4:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 16:30

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radešínská Svratka B porazila Věchnov po nerozhodném prvním poločase.


Branky


55. A. Jinek , 60. I. Plhal , 71. I. Plhal , 79. I. Plhal - 62. O. Ostrýž , 84. D. Kolbábek
19

Domácí tým dokázal zdolat hostující i přes nepovedený první poločas. Pomohla jim i červená karta na straně hostí u J. Bílka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Věchnov zahazoval šance

V prvním poločase sice nepadl gól, ale to neznamená, že nebyly šance. Věchnov byl lepší, ale ani jedna akce nevedla ke gólu. Bylo to i díky gólmanu dorostu J. Vařejkovi, který se v tomto zápase blýsl vícero vynikajícími zákroky. To nemění nic na tom, že hosté zahodili min. 4 naprosté tutovky a nevyužili své šance získat si výhodu do druhého poločasu.

Hattrick Iva Plhala a červená karta

Radešínská Svratka vstoupila do druhého poločasu s pozměněným rozestavením, posílil se střed a zkušený Ivo Plhal se posunul na hrot. Hned na to přišel v 55. minutě první gól, skóroval A. Jinek. 2 minuty potom byl za hrubý faul vyloučen hostující Jiří Bílek a Radešínská Svratka na to zareagoval tvýšením skóre na 2:0, když skóroval I. Plhal. I přes hru v deseti mužích dali záhy hostující hráči z Věchnova v 62. minutě gól, díky hrubé chybě obrany Radešínské Svratky. Šanci tedy využil O. Ostrýž a snižoval na 2:1. Rad. Svratka si ale nechtěla za žádnou cenu vítěztví nechat ujít, a tak Ivo Plhal dokončil svůj hattrick v 71. a 79. minutě dvěma dobrými góly. V závěru zápasu po dobré standardce s vydařeným signálem skóroval a pouze korigoval na 4:2 D. Kolbábek. Potom ještě přišel tlak od hostů, ale domácí gólman znovu, jako v prvním poločase, tým podržel a Radešínská Svratka udržela vítězství 4:2 a tři body z domácího prostředí.



Ohlasy k zápasu



TJ Věchnov
Pavel Kříž (zastupující trenér): První půlku byli hosté lepší a zahodili min. 4 stoprocentní šance. Do druhé půlky jsme pozměnili rozestavení, posílili střed zálohy a na hrot dali zkušeného střelce Plžáka. V samotném závěru nás podržel hráč zápasu, mladý gólman Vařejka.



Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka B
J. Vařejka [-] - J. Dostál [-] (53. M. Šoustar [-] ) , A. Jinek [-] (71. L. Buřval [-] ) , M. Kříž [-] (77. T. Kříž [-] ) , I. Plhal [-] , P. Bukáček [-] , P. Šoustar [-] , J. Hamřík [-] , P. Veselý [-] (53. O. Havlíček [-] ) , J. Novák [-] , J. Hájek [-]

TJ Věchnov
J. Jedlička [-] - O. Ostrýž [-] , P. Soudek [-] , V. Kroupa [-] (71. T. Bukáček [-] ) , F. Horníček [-] , O. Zonyga [-] , R. Kalvoda [-] (88. L. Novák [-] ) , D. Kolbábek [-] , J. Smolík [-] , J. Bílek [-] , T. Kolbábek [-]

ŽK: 55. J. Hamřík - 43. O. Zonyga , 93. T. Kolbábek . ČK: 57. J. Bílek .
Hráči zápasu: I. Plhal , J. Vařejka .
Místo: Radešínská Svratka. Počet diváků: 65. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - HOMOLA Matěj, DVOŘÁK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Jaroslav Pajkr
Tip experta: výhra hostů

Domácí nováček to bude mít hodně těžké proti důraznému celku hostí v čele s nejlepším hráčem loňské sezony III.třídy Soudkem, kanonýrem Ostrýžem a bezchybným Smolíkem vzadu a tak přes dobrý výkon se zkušenými hosty těsně prohraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů