Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žimrovice zachránily podzimní neporazitelnost v nastavení


13

Hosté brzy vedli o dvě branky. Domácí ale dovedli srovnat. Hosté ale znovu vedli. Žimrovice srovnaly až v nastavení. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štáblovice vedly o jednu branku

Žimrovice ve svém posledním domácim zápase přivítaly na svém trávníku mužstvo ze Štáblovic. Vstup do utkání vyšel lépe hostující družině. Už ve čtvrté minutě se dostaly Štáblovice do vedení, když zpoza šestnáctky vystřelil Kříž, míč orazítkoval tyčku a Veřmířovský míč pohotově vrátil hlavou do sítě – 0:1. Za čtyři minuty pak Laovský krásně nabil pro Mecnera, který nechytatelnou střelou zajistil hostům dvoubrankový náskok – 0:2. Domácí mohli snížit v 10. minutě když zleva odcentroval Jakub Černý a Lukáš Škrobánek z pěti metrů nastřelil jen brankáře Martinka. Po čtvrthodině hry odcentroval ze strany Ondřej Černý, míč pak hostující obránce napálil do stehna Jakuba Hertela, a od něj se balon odrazil do sítě – 1:2. Po půlhodině hry zahrával Jakub Černý rohový kop na Ondřeje Černého, který z hranice šestnáctky poslal míč do šibenice – 2:2. Štáblovice se ale deset minut před pauzou opět ujaly vedení, když Mecner utekl po křídle a předložil míč jak na zlatém podnose pro Fruncka – 2:3.

Žimrovice vyrovnaly

Ve druhém poločase se domácí snažili hosty zatlačit. Ti zase hráli na rychlé brejky. Domácí měli šance Hoppem, který hlavičkoval vedle brány a střelou Lukáše Škrobánka, který pálil těsně vedle. Hosté naopak měli samostatný nájezd Tesaře, který neuspěl. Jinka měli nájezdy tři na dva, čtyři na tři, které ale nedokázali dotáhnout do konce. Domácím se pak povedlo vyrovnat až v nastavení, když po dlouhém nákopu Lukáše Škrobánka využil Fajkus zaváhání hostujícího obránce, který nedůrazně nahrál brankáři, Fajkus se míče zmocnil a hokejovým blafákem poslal balon do kasy – 3:3. Žimrovice tak jako jediné na podzim neprohrály.

 

Žimrovice získaly na podzim 31 bodů. Štáblovice 24 bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Žimrovice
Radek Kříž (trenér): Pozitivum je, že jsme udrželi podzimní neporazitelnost a na konci jsme vyrovnali. Bohužel se fotbal dal hrát jen asi dvacet až dvacet pět minut, pak už bylo hřiště rozbité. Podle mě je remíza zasloužená, oni měli šance, my jsme měli šance.

SK Štáblovice
Jan Hochgesandt (trenér): Byli jsme podle mě lepším týmem. Individuální chyby nás ale bohužel srážejí, a díky tomu jsme nedotáhli do vítězného konce tento dobře rozehraný zápas. Bohužel jsme soupeři dva góly úplně darovali.



Sestavy


TJ Žimrovice
D. Šehovič [-] - M. Hopp [-] , F. Paláček [-] , L. Fajkus [-] , L. Škrobánek [-] , R. Hrbáč [-] , M. Režnar [-] (77. J. Ondřej [-] ) , J. Černý [-] , O. Černý [-] , J. Lukačovič [-] , J. Hertel [-]

SK Štáblovice
A. Martínek [-] - T. Kříž [-] , P. Heinzke [-] - M. Gračanin [-] , P. Kuzník [-] , M. Sedláček [-] , D. Tesař [-] - M. Laovský [-] (78. Z. Častulík [-] ) , L. Veřmiřovský [-] , J. Mecner [-] (78. O. Minarčík [-] ) - J. Fruncek [-]

Hráči zápasu: O. Černý - J. Mecner .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MIKOŠEK Stanislav - KANIA Jaroslav, SEDLÁČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: výhra hostů

Šlágr kola, tady je těžko tipovat, ale věřím víc Štáblovicím, Miki Gračanin dá dvě branky, které rozhodnou.