Po špatném výkonu Losenice si body odváží rezerva Křižanova


Branky


19

Hned šest gólů si dokázal během prvních šedesáti minut Křižanov vypracovat a finální branka byla pouze kosmetická úprava. Z nádherného pažitu tedy  odváží Křižanov všechny tři body! Vy si můžete přečíst o průběhu a komentáře aktérů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí od začátku nestíhají

Utkání mezi Velkou Losenicí a rezervou Křižanova se hrálo za chladného podzimního počasí před slušnou diváckou návštěvou. Domácí už od začátku nestíhali a hosté přesnou kombinační hrou dělali domácí obraně velké problémy a bylo jen otázkou času, kdy se prosadí, což přišlo ve 12. minutě, kdy se k odraženému míči dostal Veselský a nekompromisně zavěsil za záda Martina Mokrého. Domácí byli opaření a hosté nadále diktovali tempo hry, když se v 24. minutě po centru ze strany trefil opět Veselský a v 29. minutě utekl Bajer domácímu hráči a pohodlně stanovil poločasové skóre na 0:3.

Hattrick Veselského

Do druhého poločasu vstoupili domácí aktivněji a dostali se k náznakům šancí a získali optickou převahu. Vše ale utnul gólem na 0:4 Fendrych když se trefil hlavou po rohu, za minutu přidal po rychlém úniku Bajer na 0:5 a v 60. minutě dokončil po rychlé akci hattrick Veselský a bylo jasné, že tři body pojedou do Křižanova. Hosté potom tedy mírně polevili, čehož využil domácí Kamarád a vstřelil čestný gol na 1:6. Do konce zápasu hosté hlídali skóre a občas vyrazili do nebezpečného brejku. Domácí se marně snažili o vstřelení další branky, skóre se již ale nezmenilo a tak si hosté připsali zasloužené vítězství 6:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Velká Losenice
Jiří Kasal (zraněný brankář): Dnešní zápas se nám nepovedl a hosté byli celý zapas lepší a přesnější a zaslouženě vyhráli. Nám se nedařilo vůbec nic, míč nás neposlouchal a nedokázali jsme si vytvořit žádné šance. Dobrý výkon podal rozhodčí Bula. Snad to příští týden v Pohledci bude vypadat líp, s takovýmto výkonem by jsme nemohli pomýšlet na body.

SK FC Křižanov B
Martin Homola (brankář): Hřiště ve Velké Losenici pro nás bylo v minulosti zakleté, tentokrát - mimochodem na nádherném pažitu, který by mohli leckde v kraji závidět - jsme se do domácích od prvních minut zakousli a po půl hodině bylo hotovo. Zbytek zápasu byl čistě o naší efektivitě, domácí se do šancí dostali až ve chvílích, kdy byla jen otázka skóre, o kolik vyhrajeme. Asi nejtěžší je z naší strany vybrat hráče zápasu, protože počínaje stoperskou dvojicí Plocek & Hubl, přes kvalitní střed po útočné duo Veselský & Bajer, by si to zasloužila řada borců.



Počet diváků: 103. Rozhodčí: BULA Nikola - PELIKÁN Petr (N), KLIMEŠ Ivo (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 14:45

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 10:24

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 15:27
Lukáš Novotný

Expert: Jaroslav Pajkr
Tip experta: remíza

Ve vyrovnaném utkání bohatém na branky si mužstva body rozdělí.

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 08:31

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 21:08

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 18:37

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 14:45

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 20:16
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 11:36

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 06:17

Tip: výhra hostů