1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

1.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrov přezimuje na posledním místě, Vysočany si pohlídaly druhé místo


Branky


13

Souboj z opačných pólů tabulky dopadl lépe pro favority z Vysočan. Ti si vyrovnaný zápas nakonec pohlídali a domácí se na jedinou branku zmohli pouze z dorážky pokutového kopu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení šli hosté hned v první minutě

Úvod utkán vyšel hostím náramně. Už ve 2. minutě vybojovali rohový kop, který zahrával z levé strany Jamrich, na jeho centr si naskočil Srostlík, míč z jeho hlavy ještě přizvedl jeden z bránících hráčů a ruka brankáře Ostrova máchla do prázdna – 0:1. Ovšem domácí se z inkasované branky rychle oklepali a už v 5. minutě mohlo být srovnáno. Hráč domácích prošel až do pokutového území, kde mu jeden z hostujících hráčů na poslední chvíli ukopl míč, ovšem trefil pouze nohu dalšího hráče Ostrova a od ní se balon odrazil obloučkem přes brankáře Zouhara a naštěstí i přes bránu. Hrálo se ve svižném tempu, ale vinou rozbláceného terénu bylo k vidění i dost nepřesností. V 10. minutě unikl po pravé straně Kovář, nahrál před bránu na úplně volného Koska, jenže toho zradilo zpracování a míč mu uskočil od nohy. V této fázi zápasu měl hostující tým více ze hry, ale dobře organizovanou obranou Ostrova se jen těžko prokousával. Naopak domácí sázeli na brejky a po jednom z nich se mohli dočkat branky. Ve 22. minutě unikl jejich hráč obráncům, ale sám před Zouharem poslal míč nad bránu. Rychlé protiútoky domácích dělaly hostům velké problémy. Ti měli potíže s okamžitým návratem na vlastní polovinu a tak ve 30. minutě přišla další velká možnost Ostrova. To jeho hráč běžel z pravé strany sám na brankáře, ale poslal míč vedle pravé tyče. Ve 32. minutě centroval Svoboda, míč si našel Kosek, jenže jeho nedůrazná hlavička větší nebezpečí pro domácí bránu neznamenala. Závěr první půle hostům vyšel skvěle. Nejprve ve 39. minutě se uvolnil Šíbl, jenže místo přihrávky na volného Koska vzal zakončení na sebe, ovšem jeho slabý pokus gólman bez problémů chytil. V těchto minutách byla patrná velká převaha hostů. Ve 41. minutě našel Kovář přesnou přihrávkou před bránou Koska, jenže ten netrefil míč. Nicméně akce pokračovala, k balónu se dostal Jamrich, nahrál mezi obránce Hlochovi, ten prošel až do vápna, kde ho jeden z domácích hráčů podrazil a rozhodčí Roučka nařídil penaltu. K té se postavil Maňoušek a prudkou polovysokou střelou zvýšil vedení – 0:2. 

Sekanina po dorážce alespoň snížil

I začátek druhého poločasu hostujícím hráčům vyšel. Hned ve 46. minutě šli do přečíslení, Kosek přihrál doleva Svobodovi, ten nacentroval před bránu, kam už si stihl naběhnout znovu Tadeáš, ovšem už nestihl usměrnit svoji hlavičku mezi tři tyče. Blízko gólové pojistce byli hosté ve 49. minutě. Jamrich vypálil z 25-metrů, jeho střelu ještě jeden z bránících hráčů přizvedl a domácí gólman jenom sledoval, jak míč orazítkoval břevno. V 52. minutě vysunul Jamrich Koska, ten procházel obranou, byl podražen, jenže rozhodčí jasnou penaltu neodpískal. V 55. minutě se poprvé ve druhém poločase dostal před bránu Ostrov a hned mohl snížit. Na pravé straně se zjevil před Zouharem domácí hráč, ale gólman ukázal skvělý reflex a míč vytěsnil nad bránu. Potom se hra vyrovnala, ovšem v 57. minutě nepříjemnou střelu domácího hráče Zouhar neudržel, ale Hloch včas odkopl míč do bezpečí. Hrálo se nahoru dolů, jenže hostující tým se těžko dostával před brankáře Ostrova. Až v 67. minutě měl možnost Kosek, dostal se do zakončení, jenže v dost těžké pozici bránu minul. Na hřišti nebyl znát rozdíl devatenácti bodů v tabulce. Ostrov hrál výborně a držel krok až do poslední minuty. Až v 80. minutě rozhodlo mužstvo z Vysočan o třech bodech. Musil nahrál Šíblovi, ten posunul na Kováře, který se několika rychlými kroky prohnal kolem obránce a bez nějakého přemýšlení vypálil z pravé strany a na jeho prudkou ránu k levé tyči brankář ani nereagoval – 0:3. Ostrov ale zápas rozhodně nezabalil a závěr patřil spíše jemu. V 83. minutě po trestném kopu vyboxoval Zouhar míč pouze k domácímu hráči, ale ten poslal dorážku nad. V 84. minutě se domácí přece jen dočkali čestného úspěchu. Jejich hráč centroval z pravé strany, nastřelil ruku Hlocha a rozhodčí odpískal přísnou penaltu. K té se postavil nejlepší střelec domácích Gross, jeho střelu k levé tyči Zouhar parádním zákrokem vyrazil, jenže k odraženému míči se dostal nejdřív Sekanina a ten dopravil míč zblízka do sítě – 1:3. Závěrem se do šance dostali ještě hosté, ale ke gólu akce nevedla. Zápas tak skončil 1:3 a Vysočany si upevnily druhé místo v tabulce. Domácí Ostrov naopak stále trápí koncovka a je na úplném dně tabulky s pouhými 7 body.

 

REPORT: Obec Šošůvka



Ohlasy k zápasu



Vysočany - Šošůvka
Petr Panáček (vedoucí mužstva): I v posledním utkání podzimu potvrdili naši muži výbornou formu, dokázali i pošesté v řadě zvítězit a přezimují tak na 2. místě tabulky. Výhra se však nerodila vůbec lehce. Přestože šel náš tým brzo do vedení a ačkoliv se Ostrov nachází na posledním místě tabulky, zápas byl velmi vyrovnaný a o třech bodech pro náš tým rozhodla lepší střelecká produktivita. Navíc se hrálo na velmi těžkém terénu, po pátečním celodenním dešti bylo hřiště rozblácené, s čímž naši hráči bojovali po celé střetnutí.



Sestavy


Ostrov
M. Lahodný [-] - M. Ševčík [-] (15. R. Randula [-] ) , L. Pernica [-] , M. Bocek [-] , M. Sedlák [-] (75. J. Sekanina [-] ) , M. Gross [-] , P. Flek [-] (63. M. Bezděk [-] ) , J. Kostka [-] , T. Maša [-] , J. Sedlák [-] , V. Vrbecký [-] (34. T. Belton [-] )

Vysočany - Šošůvka
D. Zouhar [-] - M. Srostlík [-] , P. Kovář [-] , J. Jamrich [-] (75. L. Němec [-] ) , M. Kadlec [-] , P. Musil [-] , T. Kosek [-] , D. Svoboda [-] (88. M. Šebela [-] ) , V. Šíbl [-] , J. Maňoušek [-] , M. Hloch [-]

ŽK: 81. L. Pernica , 89. T. Maša .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ROUČKA Jiří - SKOTÁK Jan, SEKANINA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 15:11

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 10:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 09:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 08:16

Tip: výhra hostů