Rudolec bere na domácí půdě 3 body, i když se v závěru mohli bát o svůj výsledek!


Branky


19

Začátek sice zaspali, ale nakonec se Rudolec mohl bát dělení bodů! První poločas totiž skončil nerozhodně. Po dalším nepovedeném začátku druhého poločasu se už ale hosté nedokázali vrátit úplně, Rudolec tedy nad rezervou Křižanova vyhrává 3:2! Přečtěte si o zajímavém průběhu!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvakrát pomohlo břevno

Do nedělního dopoledne v krásném areálu na perfektně připraveném trávníku ve Stáji vstupovali domácí hráči z Rudolce jako favorit, i když hosté z Křižanova chtěli navázat na tři remízové zápasy za sebou a odehrálo se utkání, které se divákům (díky výsledku hlavně těm domácím) muselo líbit. Vstup do utkání hostům nevyšel a už v desáté minutě mohli domácí vést 2:0, naštěstí si ale gólman z Křižanova Tomáš Frantl dobře postavil branku a dvakrát mu pomohlo břevno. Domácí tak rezervu Křižanova potrestali až ve 22. minutě, když po krásné akci zakončoval David Jaroš do prázdné branky. Hosty to ale nastartovalo a ve zbytku poločasu byli aktivnějším týmem. Za což byli odměněni vyrovnáním ve 39. minutě, když Matěj Veselský dorazil gólmanem vyraženou střelu zpoza vápna. Do kabin se tak šlo za vyrovnaného stavu 1:1.

Nedáš, dostaneš

Druhá půle začala šancemi na obou stranách. A dvakrát se potvrdilo "nedáš, dostaneš". Za hosty mohl skórovat posila z áčka Jakub Stupka, ale branku domácích v nadějné situaci překopnul. Kdežto na druhé straně se po individuální akci, kdy podél brankové čáry prošel až do střelecké pozice, prosadil ránou na přední tyč v 56. minutě Aleš Boháček a poslal Rudolec zpátky do vedení. V 60. minutě už to bylo o dva góly, když se z rychlého protiútoku prosadil svou druhou brankou v utkání David Jaroš. Vedení 3:1 jakoby domácí uspokojilo a zároveň začala docházet fyzička. Hosté toho využili, ale už jen na zkorigování výsledku, když se po akci Martina Petra a Lukáše Lišky tentokrát prosadil Jakub Stupka v 63. minutě. Zbytek svého tlaku v závěru utkání hosté neproměnili ve vyrovnání a tak z tohoto tvrdého utkání, které bylo ale bez záludných a zákeřných faulů odcházeli jako vítězové domácí hráči z Rudolce po skóre 3:2.



Ohlasy k zápasu



SK FC Křižanov B
Petr Pinkava (asistent trenéra): Zbytek svého tlaku v závěru utkání jsme neproměnili ve vyrovnání a tak z tohoto tvrdého utkání, ale bez záludných a zákeřných faulů odcházeli jako vítězové domácí hráči z Rudolce. Příští týden máme ale pouťový zápas proti béčku Radešínské Svratky, který vyhrajeme, abychom to mohli oslavit na kolotočích. (smích)



Sestavy


FC Rudolec
L. Šerejch [-] - A. Boháček [-] - T. Vomela [-] , V. Musil [-] , P. Jaroš [-] , P. Jaroš [-] , L. Šerejch [-] (46. A. Panák [-] ) , P. Čejka [-] , L. Pártl [-] (89. F. Vítek [-] ) , T. Klimeš [-] , D. Jaroš [-]

SK FC Křižanov B
T. Frantl [-] - M. Petr [-] , P. Štěpánek [-] (20. M. Sklenář [-] ) , M. Veselský [-] (53. B. Horníček [-] ) , L. Liška [-] , T. Plocek [-] , A. Burian [-] , P. Kaštan [-] , J. Stupka [-] , D. Plocek [-] , J. Mužátko [-]

ŽK: 14. A. Boháček , 68. V. Musil , 87. L. Pártl - 34. M. Veselský , 35. A. Burian .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: BEDNÁŘ Daniel - STEHLÍK Michal, TOMÁŠEK Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Stanislav Krejčí
Tip experta: výhra hostů

Křižanov posledně urval remízu se silným Věchnovem, tudíž proti lehce slabšímu Rudolci by to měla být formalita, obzvlášť jestli díky dopolednímu času zápasu využijí nějakého Áčkaře.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Druhý dopolední zápas se odehraje již tradičně ve Stáji. V tomto zápase jsou favority domácí a ti zvítězí o 3 branky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Věřím, že konečně urveme tři body.