poločas začal dalším střídáním Pohledce, tentokrát z hřiště odešel Jan Beneš za Františka Karmazína. Hned o šest minut později ale daly Hamry první gól zápasu na 0:1, střelcem se stal Volkan Öner. Vystřelil z vápna, brankář nestál na čáře a takovým obloučkem se balon dostal do brány. Potom, až do 87. minuty, žádné góly nepadly, přišly jen střídání z řad obou týmů. Tři minuty před koncem zápasu tedy Pohledec obral na domácím hřišti Hamry o dva body, když skóroval Michal Žák. Po standartní situaci, kterou hosté nedokázali odvrátit, se míč po několika odrazech dostal až právě k Žákovi a ten ho dokopl do brány. Skóre o dvou gólech na konci zápasu znělo tedy 1:1.



Sestavy


TJ Pohledec
D. Brambora [-] (73. P. Prchal [-] ) - M. Žák [-] , J. Beneš [-] (46. F. Karmazín [-] ) , T. Šolc [-] , D. Bártek [-] (38. B. Puchýř [-] ) , L. Jambor [-] , V. Hudák [-] , L. Novotný [-] , A. Jinek [-] (73. K. Hofta [-] ) , J. Pustina [-] , T. Hromádka [-]

FC Hamry nad Sázavou
M. Ptáček [-] - J. Vavřínek [-] (77. M. Srnský [-] ) , V. Öner [-] , L. Dobrovolný [-] (66. P. Hron [-] ) , D. Russ [-] , P. Danko [-] (84. P. Novotný [-] ) , F. Chlubna [-] (84. M. Poul [-] ) , V. Podsedník [-] , M. Gabaš [-] , V. Franěk [-] , T. Novotný [-]

Počet diváků: 61. Rozhodčí: DOLEŽAL Lukáš - HUMLÍČEK Stanislav (N), ŠVANDA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

22. 8. 2023 21:04
Hamry potvrdí , takže výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Zde tipuji vítězství Hamrů, které zvítězí o 3 branky.