Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 15:30

8.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

8.0

Zázemí

--

FOTO: Smržice si poradily s určickým béčkem


Branky


0

Béčko Určic šlo do utkání s cílem napravit tři předcházející prohraná utkání v řadě, ve kterých vstřelilo pouhé tři branky proti šestnácti obdrženým. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání nasvědčoval tomu, že by se jim to mohlo podařit. V 8. minutě prošel Krajíček přes několik obránců až do malého vápna, brankář si s jeho zakončením poradil. Chvíli na to z nadějné pozice vystřelil Šnajdr nad branku. Ve 26. minutě vyrazil gólman Šnajdrovu střelu na roh. Ve 28. minutě hlavní rozhodčí vyloučil smržického hráče Kimela za zmaření zjevné brankové příležitosti. Hosté několikrát ohrozili určickou branku až v posledních pěti minutách prvního poločasu. A nedopadlo to dobře. Nejprve zakončení Vitáska vyrazil brankář na roh. Vzápětí se vyznamenal reflexivním zákrokem po střele z blízka z kopačky Štercla. Ve 43. minutě vystřelil Štercl do protipohybu brankáře, ten si na míč sáhl, ale gólu nezabránil – 0:1.

 

Po změně stran si domácí hráči vypracovali několik zdařilých šancí, nejčastěji Vodák, ale k vyrovnání ani jedna z nich nevedla. A tak po hodině hry přišel trest v podobě druhé branky hostí. Vitásek si všiml postavení brankáře Pospíšila a po výstavním obloučku se trefil ke vzdálenější tyči- 0:2. V 70. minutě se domácí hráči po faulu ve velkém vápně marně dožadovali odpískání pokutového kopu. Rozhodčí celou situaci vyřešil tím, že Šnajdr viděl žlutou kartu za nafilmovaný pád. V poslední minutě utkání se Určicím přece jen podařilo překonat hostujícího brankáře Tomigu. Postaral se o to Vodák – 1:2. Na vyrovnání však již čas nezbyl.

 

autor: Lubomír Kaprál



Sestavy


TJ Sokol Určice B
P. Pospíšil [-] - P. Mlčoch [-] , T. Ježek [-] , M. Hudský [-] , M. Grulich [-] - P. Zapletal [-] , R. Paul [-] , V. Krajíček [-] , T. Menšík [-] - P. Vodák [-] , J. Kouřil [-]

TJ Smržice
J. Tomiga [-] - M. Verner [-] , M. Daniel [-] , D. Štercl [-] , R. Kotlár [-] , L. Janura [-] , R. Kotlár [-] , M. Vitásek [-] , P. Richter [-] , J. Kimel [-] , M. Fink [-]

ŽK: 23. T. Menšík , 58. M. Šnajdr , 73. J. Kouřil - 92. A. Studený . ČK: 28. J. Kimel .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: PITNER Jaroslav - HÝBL Martin (N), PŘIKRYL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.