Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 15:30

9.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bořitov nedal nováčkovi šanci a první set zvítězil 6:0


Branky


10

Dlouho to vypadalo, že gólů moc padat nebude, ale opak byl nakonec pravdou. První set mezi Bořitovem a Ostrovem tak zvítězili domácí v poměru 6 ku 0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bodeček určil poločasové skóre

První poločas začal zlehka. Domácí povětšinou na míči a se shanou dostat se do brankových příležitostí nakonec nepochodili. Zmařené šance je však nemuseli mrzet, ve 34. minutě totiž otevřel skóre Bodeček a poslal domácí do vedení. Do poločasu se do šancí domácí znovu propracovávali a další z nich proměnil opět Bodeček a poslal mužstva do kabin za stavu 2:0

Další 4 góly

Domácím vstup do druhé půle náramně vyšel. Ve druhé minutě poločasu se k míči dostal Bohatec a svůj pokus proměnil a posunul svůj tým do vedení o tři branky. O 5 minut později bylo ještě veseleji, když rozodčí odpískal pokutový kop. Ten si vzal Bodeček, tentokrát Vladimír a zvýšil opět vedení. Odbylo necelých 10 minut a skóre se měnilo. Nesvadba svým třetím gólem v sezóně rozsvítil na světelné tabuli čislovku 5. Ovšem to od domácích nebylo vše. Tečku za výsledkem dal Thang a první set v souboji mezi Bořitovem a Ostrovem dopadl lépe pro domácí.



Sestavy


TJ Sokol Bořitov
V. Kubín [-] - A. Bodeček [-] (61. V. Měcháček [-] ) , V. Petrů [-] (67. D. Daška [-] ) , V. Bodeček [-] (82. D. Hořava [-] ) , R. Nesvadba [-] , J. Smolík [-] , M. Vorlický [-] , J. Dovrtěl [-] (73. S. Krejsta [-] ) , T. Nguntual [-] , V. Bohatec [-] , P. Petrák [-]

Ostrov
M. Lahodný [-] - P. Flek [-] , L. Pernica [-] , M. Bezděk [-] , M. Sedlák [-] , M. Gross [-] (59. J. Sekanina [-] ) , J. Kostka [-] , T. Maša [-] , T. Belton [-] , R. Randula [-] , V. Vrbecký [-] (72. M. Nezval [-] )

ŽK: 27. J. Dovrtěl , 30. A. Bodeček - 51. P. Flek .
Počet diváků: 64. Rozhodčí: HLAVIČKA Lukáš - ŠEBELA Václav, NEVŘIVA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích