Ujčov zdolal domácí nováčky Bory B s rozdílem jednoho gólu


Branky


19

Domácí byli pro hosty velkou neznámou, ale i přes to je dokázali v zápase s nejmenším počtem branek tohoto kola porazit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pálení šancí Borů

V prvním kole přivítaly Bory na svém hřisti fotbalisty z Ujčova. Hosté na malý moment zatlačili domácí na jejich polovinu, ti však byli fyzicky velmi dobře připraveni. Poté začaly Bory dělat jeden útočný výpad za druhým, paradoxně však dostali první gól právě domácí, když nádherně vymetl pravou šibenici hrááč hostí Dvořáček. Domácí dál drželi míč na kopačkách a ostřelovali hostující branku, bohužel útočící hráči spálili vše, co se dalo. Nejdříve Psohlavec z malého vápna netrefil prázdnou branku, poté dvakrát Chalupa s mírným náskokem nedokázal utéct obráncům Ujčova, chvíli na to nejlepší Borovský útočník uplynulé sezóny Martin Burian nedokázal prostřelit brankáře Bureše, na kterém o pár minut později vyhořel střelou do prostředí brány i Krejčí. Na konci poločasu ještě Psohlavec orazítkoval tyč a do kabin se šlo za stavu 0:1.

Druhý gól Ujčova a následné snížení Borů B

Do druhé půlky Bory opět vstoupili ve větším tempu, to jim ale nevydrželo dlouho. Hosté se začali chytat a hru na balónu vyrovnali.

V 62. Minutě to byli opět hosté kdo skóroval, hostující Čuhel, navrátivší z marodky Ujčova, utekl obráncům a prostřelil brankáře Netolického. Hra se dál přelívala ze strany na stranu, šance byly na obou stranách, hosté se dvakrát chytli do ofsajdové pasti, domácí zase lapil brankář Bureš. Šancí na gól domácích bylo dost, jedné takové dokázal využít Burian, který propálil vše co mu stálo v cestě. Velký podíl na tom měl i Dvořák, který na pravé straně podnikl nejeden útočný průnik až do soupeřova vápna a našel právě zmiňovaného Buriana. Bory se v posledních minutách snažili o vyrovnání, ovšem každý nákop končil na hlavě hostující obrany. Zápas tedy skončil 1:2 pro Ujčov a domácí dostali lekci z efektivity.



Ohlasy k zápasu



SK Ujčov
Oskar Jančík (vedoucí mužstva SK Ujčov): Utkání, které probíhalo v úmorném vedru dopadlo výsledkově nad očekávání. Rezerva Borů pro nás byla velkou neznámou a tak jsme se soustředili především na svůj výkon. Myslím že rozhodla větší zkušenost a takticky zvládnuté důležité pasáže hry. Výborně zachytal Fan Burš a domácí tak přes několik dobrých střel dokázali pouze korigovat v závěru. Za týden budeme hostit rezervu Radostína a doufám že se předvedeme v podobném duchu a potěšíme naše fanoušky.



Místo: Bory. Počet diváků: 46. Rozhodčí: SÝKORA Jiří - BENEŠ Filip (N), MAREŠ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Jaroslav Pajkr
Tip experta: výhra domácích

Domácí jsou nováčkem soutěže a přiznám se, že je vůbec neznám, ale jistě dle tradice budou dobře kombinovat a spoléhat na standartní situace, hosté jsou zkušení a opírají se o výkony brankáře Bureše a dvojice Jančík, Pavel Mitáš. V tomto utkání zvítězí těsně domácí, nováčkovský elán předčí zkušenost.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza