Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 13:30

3.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radešínská Svratka B ztratila body s Rudolcem


Branky


17

Rudolcem po vyrovnaném prvním poločasu nakonec dokázal udolat tři body do tabulky. Padl i výstavní gól, o tom a dalším si přečtěte! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výstavní gól Šoustara

Béčko domácí Radešínské Svratky začalo utkání lépe, už ve 3. minutě po křížnem balónu za obranu šli do vedení. V 18. minutě potrestal Rudolec nejzkusenejsi hráč domácích Šoustar, skóroval ze 30 metrů, z první vrátil míč do branky, brankář se nestihl vrátit. Poté domácí ustoupili od své hry a hosté začali mít navrch. Na 2:1 snížili po krásné střele v rohu velkého vápna, která zapadla za brankáře. Po sérii faulů a přímých kopů hosté do poločasu vyrovnali, takže se do kabin šlo za stavu 2:2 a hráče čekal rozhodující druhý poločas. 

Tři body nakonec bere Rudolec

Druhý poločas začali hosté rychlým gólem, kdy utekli domácí obraně. Hosté byli stále lepší a po dalším útoku a chybě domácích obránců zvýšili na 2:4. Zbylý čas zápasu domácí tlačili na vyrovnaní a hosté hrozili z protiútoků. Domácí nakonec dokázali snížit po rohu, ale další gól již dát nedokázali a proto si Rudolec odveze z Radešínské Svratky všechny tři body po výhře 3:4



Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka B
J. Vařejka [-] - J. Hamřík [-] , M. Šoustar [-] , P. Šoustar [-] (30. M. Horych [-] ) , I. Plhal [-] , P. Veselý [-] (70. T. Kříž [-] ) , M. Kříž [-] , J. Dostál [-] , P. Bukáček [-] (46. O. Havlíček [-] ) , M. Kaštánek [-] , J. Novák [-]

FC Rudolec
L. Šerejch [-] - A. Boháček [-] (65. R. Vomela [-] ) - T. Vomela [-] , M. Zmeškal [-] , L. Šerejch [-] (81. F. Vítek [-] ) , V. Musil [-] , T. Klimeš [-] , P. Jaroš [-] , P. Jaroš [-] , D. Jaroš [-] , R. Chytal [-]

ŽK: 39. P. Bukáček - 87. P. Jaroš .
Hráči zápasu: M. Šoustar - P. Jaroš .
Počet diváků: 46. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - ŠUSTÁČEK David, ŠEBEK Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Do nové sezóny vstupuje i zkušený tým Rudolce. Domácí v prvním zápase ukázali, že nebudou jednoduchým soupeřem. Zápas to bude vyrovnaný a skončí remízou.

Tip: remíza

Béčko Radešínské Svratky v úvodním kole překvapilo a v zápase s Rudolcem naváže na dobrý vstup a minimálně bod ze zápasu bude brát.

Tip: výhra domácích