Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 10:15

3.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křoví zničilo Losenici v úmorném horku o 6 gólů


Branky


6. J. Smutný , 8. J. Rolín , 25. D. Gratza , 36. D. Gratza , 43. A. Sus , 70. J. Hanus , 72. T. Panáček , 79. J. Mejzlík - 21. T. Neubauer , 52. P. Málek (p.)
17

TJ Sokol Křoví získává tři body, po přesvědčivém výkonu proti Velké Losenici. Gólem se blýskl Jakub Mejzlík, dva góly skóroval Gratza a Losenice kopala penaltu. Přčtěte si o průběhu! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Motivovaní domácí

Hráči TJ Sokolu Křoví přivitáli v nedělním ranním vedru na svém hřišti hráře TJ Velké Losenice. Domácí hráči si nemohl přát lepší vstup do zápasu, když již po 10 minutách hry vedli o dvě branky J. Smutného a J. Rolína. Hosté se však dokázali vzpamatovat a v 21. minut snížil T. Neubauer na 2:1. Na domácích hráčích bylo vidět, že nechtějí dopustit situaci z předchozího kola, kdy ztratili 2 body s Radostínem B a zvýšili svoji aktivitu. Tato aktivita byla odměněna do poločasu dvěma góly D.Gratze a jedním golem A. Susa. Do poločasové přestávky tak šli hráči za stavu 5:1 pro Křoví. 

Penalta a udržení vedení

V 51. minutě po faulu na hostujícho hráče měla možnost Velká Losenice kopat penaltu a neomylně ji proměnil P. Málek, který balon poslal na druhou stranu branky, než skákal domácí gólman F. Mičánek a tím snížil na 5:2. Domácí ale následně přidali další tři branky, po jednom gólu J. Hanuse, T. Panáčka a J. Mejzlíka. Obrat se tedy v žádném případě nekonal a hráči Křoví si zajistili tři body vysokou výhrou o šest gólú a to 8:2



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Křoví
Luboš Mencler (hráć): Do zápasu jsme vstoupili skvěle, co více si přát, než po pár minutách vést o dva góly. Poté jsme dali možnost hostům na snížení, ale nezalekli jsme se a narozdíl od minulého zápasu se nám aspoň polovinu šancí podařilo proměnit. Rád bych chtěl pochválit oba týmy, v úmorném vedru které panovalo se divím, že nikdo nezkolaboval. Chtěl bych opravit, že poslední náš gól v 79. minutě dal pan Kuba Mejzla Mejzlík, který svým centro-střelou překvapil všechny přítomné a i sám sebe, gratuluji mu k prvnímu golu v naše týmu po přestupu z FC PBS VB. Do dalšího zápasu určitě pojedem dobře naladěni a doufám, že i posilnění o další hráče, kteří nám dnes chyběli. VŽDY TJSK.




Sestavy


TJ Sokol Křoví
F. Mičánek [-] - J. Dolníček [-] (46. L. Valach [-] ) , J. Bartošek [-] , . Maloň [-] , J. Mejzlík [-] - T. Panáček [-] (72. M. Urbánek [-] ) , J. Smutný [-] , J. Hanus [-] , J. Macholán [-] - J. Rolín [-] (35. A. Sus [-] ) , D. Gratza [-] (79. L. Mencler [-] )

TJ Velká Losenice
M. Bratršovský [-] - D. Bratršovský [-] , T. Neubauer [-] (79. J. Molík [-] ) , P. Bureš [-] , P. Málek [-] , P. Mach [-] (28. J. Dobrovolný [-] ) , R. Kamarád [-] , A. Stejskal [-] , P. Zástěra [-] , R. Pátek [-] , F. Mach [-]

ŽK: 53. J. Mejzlík , 88. J. Macholán - 36. R. Pátek .
Hráči zápasu: D. Gratza , J. Mejzlík .
Počet diváků: 38. Rozhodčí: BUDÍN Jan - HLADÍK Jiří, SÝKORA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tady nemohu jinak než dát výhru domácích. Tým Křoví do nové sezóny vstoupil s novým a ještě silnějším týmem než v minulé sezóně a naopak Losenici trápí velká marodka už z minulé sezóny. Domácí vstřelí minimálně čtyři branky a zvítězí větším rozdílem.

Tip: výhra domácích

V prvním domácím zápase si chceme spravit chuť a zapsat do tabulky 3 body.

Tip: výhra domácích