3:3
(3:1)
33. O. Broža
72. J. Chlup (p.)
76. D. Urbánek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 16:30

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březí-Březské po dotáhnutí v druhém poločasu remizovalo s domácím Pohledcem


Branky


4. L. Jambor , 18. V. Hudák , 35. M. Žák - 33. O. Broža , 72. J. Chlup (p.) , 76. D. Urbánek
19

Návrat Březí-Březského v druhém poločase v podobě velkého tlaku, penalty a skvělého přímáku zapříčinil rozdělení si bodů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březí-Březské zaspalo

Domácí zahájili zápas úspěšně, když využili pomalého startu hostů a nasázeli jim hned tři góly. První branka padla již ve 4. minutě, skóre tedy otevřel L. Jambor. Další gól přišel v 18. minutě, skóroval V. Hudák. Za skóre 2:0 se ale Březí-Březské zvedlo a začalo si vytvářet spoustu šancí. Hodně z nich ale skončilo na výtečném brankáři Daliboru Bramborovi. Skóre tedy stáhli jen o jeden gól (33', O. Broža), ale nebylo to moc platné, protože záhy zase inkasovali na 3:1 pro domácí (35', M. Žák).

Penalta a parádní přímý kop

Březí-Březské do druhého poločasu vstoupilo s pár změnami, které byly hned znát. Domácí od začátku poločasu k ničemu nepustili a velký tlak vyústil v 72. minutě penaltou. Pohledec byl na protiútoku, ten byl ale zastaven skvělým obranným zákrokem P. Jelínka, kapitánem hostí. Jelínek vyslal progresivní přihrávkou J. Chlupa, který prokličkoval do vápna a domácí ho museli zastavit až za cenu faulu. Pískal se tedy pokutový kop, ke kterému se postavil faulovaný Chlup. A ten penaltu nekompromisně proměnil a stáhl náskok Pohledce už jen na jeden gól na 3:2! Čtyři minuty potom se zase měnilo skóre, tentokrát to byl D. Urbánek, který skóroval po perfektně zahraném přímém kopu s Chlupem. Potom už se skóre zůstalo stejné, i když měli hosté ještě několik tutovek. Zápas tedy skončil remízou 3:3 a rozdělením si bodů mezi Pohledcem a Březí-Březském.



Ohlasy k zápasu



TJ Březí-Březské
Pavel Jelínek (kapitán TJ Březí-Březské): Bohužel jsme zaspali začátek zápasu. Naštěstí nás to nepoložilo a vytvářeli jsme si spoustu šancí, které bohužel končili na vynikajícím brankáři domácích. V kabině jsme si řekli pár slov, provedli pár změn a v druhé půlce jsme domácí k ničemu nepustili. Chválím tým za odmakaný zápas a bojový výkon ve druhém poločasu.



Sestavy


TJ Pohledec
D. Brambora [-] - T. Šolc [-] , M. Šolc [-] (59. K. Hofta [-] ) , L. Jambor [-] , V. Hudák [-] , M. Fajmon [-] , L. Novotný [-] , A. Jinek [-] (74. J. Švanda [-] ) , J. Pustina [-] , T. Hromádka [-] , M. Žák [-]

TJ Březí-Březské
A. Holubář [-] - P. Jelínek [-] , R. Šmarda [-] , M. Holánek [-] - J. Chlup [-] , O. Broža [-] , J. Jobánek [-] , M. Hřebíček [-] (69. J. Gruber [-] ) , M. Sysel [-] , D. Burian [-] - D. Urbánek [-]

ŽK: 39. A. Jinek , 55. T. Šolc , 76. V. Hudák , 76. M. Žák .
Hráči zápasu: V. Hudák - J. Chlup .
Místo: Pohledec. Počet diváků: 89. Rozhodčí: Stehlík Michal - SKALNÍK Petr (N), CRHA Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Jaroslav Pajkr
Tip experta: remíza

Další vyrovnané utkání, domácí částečně posílili a brankář Hájek si stále drží vysokou úroveň výkonů, běhavým a kombinačně zdatným hostům bude vyhovovat kvalitní a velké hřiště v Pohledci a tak si mužstva body rozdělí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích