Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 17:00

6.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipovec remizoval v derby s Ostrovem u Macochy 1:1


Branky


13

Lipovec před tímto utkáním stále čekal na domácí výhru a utkání na hodové odpoledne s nováčkem soutěže ze sousední vesnice mohlo čekání prolomit. Výjimečnost utkání také dokládá divácký zájem, kdy ve velmi hezkém slunečném odpoledni shlédlo utkání okolo 400 diváků, z nichž někteří pravděpodobně fandili oběma týmům současně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nenabídl

Atmosféra fotbalového utkání byla zvláštní tím, že pět hráčů ostrovského celku oblékalo lipovecký dres při jeho působení v krajských soutěžích a někteří z nich jsou i lipoveckými rodáky. Úvodní minuty utkání patřily domácím, ale P. Kučerovi se nepodařilo proměnit velkou šanci střelou z blízkosti značky pokutového kopu. Pak následoval pro diváky ne úplně atraktivní fotbal. Hra hostí spočívala především v nakopávání míčů do útoku. Domácí se pokoušeli o kombinační hru, která se jim pro nepřesnosti nedařila. A tak byl k vidění z obou stran spíše bojovný fotbal se spoustou kontaktů, nepřesností a nakopávaných míčů. I přesto bylo k vidění několik akcí a oběma týmům se podařilo střídavě vytvořit několik slibných šancí, které vzbudily mezi diváky rozruch. Za domácí to byly především šance V. Formánka a J. Keprta, které však skvělými zákroky eliminoval hostující brankář M. Lahodný. Za hosty diváky ze svých míst zvedly šance M. Grosse a hlavička M. Sedláka, které však minuly brankovou konstrukci. A tak bezbrankovým skórem skončil i první poločas.

Skvělý výkon Lahodného na čisté konto nestačil

Obraz hry v druhém poločase navázal na ne příliš pohlednou, ale bojovnou, hru obou týmů v prvním poločase. Opět bylo k vidění několik šancí na obou stranách a až v 64. minutě pohotová střela hostujícího V. Vrbeckého z hranice velkého vápna znamenala změnu skóre pro hostující tým – 0:1. Po obdržené brance začali iniciativu hry postupně přebírat domácí. Vytvářeli si mírný tlak a šance na skórování, avšak proti pokusům o vstřelení branky domácími J. Keprtem a M. Zouharem byl opět skvěle chytající M. Lahodný. Hosté občas pohrozili z protiútoků a standardních situací. Nakonec se až v závěru utkání, v 87. minutě, podařilo domácím srovnat, kdy V. Formánek našel přesným centrem R. Horáčka – 1:1, který skvěle chytajícímu M. Lahodnému pokazil radost z čistého konta. Domácím se opět nepodařilo na domácí půdě zvítězit a stále a jsou překvapivě ve spodní části tabulky. 



Ohlasy k zápasu


SK Sokol Lipovec
Michal Zouhar (hráč): Oba týmy mohou mrzet neproměněné šance, které by mohli průběh zápasu ovlivnit. Závěrem lze říci, že s ohledem na vývoj skóre byli s bodem spokojené oba celky i výjimečně hojná divácká návštěva.




Sestavy


SK Sokol Lipovec
D. Zouhar [-] - P. Hebert [-] , J. Janeček [-] (46. R. Horáček [-] ) , J. Keprt [-] , K. Jírava [-] , V. Formánek [-] , L. Musil [-] (62. D. Zouhar [-] ) , P. Kučera [-] (62. J. Šebela [-] ) , F. Hebert [-] (70. V. Vágner [-] ) , V. Zouhar [-] , M. Zouhar [-]

Ostrov
M. Lahodný [-] - R. Randula [-] (68. M. Bezděk [-] ) , L. Pernica [-] , M. Sedlák [-] , M. Gross [-] , P. Flek [-] (80. J. Sekanina [-] ) , J. Kostka [-] , T. Maša [-] , T. Belton [-] , J. Sedlák [-] , V. Vrbecký [-] (70. M. Nezval [-] )

ŽK: 47. P. Kučera , 92. V. Vágner - 58. R. Randula , 84. T. Maša .
Počet diváků: 345. Rozhodčí: ODEHNAL David - NEJEZCHLEB Miroslav, DRAČKA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Ťoupek

Expert: Patrik Pelíšek
Tip experta: výhra domácích

Lipovec je zatím výsledkově za očekáváním, nováčka soutěže však na domácím hřišti přehrají

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lipovec je zatím výsledkově za očekáváním, nováčka soutěže však na domácím hřišti přehrají

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích