3:2
(2:1)
42. P. Málek
83. R. Kasal (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 15:30

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bodová žízeň Losenice v této sezóně pokračuje a v těsném zápase získává body Radešínka B.


Branky


6. J. Dostál , 24. J. Hamřík , 57. J. Hájek - 42. P. Málek , 83. R. Kasal (p.)
19

Radešínská Svratka B přivítala na domácím hřšti Velkou Losenici, která ještě nezískala body. Zápas byl ale i tak vyrovnaný, i když si body nechává Radešínka. Přečtěte si o průběhu a ohlas z Losenice už teď!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Radešínky

Velká Losenice do tohoto zápasu vstoupila opět v mladé sestavě kvůli marodce a už v šesté minutě dostala první gól, když skóroval Jan Dostál. Střídaly se pasáže, kdy domácí kontrolovali hru a pasáže, kdy naopak bránili velký tlak Losenice. V jedné z těch prvních pasáží vstřelili druhý gól, Jaromír Hamřík se prosadil ve 24. minutě. Pak, už ke konci poločasu, ale dokázala Losenice snížit po gólu Petra Málka, který skóroval na 2:1 a tak i poločas skončil.

Pouze korigace

V druhé polovině utkání padly dva góly, ten první dal domácí Jan Hájek a zvýšil na 3:1 pro Radešínskou Svratku B v 57. minutě. V samotném závěru přišla penalta pro hosty a Radim Kasal dokázal proměnit, překonal brankáře Petra Veselého, ale pouze korigoval výsledek na 3:2. Bylo to tentokrát pouze o gól, ale body Losenice nezískala, má na to ale šanci v duelu dvou posledních týmů tabulky Losenice vs. Bory B. Radešínka se naopak umisťuje povedeným ziskem do pohodlného středu tabulky.



Ohlasy k zápasu



TJ Velká Losenice
Jiří Kasal (zraněný brankář): Poslední dva zápasy nám ukázaly, že i přes rozsáhlou marodku se můžeme opřít o mladší kluky, kteří se tak mají šanci ukázat. K zápasu, střídaly se pasáže, kde byli domácí lepším týmem s těmi, kdy museli z posledních sil bránit. Objektivně si domácí výhru zasloužili, na druhou stranu je nutné říci, že bod by slušelo i hostům neboť sestava, ve které zápas odehráli byla silně poslepovaná. Soupeři děkujeme za fér hru a pozápasové pivo. Snad to příště vyjde a připíšeme si první body.



Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka B
P. Veselý [-] - J. Hamřík [-] , A. Jinek [-] (66. L. Buřval [-] ) , M. Šoustar [-] , M. Kříž [-] (89. I. Plhal [-] ) , J. Dostál [-] (77. B. Jandourek [-] ) , P. Bukáček [-] , M. Kaštánek [-] , J. Novák [-] , P. Sochor [-] , J. Hájek [-]

TJ Velká Losenice
M. Hrouda [-] - T. Neubauer [-] , P. Málek [-] , Š. Hromek [-] (69. J. Molík [-] ) , R. Kasal [-] , R. Čihák [-] , J. Dobrovolný [-] (84. N. Hegar [-] ) , R. Kamarád [-] , D. Bratršovský [-] , R. Pátek [-] , F. Mach [-]

Počet diváků: 108. Rozhodčí: SÝKORA Jiří - NEJEDLÝ Josef (N), JANŮ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Stanislav Krejčí
Tip experta: výhra domácích

Tady není co řešit, Bukáček dotáhne Svratku k vítězství s Handicapem -2,5.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Zde jsou favority domácí a to také potvrdí i výsledkově. Velké Losenice vypadá že nebude mít letos konkurence schopný tým a budou za otloukánky soutěže.
(Jak my když jsme před 2 roky padali z okresu)

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Losenice na tom není výsledkově nejlépe a neprolomí to ani v tomto zápase.