Křižanov B remizuje s Křovím, pro nějž bod zachránil dvěma góly Gratza


Branky


11. L. Burian , 56. T. Plocek - 72. D. Gratza , 76. D. Gratza
20

Za sobotního horkého odpoledne se v Křižanově odehrálo utkání, do kterého domácí béčko nevystupovalo v roli favorita. První půle však domácím vyšla a dostali po krásné akci, která "zaváněla fotbalem" do zaslouženého vedení. Jak zápas skončil, si už nyní můžete přečíst!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí s povedeným začátkem

Domácí tým SK FC Křižanov B přivítal na své domácí bůdě hráče TJ Sokol Křoví. Ve vyrovnaném zápase se domácí chopili šance jít do vedení, díky krásné inviduální akci středem hřiště a zakončení L. Buriana. Hosté se však nezalekli a chtěli vyrovnat, jejich šance ale buď skončily na dobře bránící obraně a nebo v rukách chytajícího T. Frantla. Do kabin tak šli lépe spokojeni hráči domácích za stavu 1:0.

Druhá půle se odehrávala od vápna k vápnu a domácí toho dokázali využít lépe, když v 56. minutě při úniku kolem hostující obrany navýšil na vedení 2:0 domácí T. Plocek. Domácí pak vystřídali zkušené hráče Nobichta a Klimeše. Hosté ale nechtěli ztratit všechny tři body, takže po tomto gólu nesklopili hlavu a zapli jiný stupeň hry. To se jim i vyplatilo, kdy behěm pěti minut díky golům D. Gratzi, který už nabral celkově 5 gólů, dokázali zápas vyrovnat. Dále hosté na svou stranu chtěli zvrátit i další dva body, ale jejich další šance končili na domácí obraně a proto skončil stav smírně 2:2.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov B
Petr Pinkava (asistent trenéra): Do utkání jsme nevstupovali v roli favorita, ale první půle nám vyšla a dostali jsme se do zaslouženého vedení po krásné akci, která "zaváněla fotbalem". Pokud bychom šli po půli do kabin s vedením 3:0 nikdo by se nedivil. I v úvodu druhé půle jsme byli lepší a svůj náskok navýšili na dva nula a to jsme ještě další šance nevyužili. Poté jsme vystřídali dva " zkušené borce" a hráčům Křoví stačila patnáctiminutovka, ve které mohli zápas otočit ve svůj prospěch. Z celkového pohledu asi zasloužená remíza, i když po 50 minutách jsme mohli vést 4:0 a nebylo by co řešit. Fotbal se ale hraje na góly a ty padly čtyři, po dvou na obou stranách. Jinak bylo utkání odehráno bez zbytečných zákroků, o což se zapříčinilo svým výkonem i triko rozhodčích.

TJ Sokol Křoví
Luboš Mencler (obránce): Do Křižanova jsme jeli s vidinou tří bodů. Ale první půle nás přesvědčila o tom, že to nebude lehký zápas, první půli jsme svým nedůrazem prohráli. V druhé půli jsme dostali na 2:0. Po tomto gólu se kluci semkli a začali hrát jinačí fotbal. Sice jsme po druhém gólu Danka dostali nafackováno, když jsme si brali balon z branky, že chceme hrát a mít tři body, nemluvě o malé domů, která se má pískat!!!!!! Ale bod který byl dnes každému týmu udělen musíme vzít. Děkuji všem za krásný zápas, ať z domácí strany tak i z té naší. VŽDY TJSK.



Sestavy


SK FC Křižanov B
T. Frantl [-] - M. Sklenář [-] , M. Burian [-] , M. Petr [-] , I. Klimeš [-] (57. B. Horníček [-] ) , T. Plocek [-] , J. Horníček [-] , P. Kaštan [-] , L. Burian [-] , J. Nobicht [-] (58. M. Veselský [-] ) , J. Mužátko [-]

TJ Sokol Křoví
F. Mičánek [-] - M. Ivančík [-] , J. Bartošek [-] , J. Mejzlík [-] , . Maloň [-] - T. Panáček [-] , A. Lunda [-] (46. L. Valach [-] ) , J. Hanus [-] , J. Macholán [-] - D. Gratza [-] , A. Sus [-] (70. M. Urbánek [-] )

ŽK: 26. L. Burian , 74. T. Frantl , 78. B. Horníček , 84. M. Burian - 77. M. Ivančík , 90. J. Mejzlík .
Hráči zápasu: T. Frantl - D. Gratza .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BENEŠ Jaroslav - ŽĎÁNSKÝ Zdeněk, SKRYJA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

22. 8. 2023 21:01
Výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

V sobotu zavítáme na půdu Křižanova, kde je to vždy boj. Na utkání by měli dorazit i naši mládežníci. S jejich podporou věřím že zápas zvládneme a potěšíme předvedenou hrou.