Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 16:30

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radostín B remizuje s Křovím po hattricku Kučery


Branky


18

Křoví ani jednou v zápase nedokázalo udržet nebo navýšit jednogólové vedení. To se jim vymstilo a s domácími z Radostína si rozdělili body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté neproměnili všechny své šance a po první půli nastal nerozhodný výsledek

TJ Sokol Radostín nad Oslavou B přivítal na svém domácím hřišti hráče TJ Sokola Křoví. Diváci se tak po letní pauze opět mohli těšit při krásném slunečním počasí na své hráče. Do utkání lépe vstoupili hráči hostí, kdy při krásné individuální akci středem hřiště přes 4 bránící hráče přešel J. Macholán a vsítil první branku hostí v nové sezoně na 0:1. Hostující Tým TJ Sokola Křoví mohlo mrzet, že nenavýšilo své skóre po několika šancích, ale domácí gólman a kapitán D. Homola své hráče dokázal podržet. Domácí tým našel odpověď v 35. minutě, kdy při výkopu právě gólmana D. Homoly propadl balón za hostující obranu a domácí K. Kučera našel skulinku nad nohou hostujícího golmana F. Mičánka a vsítil tak první domácí gól sezóny. O poločase tak odešli oba týmy za nerozhodného stavu 1:1.

Křoví ztratilo 3 body v závěru po dokonání hattricku hráče domácích

Do začátku druhé půle vstoupili lépe Křoví, kdy hned ve 46. minutě při krásné střele přes obranu J. Rolína navýšil hostující tým skóre na 1:2.  V 54. minutě se jak přes kopírák opakovala situace z prvního poločasu, takže domácí Kučera po propadnutí balonu skóre znovu srovnal a skóre tak bylo 2:2. Hosté chtěli zvrátit remizový stav ve tři body a to se jim podařilo hned v 60. minutě, kdy střelou zpoza vápna D.Gratza navýšil skóre pro hosty na 2:3. Skóre uzavřel domácí hráč K.Kučera svým hattrickem. Opakovala situace z předešlých dvou gólů Radostína, propadený balón za obranu poklidil za záda hostujícho brankáře F. Mičánka. Skóre tak bylo na konci zápasu uzavřeno na 3:3.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Křoví
Luboš Mencler (obránce TJ Sokol Křoví): Do zápasu jsme nastoupili po minulé sezoně s novými tvářemi. Na první zápas sezony jsme bohužel nepřijeli v plné síle, ale kluci podaly skvělý výkon. Za konečný stav jsme lehce zklamaní, kdybychom proměnili veškeré šance z první půle, tak by o poločase mohlo být skóre 2:6, neproměněné šance z první půlky nás bohužel stály 3 body. Musím ocenit nové posily Dana, Kuby a Martina, první dva jmenovaní po gólu a Martin se ukázal jako nová náhrada za Bina Bárta. Nezbývá než se hecnout a další zápas na domácím Stamford Křoví vyhrát. VŽDY TJSK.



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
D. Homola [-] - K. Kučera [-] , R. Večeřa [-] , Š. Havlíček [-] , P. Gregar [-] (55. J. Willisch [-] ) , L. Dvořák [-] (56. D. Krča [-] ) , M. Šimek [-] (70. J. Marek [-] ) , T. Staněk [-] (70. O. Vítek [-] ) , D. Invald [-] , P. Koudela [-] (55. J. Koudela [-] ) , A. Kališ [-]

TJ Sokol Křoví
F. Mičánek [-] - L. Mencler [-] , K. Jilg [-] , . Maloň [-] , J. Dolníček [-] (40. L. Valach [-] ) - R. Datinský [-] , D. Gratza [-] , M. Ivančík [-] , T. Panáček [-] (75. M. Urbánek [-] ) , J. Macholán [-] - J. Rolín [-]

ŽK: 38. J. Dolníček , 48. L. Mencler , 90. D. Gratza .
Hráči zápasu: K. Kučera - D. Gratza .
Místo: Radostín nad Oslavou. Počet diváků: 22. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - STRATENÝ Michal, SÝKORA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Lukáš Novotný

Expert: Jaroslav Pajkr
Tip experta: výhra domácích

Domácí na svém hřišti podávají dobré výkony, jsou důrazní a soubojoví, hosté hrají pohledný kombinační fotbal, ale mají problémy s koncovkou, utkání bude vyrovnané, ale těsně zvítězí domácí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích