Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 14:30

12.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Štítina rozebrala Kozmice


Branky


14

Štítina jednoznačně opanovala hřiště a vysoko vyhrála. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítina vedla o čtyři branky

Kozmice přivítaly na svém hřišti mužstvo ze Štítiny. Ta si chtěla spravit chuť po první porážce sezóny z minulého kola. Od začátku hosté hráli hodně soustředěně a drželi kormidlo hry pevně ve svých rukou. Demolici Kozmic načal už v páté minutě po rohovém kopu Valy Dřizgevič, ke kterému se balon odrazil a on ho napálil tvrdě pod břevno – 0:1. Za osm minut se dostal balon k Markovi Vitáskovi, který jej usměrnil do sítě – 0:2. Po čtvrthodině hry propadl rohový kop Valy ke Grigarčíkovi, který se hlavou prosadil na azdní tyči – 0:3. Kozmice snížily v 18. minutě, když nakopnutý míč zachytil kapitán Gai, který našel v ulici mezi stopery Tomana, který zkušeně skóroval – 1:3. Domácí pak mohli snížit, když si Kolondra narazil s Hruškou, jehož centr neproměnil Galdia. Z následného útoku dostali domácí čtvrtý gól a bylo po nich.  Po půlhodině hry si Vala navedl míč a dalekonosnou střelou dostal balon do sítě – 1:4. Deset minut před pauzou stál na konci rychlé kombinační akce Marek Vitásek – 1:5.

Štítina vedení navýšila

Ve druhém poločase nadále kralovala Štítina, která dále navyšovala svoje vedení. Hned po přestávce poslal centrovaný míč akrobaticky patičkou do sítě Vala – 1:6. Po hodině hry se dostal do sóla po nahrávce od Dřizgeviče Bartusek a přeloboval mazácky gólmana Lýka – 1:7. Pět minut před koncem pak nechytatelnou střelou dovršil hattrick aktivní Vala – 1:8. Devátý hřebíček do domácí rakve pak přidal na zadní tyči po nahrávce Valy střídající Kurka – 1:9.

 

Kozmice budou v příštím kole hostit Hlavnici. Štítina přivítá doma Těškovice. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozmice B
Jiří Kozák (trenér): Dneska proti nám hrál rozdílový mančaft, který byl o třídu lepší. My jsme soupeři nebyli schopni konkurovat. Plánovali jsme sice defenzivní hru, ale po čtvrthodině jsme dostali tři branky po krásných střelách a bylo po všem. Je vidět, že hráči soupeře hrávali vyšší soutěže. My se musíme dobře připravit na poslední dvě kola.

TJ Tatran Štítina
Martin Vitásek (brankář): My jsme vědeli, že proti nám bude stát těžký soupeř. Navíc jsme po minul prohře se chtěli opět naladit na vítěznou vlnu. Zápas nám, sedl úplně bezvadně a od první minuty jsme diktovali tempo hry. Kozmice jsme pustili snad jen ke třem střelám.



Sestavy


TJ Sokol Kozmice B
M. Lýko [-] - J. Kolondra [-] , J. Galdia [-] , J. Toman [-] , T. Gai [-] , D. Hruška [-] , M. Daněk [-] , J. Mlýnek [-] , J. Holeček [-] , R. Paluv [-] , Z. Šmalec [-]

TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - D. Vala [-] , P. Dřizgevič [-] , J. Majewski [-] , F. Graf [-] , M. Sakmar [-] , D. Vavrečka [-] , M. Vitásek [-] , A. Bartusek [-] , R. Grigarčík [-] , P. Kunczik [-]

ŽK: 66. J. Mlýnek - 66. M. Vitásek .
Hráči zápasu: D. Vala .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: MIKOŠEK Stanislav - PRASEK Beno, BIALAS Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2023 09:27

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 09:05

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 18:47
Tomáš Holata

Expert: Tadeáš Koska
Tip experta: výhra hostů

Štitina minulý týden prohrála, takže doufám, že se "hecnou" a Kozmice porazí přesvědčivě.

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 18:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 17:52

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 11:53

Tip: výhra hostů