0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:00

6.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ujčov veze body z Pohledce


Branky


20

Zápas pod taktovkou hostí byl rozhodnut dvěma góly, každý v jiném poločase. Přes sice jasný výsledk udělalo černou tečku za zápasem vykartování kapitána Jančíka! Co se stalo si můžete přečíst v jeho komentáři k zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tahají za kratší konec

V neděli 10. 9. se na hřišti v Pohledci utkal tým domácích s Ujčovem. Hosté šli do zápasu podle bodů jako favoriti a to se potvrdilo již v 15. minutě. Naopak domácí tahali za kratší konec, chyběla jim přesnost do předu a tak do konce poločasu nedokázali dorovnat.

Hosté přidávají další gól

Gól v druhém poločase přišel v 67. minutě, skóroval Michal Dvořáček. Ujčov kontroloval hru a k vítězství dokráčel už lehce. Jen během dvou minut dostal kapitán Oskar Jančík dvě žluté a odešel ze hřiště. To výsledek 0:2 pro hosty ale nezměnilo.



Ohlasy k zápasu



SK Ujčov
Oskar Jančík (vedoucí mužstva): Od začátku utkání jsme tahali za delší konec provazu a naše mezihra a přechodová fáze byla na slušné úrovni. Domácí kombinovali poměrně dobře ve středu pole, ale chyběla přesnost dopředu. Po zásluze jsme si vypracovali dvoubrankové vedení a zápas bez větších problémů dovedli až do vítězství. O to víc mě mrzí můj zkrat v závěru utkání, druhá žlutá jasná a první za kecy(takže 1l rumu do kabiny). Je to můj první červený úlet, co jsem v Ujčově (od roku 2007) . Omlouvám se také panu Bártkovi, je sice přesvědčený, že to byla má odplata za předchozí souboj, ale já zajel šáňky, aby domácí nemohli do rychlého brejku, bohužel shodou okolností byl cilem zrovna on. Za týden přivítáme Březí i Březské a naším cílem bude vylepšit nelichotivou bilanci v domácím prostředí, potřebujeme navázat na venkovní sérii výher.



Sestavy


TJ Pohledec
M. Hájek [-] - M. Šolc [-] (25. J. Beneš [-] ) , T. Šolc [-] , D. Bártek [-] , K. Hofta [-] (63. T. Vambera [-] ) , B. Puchýř [-] (75. O. Žák [-] ) , L. Jambor [-] , L. Novotný [-] , J. Švanda [-] , J. Pustina [-] , T. Hromádka [-]

SK Ujčov
P. Mitáš [-] - R. Čuhel [-] (85. M. Živný [-] ) , P. Němec [-] , V. Šikula [-] (78. J. Mareš [-] ) , Z. Josífek [-] (62. P. Rotkovský [-] ) , J. Nedoma [-] , M. Dvořáček [-] , M. Loukota [-] , O. Jančík [-] , P. Mareš [-] , J. Štourač [-]

ŽK: 53. T. Šolc , 87. O. Žák , 87. D. Bártek - 43. V. Šikula , 87. O. Jančík . ČK: 88. L. Novotný - 88. O. Jančík .
Počet diváků: 61. Rozhodčí: BENEŠ Jaroslav - SKALNÍK Petr (N), NEČESÁNEK Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: David Starý
Tip experta: výhra domácích

No i zde je těžké cokoliv tipovat. Za mě je to souboj dvou nevyzpytatelných týmů. Když se potkají s formou, tak je jakékoliv postavení v tabulce nebo skóre naprosto neužitečný údaj. Očekávám vyrovnaný souboj se šťastnějším koncem pro domácí, kteří využijí domácího prostředí a borcům okolo Oskara Jančíka nedovolí odvézt zpět do údolí řeky Svratky bodový zisk.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Pohledec je na domácím hřišti,těžkým soupeřem.

Tip: výhra domácích

S domácími hráči jsme změřili síly o posledním víkendu a měli jsme namále. Důrazem a přímočarostí přehrají hosty z Ujčova.

Tip: výhra domácích