3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 15:00

10.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březí si doma nechává tři body! Radešínka s prázdnou jak bodově, tak gólově!


Branky


18. D. Dostál , 41. J. Chlup , 43. J. Chlup
20

Fotbalisté Březí dokázali vyhrát další zápas s čistým kontem! Skvělou defenzívu znovu podpořil útok a třemi góly domácí hráči smetli rezervu Radešínky! Přečtěte si vyjádření od Pavla Jelínka!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

3 góly domácích

Březí na svém hřišti přivítalo béčko Radešínské Svratky, ale hned se jim nedařilo. Minulý zápas sice vyhráli na Rudolci 0:4, zatímco Radešínka remizovala s Pohledcem, ale vstup na domácím hřišti se jim nepovedl. Pak ale přišel rohový kop a po výborné práci Jiřího Chlupa dostal míč do brány Vojtěcha Sklenáře David Dostál. Pak se do kontroly hry dostali tím pádem domácí a další góly dokázali přidat v 41. minutě a hned potom v minutě 43. Obě vsítil Jiří Chlup. Do šaten se šlo tak za stavu 3:0 pro domácí.

Klidná dohra

Do druhého poločasu nastoupilo Březí-Březské už jen s cílem skóre udržet. To se jim i vedlo, Radešínská Svratka totiž hrála hru s nakopávanými balóny a to obraně domácích vyhovovalo a dokázala udržet nulu, konkrétně brankář Adam Holubář. Březí se tak vyšvihlo na čtvrté místo, dva body od prvního Jimramova a příští zápas by se mohlo posunout ještě víš, čekají jej totiž Bory B. Radešínka je desátá, ale příští kolo se pravděpodobně po zápasu s Jimramovem moc neposune.



Ohlasy k zápasu


TJ Březí-Březské
Pavel Jelínek (obránce): První poločasy na domácí půdě úplně nezvládáme. Začátek byl pro nás dost těžký a nedokázali jsme úplně navázat na hru z minulého zápasu. Nakonec se nám podařilo přímo z rohového kopu vstřelit branku. Skvělá práce střelce Dostyho a nesmíme ani opomenout skvělou práci ve vápně Jirky Chlupa. Pak jsme již hru kontrolovali a přidali další branky. Hosté hráli pouze nakopávané balóny, což naší obrané řadě vyhovovalo a udržela si nejmenší počet obdržených branek v soutěži. Zasloužené vítězství a pochvala celému týmu. Příští týden navázat v Borech.




Sestavy


TJ Březí-Březské
A. Holubář [-] - P. Jelínek [-] (63. P. Šimek [-] ) , M. Holánek [-] - M. Musil [-] , M. Hřebíček [-] (78. M. Tomek [-] ) , P. Drápela [-] (73. S. Tvarůžek [-] ) , M. Sysel [-] - D. Dostál [-] , J. Chlup [-] (63. J. Jobánek [-] ) , D. Burian [-] , D. Urbánek [-] (73. V. Klíma [-] )

FK TJ Radešínská Svratka B
V. Sklenář [-] - J. Hamřík [-] , J. Juráček [-] (46. B. Jandourek [-] ) , J. Dvořák [-] , M. Šoustar [-] (60. O. Havlíček [-] ) , P. Šoustar [-] , M. Kříž [-] (71. J. Dostál [-] ) , F. Vrbas [-] , M. Kaštánek [-] , T. Rous [-] , P. Sochor [-]

ŽK: 49. M. Musil - 29. P. Šoustar , 70. M. Kříž , 88. M. Kaštánek .
Hráči zápasu: J. Chlup , M. Sysel .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: BUDÍN Jan - GRUBER Jiří (N), CRHA Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Dalibor Kolbábek
Tip experta: remíza

2:2. Březí na domácím hřišti umí hrát moc dobře, ale tipuju remízu, protože Svratka má silný a perspektivní tým.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

V tomto zápase by bylo velké překvapení, kdyby si hosté z Radešínky odvezli všechny body. Zápas nebude mít jednoznačný průběh, ale domácí to výsledkové zvládnou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích