0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 15:30

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věchnov zlomil prokletí a poráží domácí z Březího


Branky


21

Březí i po skvělém výkonu doma ztratilo a body si odváží jenom Věchnov! Trefil se kanonýr Ostříž. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak Březího

Březí-Březské na hřišti kromě hostujících z Věchnova přivítalo 112 diváků. Týmy na tom byly s formou podobně, Březí poslední 4 zápasy 3 výhry, 1 prohra, Věchnov 2 výhry, 2 remízy. Do zápasu však ale vkročili velice působivě domácí z Březí a svou nátlakovou hrou docela zavařovali obraně hostí. Už v 18. minutě dostal žlutou kartu obránce Březí Pavel Jelínek, ale v tlaku se pokračovalo. Nakonec ale Věchnov dokázal všechno se štěstím ubránit. Někdy pomohlo právě štěstí, někdy to byla čistě neporoměněná šance, ale do kabin se šlo za stavu 0:0.

Jediný gól

Březí do druhého poločasu chtělo vstoupit určitě silně a zápas koněčně strhnout na svou stranu. Stal se ale opak a i přes skvělý výkon obrany se po mele ve vápně po rohu dostal k balónu Ostrýž, který má v této sezóně již 13 branek v 7 zápasech a skóroval. Domácí sice pokračovali v dobrém výkonu, hosté ale všechny jejich pokusy dokázali ubránit, někdy i se štěstím a zápas tak skončil výhodně pro Věchnov, 0:1. Ten si tím pádem tedy kromě čistého konta odvezl i tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Březí-Březské
Pavel Jelínek (obránce): Myslím, že všechny kluky tato ztráta dost mrzí. V našem podání to byl možná jeden z nejlepších výkonů této sezóny. Bohužel festival neproměněných šancí a jedna z mála šancí soupeře, která zapadla do naší branky. Pochvala celému týmu a příští týden jedeme jako první vyloupit Rudolec.

TJ Věchnov
David Starý (brankář): No, my jsem v tomto zápase zlomili několik prokletí. V Březí se nám dlouhodobě nedaří a neumíme u nich vyhrát, až na jednu výjimku z před dvou let, se nám tam nedaří. Další prokletí bylo, že kdykoliv přijel předseda na kole na venkovní zápas, tak jsme nevyhráli. Takže toto jsme zlomili. Musím vyzdvihnout kvalitu soupeře, který nám v první půli hodně zatápěl a jejich nátlaková hra nám dělala problémy a nebýt štěstí a ubráněných šancí bylo by v půli po zápase. My jsme bojovali a za bojovnost a nasazení jsme odvezli všechny body. Pochvala pro celý tým za bojovnost a chuť to dohrát a vyhrát. No a za týden, doma, šlágr kola s Jimramovem a Bojda boys.



Sestavy


TJ Březí-Březské
D. Urbánek [-] - P. Jelínek [-] , P. Šimek [-] , M. Holánek [-] - M. Musil [-] , M. Hřebíček [-] (46. O. Broža [-] ) , P. Drápela [-] (78. J. Jobánek [-] ) , M. Sysel [-] , D. Burian [-] (72. V. Klíma [-] ) - D. Dostál [-] , J. Chlup [-]

TJ Věchnov
D. Starý [-] - D. Kolbábek [-] , J. Smolík [-] , J. Bílek [-] - T. Kolbábek [-] , F. Horníček [-] , V. Hulák [-] , R. Kalvoda [-] , O. Zonyga [-] - D. Kašuba [-] , O. Ostrýž [-]

ŽK: 18. P. Jelínek , 70. M. Musil - 70. O. Zonyga , 76. V. Hulák , 77. F. Horníček .
Hráči zápasu: D. Dostál .
Počet diváků: 112. Rozhodčí: BULA Nikola - CRHA Antonín (N), SOUDEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Jiří Kasal
Tip experta: remíza

Březí je doma silné, ale za Věchnov řádí kanonýr Ostříž, to nahrává vyrovnanému zápasu a přestřelce, která skončí remízou 4:4.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Na zápas se pojedeme určitě podívat abychom koukli na kvalitu Věchnova. Bude to určitě velmi tvrdý zápas kde to bude o proměňování šancí. Minulý zápas nedohrál kapitán Věchnova Soudek. Nevím jak je to vážné, ale kdyby absentoval bude to citelné oslabení ve středu hřiště.