2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 16:00

6.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otevřený zápas rozhodl Kučera, Radostín B bere doma body proti rezervě Radešínské Svratky


Branky


20

V zápase jsme viděli spoustu neproměněných šancí, objevili se ale i góly. První padl už v první minutě, zápas se ale brzo srovanal. Tři body s gólem více než Radešínka nakonec uhrál Radostín, už teď si o tom můžete přečíst!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Otevřená partie

Zápas o tomto víkendu svedl dohromady soupeře, kteří se spolu již nějaký rok nepotkali a i když se dobře znají, nevěděli co od sebe čekat. Radešínka přijela s velmi zkušeným mančaftem, naopak rezerva Radostína nastoupila s velmi omlazenou sestavou, která překvapila hned v první minutě. Šimek utekl po lajně a stříleným centrem našel ve vápně Marka, který k balonu krkolomně nastavil nohu a přehodil brankáře hostí 1:0. Oko ofenzivního fotbalového fanouška muselo plesat, oba týmy hráli otevřenou partii a o šance nebylo nouzí, avšak střelci na obou stranách neměli svůj den a to i dokonce hostující Plhal, kterého ovšem zastínil v neproměňování tutových až tisíc-procentních šancí domácí Šimek. A tak pro domácí přišel trest, hosté zkušeně vykombinovali střed hřiště a využili špatného postavení domácí obrany, nádherným pasem uvolnili Kříže a ten srovnal na 1:1. Do konce poločasu přišly i další šance, avšak bez úspěchu, nejblíže byl opět Šimek, ale trefil tyč. 

Diskuze s rozhodčím a magický Homola

Do druhého poločasu vstoupily oba týmy stejně naladěny, ale více ze hry začínal mít domácí mladý tým, který vyčníval vytrvalostí a rychlostí, ale svoje obrovské šance neproměnil ani Kučera, Marek nebo Šimek. Podařilo se až 69. minutě Kučerovi, únik po lajně a střelu z ostrého úhlu procedil okolo brankáře hostí na 2:1. Čím více se blížil konec zápasu, tím více Radešínka otevírala hru, ale domácí se soustředili spíše na obranu, což se jim stalo málem osudné. V 80. minutě totiž po standardní situaci trefil Plhal hlavičkou břevno. A obrovskou trojšanci v 88. minutě zlikvidoval brankář domácích Daniel Homola, který čaroval na brankové čáře a nepustil balón do sítě. Na konci zápasu se Radešínka asi zbytečně připravila o čas na vyrovnání diskusemi s rozhodčím, a i přesto, že byli zřejmě v právu, čas jim nikdo nevrátil a rozhodčí odpískal konec zápasu za skóre hrající do karet domácím z Radostína, 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Miroslav Láznička (hráč): Do zápasu jsem šel s obavami, jak si náš mladý tým poradí se zkušeným týmem, který byl po postupu na vlně. Ale musím říct, že kluci hráli skvěle... Povedlo se nám skloubit dravé mládí se 3 zkušenými třicátníky a jejich fotbal musel bavit. Škoda že naši útoční hráči neproměnili svoje obrovské šance, mohlo být po zápase už v poločase a zbytečně jsme se nervovali až do konce, ale zvládli jsme to a všem klukům patří pochvala. Pokud budeme takto hrát i nadále, fotbal nás bude bavit a body budou přibývat.

FK TJ Radešínská Svratka B
Jiří Sochor (trenér): Zápas nabídl spoustu gólových šancí na obou stranách. Zápasu by více slušela remíza, ale domácí proměnili o jednu šanci více a vyhráli. Výborný zápas odchytal brankář Vařejka.



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
D. Homola [-] - L. Dvořák [-] (85. J. Svoboda [-] ) , K. Kučera [-] (85. P. Barbe [-] ) , D. Invald [-] , M. Šimek [-] , R. Večeřa [-] , J. Marek [-] (74. Š. Jurek [-] ) , J. Koudela [-] (63. P. Kudláček [-] ) , Š. Havlíček [-] , P. Koudela [-] , D. Hrbek [-]

FK TJ Radešínská Svratka B
J. Vařejka [-] - R. Kubík [-] , M. Šoustar [-] , I. Plhal [-] , T. Rous [-] , M. Kříž [-] , J. Dostál [-] (55. M. Kříž [-] ) , P. Bukáček [-] , M. Kaštánek [-] , B. Jandourek [-] , P. Sochor [-] (74. O. Havlíček [-] )

ŽK: 47. D. Invald , 90. R. Večeřa - 68. P. Bukáček , 80. M. Kříž , 86. O. Havlíček , 88. M. Kříž , 90. I. Plhal , 90. T. Rous .
Hráči zápasu: Š. Havlíček , J. Marek .
Počet diváků: 36. Rozhodčí: Stehlík Michal - GREGAR Petr (N), GREGAR Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: David Starý
Tip experta: výhra hostů

V sázkové kanceláři bych dal tip 02, ale přeci jen víc věřím borcům ze Svratky. Přeci jen ta zkušenost z vyšších soutěží bude na miskách váhy ta, která překlopí vítězství na stranu borců ze Svratky.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

V souboji rezerv bude úspěšnější ta domácí.

Tip: výhra hostů

V tomto zápase je pro mě mírním favoritem tým Radešínské Svratky.

Tip: výhra domácích