2:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 15:30

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bory si na domácí půdě nepřičtou body, rezerva Radostína odváží v mírumilovném derby vítězství


Branky


27. M. Burian , 89. J. Pol - 12. K. Kučera , 41. K. Kučera , 55. V. Gregar , 85. J. Marek
19

Bory si v této sezóně přičetly pouhý jeden bod v ani v tomhle zápase se to nezměnilo. Po podle Stanislava Krejčího, záložníka domácích, nejhorším výkonu sezóny si odváží tři body Radostín B. Přečtěte si o tomto přátelském derby!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól z offsidu, následně na to vysvobození hostující obrany

Do Borů přijel sousední Radostín a před zápasem to vypadalo spíš na sraz starých známých, než na vyhrocené derby. Hned ze začátku byly šance na obou stranách, první gól však vsítil hostující Kučera už ve 12. minutě. Ve 27. minutě se po pravé straně vydal na dlouhou výpravu domácí Karásek, který s míčem prošel přes dva hráče až na malé vápno, kde se do toho opřel Burian a smrtelnou ránou doprostřed brány srovnal skóre na 1:1. V ten moment začal tlak domácích, kteří nenechali obranu Radostína vydechnout. Když už obránci nemohli, ve správnou chvíli to na sebe vzal Zástěra, který z velkého vápna chytře umístil míč na vzdálenější tyč. Borská radost z obratu ale netrvala dlouho, protože byl máván ofsajd. A hned pár minut na to, vysvobodil hostující obranu mladý Kučera, který vymotal 3 hráče Borů a zavěsil. Do kabin se šlo teda za stavu 1:2 pro Radostín.

Zmar Borů pokračuje

V druhém poločase zmar pokračoval, na 1:3 zvýšila bývalá hvězda Borů, v barvách Radostína, Víťa Gregar. Hřebíček do rakve Borům zaklepal opět mladík, který naskočil ze střídačky, Jiří Marek. Bory se snažili něco vymyslet, ale většina pokusů končila u velkého vápna bez jediné střely. Nakonec se povedlo snížit alespoň o jeden gól na konečných 2:4, kdy po rohovém kopu dorazil hlavou míč do brány Pól. Jelikož je to na půl Radostíňák, tak můžeme říct, že se dnes Radostínu střelecky opravdu dařilo. A tak skóre tedy tak skončilo a rezerva Radostína si odváží z Borů tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory B
Stanislav Krejčí (záložník): Já můžu říct už jen jedno a to, že nás nejhorší výkon v této sezoně nepoloží a do dalšího zápasu přijedeme s čistou hlavou. Radostínu gratulka za zasloužené vítězství.




Sestavy


TJ Družstevník Bory B
M. Netolický [-] - M. Burian [-] (63. J. Milota [-] ) , M. Zedník [-] (35. J. Pol [-] ) , J. Dvořák [-] (46. D. Frejlich [-] ) , M. Zástěra [-] , J. Karásek [-] , S. Krejčí [-] , Z. Hlaváč [-] , J. Kujal [-] , O. Hlaváč [-] (46. P. Psohlavec [-] ) , L. Němec [-]

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
I. Dupal [-] - L. Dvořák [-] , K. Kučera [-] (66. M. Láznička [-] ) , D. Invald [-] , R. Večeřa [-] , J. Koudela [-] (66. J. Marek [-] ) , Š. Havlíček [-] , V. Gregar [-] (81. P. Barták [-] ) , P. Barbe [-] , P. Kudláček [-] (28. J. Svoboda [-] ) , P. Koudela [-]

ŽK: 77. M. Láznička , 88. P. Barbe .
Hráči zápasu: J. Karásek - R. Večeřa .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - JAKUBEC Jan (N), GREGAR Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Stanislav Krejčí
Tip experta: výhra domácích

Bory urvou své první vítězství v soutěži, tým na to mají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Béčko Radostína těží z produktivity benjamínka Kučery. A svoji formu potvrdí i v zápase s Bory B

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Souboj béček pro hosty.