Kontroverzní rozhodnutí rozhodčích! Radešínská Svratka v souboji béček poráží Bory


Branky


15. I. Plhal , 20. A. Jinek , 44. P. Bukáček , 46. I. Plhal , 79. A. Jinek
16

I přes vyrovnaný průběh si tři body s výrazným rozdílem skóre připsala rezerva Radešínské Svratky. Díky skvělému vstupu, výbornému výkonu a možná i díky kontroverzním rozhodnutím rozhodčích! O tom všem si přečtěte v článku a v ohlasech aktérů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kontroverzní penalta

Hráči domácí Radešínské Svratky do zápasu vlétli, jako by měli za výhru přislíbenou odměnu od manželek a přítelkyň. Na překvapené Bory neustále tlačili, když se hosté na chvíli sebrali a dostali míč dopředu, tak ho v mžiku měli zase zpět vzadu. Tento stav nemohl vydržet dlouho a proto v 15. minutě domácí Plhal proměnil penaltu, kterou mu nabídl Kujal, když nebezpečně skočil pod nohy útočníkovi Svratky. Nutno ale podotknout, že se faul stal velmi těsně za čárou, značící velké vápno, tudíž byli překvapeni jak hostující tak i někteří domácí hráči. Po gólu se Bory začali chytat a už věděli jak na tempo domácích. Bohužel vlivem velkých nepřesností v nahrávce Borů se po levé straně uvolnil útočník domácích, který našel centrem do vápna Antonína Jinka a ten s nemýlil. Hosté měli taky spoustu šancí, ale míč né a né zapadnout do Žváčkovi svatyně. Do poločasu ještě zvýšil na 3:0 skvěle hrající kapitán Bukáček. 

Snížení stavu se nekonalo

Druhý poločas nezačal pro Bory vůbec dobře, protože hned při první standardce Svratky vyskočil nejvýše Plhal. Trochu nešťastný gól však brankář Netolický vykompenzoval několika skvělými zákroky, bez kterých mohli vedení domácí navýšit. Na co už ale brankář Borů nestačil, byl samostatný únik Jinka, který utekl hostující obraně. Skóre se Bory pokusili aspoň trochu zkrášlit, ovšem stále se stupňující tlak v druhém poločase ke gólu nevedl, skončilo tak na pro Bory B nešťastných 5:0.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka B
Jiří Sochor (trenér): Hosté byli techničtější, narážečkami procházeli přes náš střed, ale kolektivním výkonem dobré obrany to bylo pouze po vápno. Pochválil bych i mladého gólmana Žváčka, který zaskočil z dorostu, chytil tři jasné góly. Rozhodčí vedli zápas zkušeně, nenechali se ničím ovlivnit, ale na konci prvního poločasu chybně posoudili domácího hráče v offsidu, který ovlivnil hostujícího obránce ve hře a uznali gól Bukáčka.

TJ Družstevník Bory B
Stanislav Krejčí (střední záložník): Skóre 5:0 se Bory pokusili aspoň trochu zkrášlit, ovšem stále se stupňující tlak v druhém poločase ke gólu nevedl, v tomto zápase chybělo v mnoha útočných akcích Borů trochu toho štěstíčka a v kombinaci s nepřesnými přihrávkami z toho je nepříjemné skóre 5:0. Výhra domácích zasloužená, avšak průběh zápasu byl velmi vyrovnaný. Snad si Bory všechnu tu smůlu vybrali a za 2 týdny urvou první výhru doma s Radostínem.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - TOMÁŠEK Oldřich, ŠOUSTAR Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dle dosavadních výsledků je pro mě větší favorit domácí Radešínská Svratka B. Vítězství bude těsné o jedinou branku.

Tip experta: remíza

Souboj dvou nováčků, který by mohl skončit remízou.